Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Coindesk informa que Tim Draper, capitalista de risc, "pare" VC Adam Draper, i director general de la firma VC, Draper Fisher Jurvetson, és el guanyador de tots eren de 30 mil bitcoinsthat en joc en la subhasta ruta de la seda Bitcoin. Aquest anunci va tenir lloc en un lloc de Medi blog d'un comerç i emmagatzematge companyia californiana Bitcoin, Vaurum. Coindesk va assenyalar que Draper va ser nomenat com a inversor en $ 4 milions de ronda de finançament llavor de la companyia al maig.

Vaurum CEO, Avish Bhama, també va anunciar al bloc que Tim Draper planeja associar-se amb Vaurum i usar els bitcoins que va guanyar en la subhasta per ajudar a aconseguir Bitcoin en els mercats emergents amb monedes febles.

De Tim Draper:

"Amb l'ajuda de Vaurum i això bitcoin que acaba d'adquirir, esperem ser capaços de crear nous serveis que poden proporcionar liquiditat i confiança als mercats que s'han paralitzat per monedes febles."

Aquest pla per injectar bitcoin liquiditat en els mercats emergents amb monedes febles va al llarg bé amb el potencial de Bitcoin per fer el remittancemarket global molt més eficient i menys costós. Si bé això no serà un acte de caritat, de la mateixa manera que les remeses són sovint, això podria ajudar els treballadors d'aquests països en desenvolupament a sortir de la pobresa. Ja que no haurien de fer front a les monedes que tenen un poder adquisitiu molt baix, i en el seu lloc podria utilitzar una moneda que ha estat apreciant progressivament en el valor, que no tindrien tan dur d'un temps, cada vegada pròspera en aquests mercats emergents, on els individus sovint lluita financerament.

Una injecció directa de Bitcoin en economies de mercat emergents serà un efecte secundari positiu del projecte de Draper i Vaurum, però que la injecció també faria més fàcil per a les corporacions rics a invertir en aquests mercats emergents. Aquest tipus d'inversió per les empreses ben establertes immediatament augmentaria la quantitat de llocs de treball disponibles en els mercats emergents i ajudaria a allunyar les persones de la pobresa. Per tant, aquest projecte de liquiditat Vaurum i Tim Draper estaran treballant amb els guanys de subhastes de Draper sens dubte ajudarà a apuntalar els mercats amb monedes depreciades, o podria posar en marxa un procés en el qual les monedes són amortitzats substituirà Bitcoin per complet.

Què significa aquest anunci per a la Bitcoin preu?

Impacte immediat de la subhasta en el preu de Bitcoin

La subhasta ruta de la seda en si ha tingut un impacte substancial en el preu de Bitcoin, així com l'anunci que una persona havia guanyat tots els bitcoins en la subhasta. L'adhesió a la predicció que vaig fer en una anàlisi prèvia, el preu va experimentar una lleugera divergència cap avall des dels $ 580- $ 590 de costat la tendència i va caure en els $ 560s causa de la venda de pànic en el període previ a la subhasta. Després, en el dia de la subhasta, el preu tira cap amunt de nou i es va trencar $ 600, contràriament a la predicció presentada per Citigroup. Després de perdedors de subhastes van començar a fer anuncis públics, revelar la seva bids-, i tots estaven per sota del preu de mercat, el que indica que el guanyador és probable una oferta igual o superior al mercat preu- la partida preu de Bitcoin es mou cap amunt un cop més. El dimarts 1, juliol de Agutzils dels Estats Units va anunciar que una persona havia guanyat els 30 mil dels bitcoins; el mercat va reaccionar a aquesta notícia empenyent el preu de Bitcoin a $ 650, i fins i tot va coquetejar amb $ 660. En la nit de juliol, 1stthe preu Bitcoin es va reduir i va mantenir al voltant de 640 $, probablement a causa de l'emoció immediata de la subhasta es va dissipar. Finalment, aquest matí (2a de juliol), Vaurum va anunciar que Tim Draper va ser el guanyador dels bitcoins Ruta de la Seda i que estaria treballant amb l'empresa per injectar bitcoin en els mercats emergents. El preu de Bitcoin després va tornar fins al rang de $ 650, que crec que és un resultat d'aquest anunci de Vaurum.

D'on sortirà el Bitcoin Preu a partir d'aquí?

Ara que la subhasta ha acabat, el preu de Bitcoin s'estableix retorn a les seves activitats normals, sent determinat per les activitats comercials del dia a dia i les notícies diàries. Mentre que molts "analistes", tendència que utilitzen una metodologia positivista i que només necessita quan tenen sort, es veurà en els èxits obtinguts en el preu com a resultat de l'emoció de la subhasta i establir una nova tendència a l'alça, que probablement s'estableix a la terra a la lluna. No obstant això, no podem oblidar on resideix la veritable tendència, i com va ser establert. Abans dels Agutzils dels Estats Units va anunciar la subhasta dels bitcoins Ruta de la Seda, el preu de Bitcoin s'ha establert una tendència gradual a l'alça per un flux constant de notícies positives que surten de la comunitat Bitcoin. L'anunci de la subhasta ruta de la seda feta per una divergència temporal d'aquesta tendència, que va ser en les dues direccions; la venda de pànic que condueixen a la subhasta va conduir el preu cap avall durant uns dies, i després l'emoció i bones notícies durant i després de la subhasta van empènyer el preu cap amunt. Però, com l'entusiasme sobre la subhasta s'apaga, el preu de Bitcoin serà determinat pel curs de la tendència que es va establir fa diverses setmanes.

A mesura que el mercat s'estableix, el preu de Bitcoin trobarà una nova planta, que crec que va a estar en algun lloc entre $ 600 i $ 650. Per tant, és possible que el preu pot anar a través d'un molt lleuger descens mentre s'estableix aquesta nova planta. A partir d'aquí, el preu continuarà la seva tendència a l'alça constant. La continuació d'aquesta tendència a l'alça es basa en la igualtat de condicions, és clar. Qualsevol cosa que podria succeir en el futur que trencaria aquesta tendència establerta, i és probable que això passarà. Dient el que serà aquesta cosa és impossible de fer, però. El següent divergència pel que fa a aquesta tendència podria ser negatiu o positiu, i, o bé podria ser una divergència temporal o l'establiment d'una tendència totalment nova. Tot el que es pot dir amb certesa que aquí és que, mentre persisteixin les condicions actuals, la tendència a l'alça que es va establir fa setmanes continuarà. En conclusió, és possible que el preu de Bitcoin podria tornar a la Lluna en els pròxims mesos, només potser no tan ràpid o tan fortament positivista "analistes" probablement predir.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Bitcoin Price encara està buscant un nou pis després de linforme EBA

Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca