Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues | Catalan.Lamareschale.org

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Hi havia una vegada, Bitcoinwas mala fama per la seva connexió amb el mercat negre en línia Ruta de la Seda, que va facilitar transaccions anònimes a través de l'ús de la moneda digital. El mercat "fosca xarxa" va créixer exponencialment fins a octubre de 2013, quan es va tancar bruscament per aplicació de la llei federal. No obstant això, una nova studyhas estat posats en llibertat, que analitza el pròsper comerç de drogues que existia a la ruta de la seda en les seves últimes setmanes d'existència.

L'adveniment dels mercats en línia anònims s'ha traduït en un i innovació "transformador" "canvi de paradigma" en la venda de drogues, segons l'informe. Ruta de la Seda i altres mercats fosca xarxa estan redefinint el que significa ser un traficant de drogues reeixida - amenaces, la intimidació i la violència ja no són necessaris o pràctic en el món virtual.

Els investigadors afirmen que això és una innovació important de l'activitat criminal. Mentre que els proveïdors de drogues d'alt nivell mitjà i recorren sovint a guerres territorials violents per tal de protegir el seu territori, la ruta de la seda va ser el primer exemple d'un "centre d'informació en línia" no violenta - que proporcionen els distribuïdors amb mètodes segurs i fiables per al proveïment de productes.

Això va en contra de la percepció comuna de la ruta de la seda com un "eBay per drogues", on es pensava que els venedors per vendre principalment als clients per a ús personal. En el seu lloc, els investigadors van trobar que molts clients Ruta de la Seda eren en realitat els propis traficants de droga. Es va trobar que aquestes transaccions d'empresa a empresa per donar compte d'almenys un terç dels ingressos totals de ruta de la seda.

L'anàlisi d'una revolució

L'estudi es va dur a terme per Judith Aldridge, professor de dret a la Universitat de Manchester, i David Decary-Hetu, científic de la criminologia a la Universitat de Lausanne. Ells utilitzen el programari de rastreig web personalitzades per descarregar tot el lloc web Ruta de la Seda a través de tres dies al setembre de 2013, poques setmanes abans de les agències federals confiscar el lloc i va detenir el seu presumpte operador, Ross Ulbricht.

Els investigadors van trobar que la mida de la Ruta de la Seda - en termes d'ingressos mitjana anual - havia augmentat de $ 14.400.000 a mitjans de 2012 a $ 89.700.000 al setembre de 2013, un augment de sis vegades en popularitat impressionant. L'informe diu que això representa un "excepcionalment forta demanda" d'aquest tipus de mercat, i que és "poc probable" que els mercats foscos-net desapareixeran, fins i tot a la cara de la repressió de la llei.

La raó principal de l'explosió de ruta de la seda en popularitat va ser la seva innovació sobre com els traficants de drogues interactuen entre si i amb els clients. La combinació d'anonimat, comunicacions encriptades, fideïcomís serveis, i un sistema de reputació integrada significa que els venedors i els compradors podrien operar en un ambient que és relativament segur i ben regulat. No només això, sinó que a nivell minorista distribuïdors tenien ara un mètode per a l'aprovisionament de producte que no depenen de bandes assassines o cartells.

Mite Busted: "eBay de les Drogues"

Fins ara, la majoria de les caracteritzacions de ruta de la seda va suposar un "Amazon" o "ebay" construït per les drogues - una idea perpetuat pels mitjans i dos treballs científics anteriors. Però aquest últim estudi va trobar que això no era necessàriament el cas, i que una gran part dels negocis de ruta de la seda era en realitat proveïdor a proveïdor.

Aquesta conclusió es va assolir mitjançant la divisió de totes les transaccions ruta de la seda en cinc categories de preus per separat per a la seva anàlisi. El quintil més baix representa la versió més barata d'un producte - només 1 gram de cànnabis, per exemple. Cada quintil més alt tenia una quantitat més car i més de la droga.

El cinquè i el quintil més alt representa les ordres a granel gegantines valor de milers de dòlars. Aquestes llistes inclouen lliures senceres de cànnabis o diverses unces de cocaïna, quantitats enormes que seria poc pràctic per a un consumidor de drogues cada dia per estar comprant. El valor mitjà d'aquests d'alt preu, ordres alta quantitat va variar de $ 1.129 per als medicaments receptats a ni més ni menys de $ 3.494 per l'èxtasi.

Clarament, alguns compradors de ruta de la seda també van ser venuts - essencialment la compra de grans quantitats de drogues dels venedors a l'engròs per tal de vendre de nou per obtenir un benefici. Quin gran part va caure en línia amb les hipòtesis dels investigadors, però encara els sorprengui al saber quant ingrés es realitza a través de les comandes a granel. Quan es genera gairebé la meitat de tots els ingressos d'un medicament en particular a través de les ordres a granel per valor de milers de dòlars, el mercat en qüestió no és, òbviament, només "eBay per drogues".

La innovació transformadora

A causa de que molts dels clients de ruta de la seda eren ells mateixos traficants de drogues, el mercat va funcionar com el primer corredor virtual entre negocis il·lícits. Això elimina molts dels riscos típicament associats amb el tràfic de drogues - incloent violents "guerres territorials" entre grups rivals, i el robatori de productes o diners en efectiu. Els venedors ara tenien una manera a la font i distribuir producte que els manté relativament segur en una empresa tan arriscada.

A més, la retroalimentació d'estil d'eBay i un sistema de plica serveixen per augmentar la confiança del comprador, i al mateix temps eliminar els venedors poc ètics que envien producte deficient o clients estafats. El resultat va ser una bona selecció de proveïdors que proporcionen un servei de qualitat. Els investigadors s'expandeixen en aquesta conclusió:

En les drogues era cryptomarket, tenir un bon servei al client i habilitats d'escriptura, que té una bona reputació a través de 'retroalimentació' com a venedor o comprador - pot ser més important que els músculs i les connexions cara a cara.

Contràriament a la suposició pública, la violència podria no ser una característica inherent dels mercats il·lícits després de tot.

Nou panorama econòmic

Tot això vol dir que el camí de seda original era molt més que una manera fàcil per als usuaris de drogues per aconseguir la seva dosi. Segur, amb les habilitats tècniques i la paciència necessàries, qualsevol podia entrar i començar a comprar drogues per a ús personal. Però per l'altre costat, qualsevol podia entrar i començar a comprar medicaments per use.It negoci era tan fàcil comprar una lliura de marihuana com ho va ser per comprar un gram, suposant que es pot permetre.

Amb l'adveniment de la ruta de la seda i dels molts mercats nets fosques que han sorgit per reemplaçar, traficants de drogues tenen ara una opció molt més segura i fiable per a la repoblació del seu producte. Suposant que poden navegar pels obstacles tècnics d'aprendre a fer servir Tor, Bitcoin i el xifrat PGP, ara és possible operar en el tràfic de drogues amb poc o cap risc de violència. Les guerres territorials, les amenaces, la intimidació, robatoris, assassinats - totes les coses que normalment associem amb els cartells i les bandes de carrer - ja no són part de l'equació quan es tracta de mercats nets foscos.

És indubtable que hi ha una major investigació científica necessària sobre aquest tema, però fins ara els resultats són força positius. La migració de les vendes de medicaments als mercats fosca xarxa servirà per reduir la violència als carrers, i prendre el poder als cartells criminals i bandes que es desenvolupen fora del sistema actual. Això no hauria de ser una sorpresa per als crítics de la guerra contra les drogues - però ara, per fi hi ha una anàlisi científica que mostra el canvi de paradigma és real, i és una bona cosa.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?