Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Amb els recents compromisos d'alt perfil i els talls en l'ecosistema Bitcoin, Bitcoin walletsecurity s'ha convertit en un tema de gran importància. Hem de assegurar-nos que les nostres butxaques no estan de tornada doored, i no són vulnerables als pirates informàtics.

A més d'això, la majoria de vostès saben que una vegada que s'envien bitcoins, no poden ser recuperats. Això fa que la seguretat Bitcoin comprendre una alta prioritat. Des del Bitcoin networkallows perquè un individu sigui almenys una mica anònim, els hackers semblen sentir-se més segur, i per tant, més i més als pirates informàtics estan recorrent a bitcoins que roben.

5 passos per protegir la seva cartera de Bitcoin

Aquí hi ha alguns consells simples que es poden implementar per fer la seva Bitcoinwallet segur, i millorar els seus hàbits de seguretat Bitcoin:

Xifrar la seva cartera Bitcoin

L'encriptació de la seva cartera és molt útil. Al client Bitcoin nucli, aneu a la configuració i feu clic a la carpeta xifrar. Introduïu la contrasenya i assegurar-se que és molt fort. Aquí hi ha alguns consells per ajudar a pujar amb una contrasenya segura:

  • Utilitzar un generador de contrasenyes, aquest procés serà completament a l'atzar i els seus bitcoins no ser presa dels intents de força bruta.
  • No s'inclouran les dades personals en la contrasenya; per exemple, la data de naixement, nom, etc.
  • Intenta fer que la contrasenya d'una barreja de majúscules, minúscules, números i símbols.
  • Intenta fer que la contrasenya el major temps possible.
  • Fer algunes còpies físiques de la seva contrasenya cartera Bitcoin, i posar-los en llocs segurs. Per exemple, escriure, i amagar-ho en algun lloc que sigui segur, se li recorda, però altres no ho veuria. A més, es pot utilitzar un equip que no està connectat a Internet per crear un arxiu de text que conté la contrasenya, llavors xifrar aquest arxiu de text amb una contrasenya diferent que pugui recordar més fàcilment, i emmagatzemar-la en una unitat flash / gravar un CD o DVD.

Per a una seguretat extra Bitcoin, triar una signatura multi Bitcoin Moneder

Això pot arribar a ser molt útil per a empreses amb lideratge dividit entre diferents persones. Fins i tot si un hacker obté accés a la cartera, encara no és possible robar els bitcoins. En termes simples, una signatura de diversos wallethas una terra d'ombra fixa de tecles, per exemple "m" i que requereix "n" nombre de tecles que ha de ser signat per una retirada per a ser executat. Això també es coneix com "m" en la signatura "n". D'aquesta manera, es crea un altre obstacle per al hacker de superar, el que augmenta el nivell de seguretat de la seva cartera.

La seva còpia de seguretat Moneder Bitcoin Regularment

Això és imprescindible, no importa el que passi. Com a mesura de seguretat addicional, també s'ha de tractar de dispersar les seves còpies de seguretat a través de diverses ubicacions. També es recomana l'ús d'una volta de seguretat. No es recomana el manteniment de còpies de seguretat en línia, ja que són propensos a diverses amenaces. Si decideix emmagatzemar en línia, tracti d'usar una cartera en línia que proporciona múltiples sigwallets, i xifra adequadament les carteres.

Per Bitcoin màxima seguretat, utilitzeu un Bitcoin una cartera d'emmagatzematge en fred o Moneder Desconnectat

Alguns de vostès poden utilitzar bitcoins molt, el que significa que són propensos a participar en transaccions sobre una base diària. Si vostè maneja un gran volum de bitcoins, llavors la seguretat Bitcoin és encara més important per a vostè, i s'aconsella que s'ha de fer almenys dues carteres separades. Una cartera serà utilitzat per dur a terme el seu dia a dia les transaccions i l'altra cartera serà una cartera en línia que ha de ser utilitzat com una cartera d'emmagatzematge en fred, o cartera d'estalvis, perquè els seus fons estan fora de perill de les amenaces en línia. Es pot crear una carpeta sense connexió segura seguint thistutorial de Millor Bitcoin cartera.

Proveu amb una cartera de paper Bitcoin

Carteres de paper són els més rendibles i fàcils, maneres d'emmagatzemar bitcoins. Mitjançant l'ús de les carpetes de paper, que està fora de perill de la creixent freqüència de malware, virus i keyloggers, i per tant la seva cartera Bitcoin està fora de perill d'ells. D'altra banda, no pren molt de temps per crear una cartera de paper. Vostè pot fer una cartera de paper a través de Bitcoin bitaddress.orgwhich és molt ràpida, senzilla i segura. Per a més seguretat, fins i tot es pot descarregar el codi font del seu github, que apareix a la pàgina principal, a continuació, compilar en un ordinador que no està connectat a Internet, i la farà servir per crear la seva cartera de paper.

En general, amb aquests petits consells enginyosos, que serà molt menys vulnerables als pirates informàtics i malware.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin és inútil: Hernaes

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més