Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

És segur dir que les seqüeles de la subhasta Ruta de la Seda ja no és tenir cap impacte en el preu de Bitcoin, ja sigui negatiu o positiu. Des del meu anàlisi lastprice, la Bitcoinprice ha experimentat l'acció cap als costats. El romandre entre els $ 610 i els alts $ 630s, sembla que el preu és probable que no vagi per sota de $ 600, sempre que els mercats es poden allotjar gratis de notícies negatives, a més de confirmar la meva sospita que la subhasta ruta de la seda va ajudar a establir una nova tendència a curt termini en la baixa $ 600S. A partir d'ara, crec que el preu de Bitcoin es mantindrà força estable, amb els individus en els mercats de la celebració de les seves inversions a l'espera de bones notícies.

La manca de notícies importants Significa plana Bitcoin Preu de l'activitat.

Des del enrenou a la comunitat Bitcoin sobre la subhasta ruta de la seda s'ha calmat, la notícia ha estat relativament tranquil·la pel que fa a Bitcoin. No hi ha grans empreses, no Bitcoin relacionats han anunciat la intenció d'acceptar la moneda digital com un mitjà viable de pagament. També hi ha hagut més informes dels governs o agències governamentals pel que fa a si o no Bitcoin s'ha d'acceptar o prohibit. Amb tot, els darrers 2 o més setmanes ha estat molt tranquil a la comunitat Bitcoin.

Per descomptat, la comunitat d'analistes de preus Bitcoin positivistes estan constantment pujant amb les prediccions salvatges sobre les trajectòries futures de preus. Un individu en particular, al subreddit bitcoinmarkets, ha assenyalat recentment petites protuberàncies en el preu que precedeixen grans "bombolles" Bitcoin i apuntant a una petita protuberància que estava en curs en el moment-9 fa dies. A jutjar basada exclusivament en aquest protuberàncies bastant insignificant en el preu de Bitcoin, aquesta persona s'especula que vam poder veure un enorme augment dels preus en les properes setmanes. Molt poc probable, llevat que alguna notícia important colpeja la comunitat que alimenta una onada de compres. Aquest tipus d'observació i de forma gràfica la comparació és precisament el que ve de l'adhesió a una metodologia positivista, quan es tracta d'analitzar el preu de Bitcoin. Només mitjançant el tractament dels canvis en el preu com a conseqüència de l'acció humana, serem capaços d'identificar la causa d'aquests canvis i construir un retrat exacte del que el futur Bitcoin preu es veurà així. Els analistes haurien d'estar veient els gràfics de preus i després després la notícia per tal d'entendre on anirà el preu, en lloc de mirar als gràfics de preus i després comparar-lo amb les taules de l'any passat.

La trajectòria més probable del preu de Bitcoin s'assemblarà als augments graduals que han estat passant des de principis de maig. Per tant, les llistes de preus d'entrar en finals de 2014 es veurà com un pendent gradual en lloc de coet a la lluna. Un pronòstic alcista, però, però una mica decebedor per a nosaltres els entusiastes incondicionals Bitcoin. No obstant això, no cal descartar la possibilitat d'algun tipus de notícies importants fent-se un buit en la comunitat. En aquest cas, el preu de Bitcoin seria definitivament disparar-se, encara que si les altures arriben a aquest preu salt persistiria és incert. Per exemple, la subhasta ruta de la seda va causar un augment substancial en el preu de Bitcoin, però a mesura que l'excitació es va calmar el preu va començar a baixar i es va instal·lar en el seu nivell actual.

Dit això, sembla com si el preu de Bitcoin es mantindrà dins de la gamma $ 600- $ 640, sempre que aquest període de calma en notícies significatives persisteix. Dic això perquè el volum de comerç ha anat disminuint constantment des de llavors el principi de juliol. Aquesta disminució significa un augment en la quantitat de bitcoins que se celebra, el que explica l'acció de costat que hem estat veient des del final de la subhasta ruta de la seda. Atès que les persones es mantenen fora tant en la compra i venda, sembla probable que el mercat està anticipant grans notícies, positiu o negatiu. Són abstenir-se de fer qualsevol quantitat significativa de la negociació per por a perdre a terme ja sigui mitjançant la venda just abans d'una onada de bones notícies o abans de la compra d'una onada de notícies negatives.

Quina podria ser la notícia? Esperem que sigui una notícia positiva, és clar, i una recent entrevista breu amb monedes amb Josh Garsa, el director general dels miners de la VAG insinuem alguns molt, molt bones notícies a l'horitzó. El CEO va esmentar que la companyia ha estat treballant en alguna cosa enorme, els detalls es mantinguin privades. Projecte Prime, d'acord amb Josh Garsa, revolucionarà la manera de mirar a cripto-moneda. Així que quan aquest projecte es fa pública, és d'esperar que veurem grans guanys en el preu de Bitcoin.

"Quant a on va la VAG en el futur, tot el que puc dir és que vaig a mantenir els ulls a la recerca de Projecte Prime. Els meus llavis estan segellats que no sigui dient que revolucionarà la forma de pensar sobre cryptocurrencies ".

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Mineria Bitcoin: Guia per a principiants

Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin com a mercaderia: Llicència dimpostos?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas