El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

El 6 de desembre de 2014, CoinDesk va publicar un article titulat: "Pot Preu de Bitcoin mai serà estable?" En aquest article, l'autor cobreix el tema de Bitcoin pricevolatility, que, d'acord amb "experts", és pel que sembla un dels majors obstacles de Bitcoin a l'adopció generalitzada. L'autor presenta dues possibles línies d'acció de la comunitat Bitcoin podria prendre en un esforç per estabilitzar el preu de Bitcoin: comercialització Bitcointo la demanda anticipada i ampliar la base d'usuaris, o manipular el subministrament de Bitcoin. La major part de l'article CoinDesk es va centrar en les solucions de l'oferta, que abasta els suggeriments de Vitalik Buterin de Etereum, Robert Sams- "consultor economia de divises de xifrat", i una organització d'investigació econòmica amb seu a Tòquio.

El present article pretén deconstruir els suggeriments per a la manipulació de subministrament de Bitcoin i mostrar les insuficiències que aquests canvis en el protocol de Bitcoin produirien. Escriure el pròleg dels arguments presentats a continuació, m'agradaria deixar clar que no estic Menysprear CoinDesk ni l'autor de l'article esmentat. Els meus crítiques es dirigeixen només cap a la idea de la manipulació de subministrament de Bitcoin com un mecanisme d'article CoinDesk estabilització de preus no és més que la meva font dels arguments presentats per les persones esmentades anteriorment.

Les persones es preocupen per la font de Bitcoin A causa d'utilitat marginal

 

Vitalik Buterin, el fundador de l'Ethereumproject, creu que l'ús del Bitcoin supplyto estabilitzar el preu de Bitcoin és possible i desitjable, perquè la quantitat de moneda en circulació és un no-problema a les persones que utilitzen la moneda:

La meva opinió és que ningú es preocupa per l'oferta (quantes persones tan sols saben quants dòlars dels Estats Units no estan en circulació?). Les persones es preocupen pel preu, per la qual estabilitzadores de preus és més important, i que requereix tenir el subministrament sigui ajustable en funció del preu a través d'alguna mètrica.

Per reiterar, Buterin creu que el subministrament de Bitcoin pot ser manipulat per estabilitzar el preu de Bitcoin ja que la mida de l'alimentació no influeix en la manera de veure i fer servir Bitcoin, o qualsevol moneda per al cas. Ells, però, tenen el preu de Bitcoin en compte en formular les seves impressions de la moneda digital, de manera que la creació d'un poder adquisitiu estable per Bitcoin portaria a més persones al mercat.

Hi ha una falla fonamental en el raonament darrere de la justificació de Buterin per afegir un mecanisme de subministrament d'ajust al protocol Bitcoin, però. El preu d'un bé, cap bé, sigui una novel·la quincalla o una moneda mundial té una relació directa amb l'oferta d'aquest bé a causa de la utilitat marginal. En altres paraules, el preu de Bitcoin i el seu subministrament estan relacionats entre si, perquè la gent realment es preocupen pel subministrament de Bitcoin.

No hi ha una equació matemàtica o la força màgica que determina el preu de Bitcoin en funció de la seva alimentació. No hi ha res que digui, "un augment de l'oferta monetària en un X% sempre donarà lloc a una disminució de I% en el preu de Bitcoin." Per contra, la relació preu Bitcoin té amb l'oferta es basa en com els canvis en el subministrament afecten la demanda, que al seu torn està determinat únicament per les valoracions subjectives dels actors individuals en el mercat. Aquesta obvietat econòmica deriva de la llei de la utilitat marginal, el que indica que el valor d'una unitat marginal d'un bé està determinat per la major utilitat, valorada subjectivament que han de ser sacrificats si aquesta unitat marginal es perd.

Per posar la utilitat marginal en termes simples, els éssers humans tenen demandes infinites i els recursos limitats amb els quals puguin satisfer les seves demandes. Es dedueix, doncs, que no totes les demandes de l'home pot ser satisfeta, i cada persona ha de assignar els seus recursos escassos cap a la satisfacció de les necessitats que són més urgents per a ell / a. Per tant, si Joan té $ 10, que va a utilitzar el primer dòlar per comprar menjar i beguda, la segona de dòlars es destinaran a l'habitatge, la tercera per a la roba, etc., fins que la demanda més urgent que pot ser satisfeta pel desè dòlar és la desig que l'últim joc de vídeo. Si Juan perd $ 1, que només serà capaç de satisfer la seva novena demanda més urgent, i renunciar a la compra del joc de vídeo. D'altra banda, si John guanya $ 1, que serà capaç de comprar una cosa més que és menys valuosa per a ell que el videojoc. En essència, més els diners que està disponible en una economia, menys gent ho valora, i que compraran més coses, el que fa pujar els preus i disminueix el poder adquisitiu dels diners. El contrari també és cert, menys diners en una economia, més valuós es torna, i comprar menys coses, el que augmenta el poder adquisitiu de la moneda.

Per tant, la idea que ningú es preocupa per l'oferta de diners és simplement insostenible. Buterin per error ignorar la banda de la demanda, quan va fer la declaració que ningú es preocupa per l'oferta de diners. El fet que la quantitat de diners en circulació té una connexió directa amb el poder adquisitiu i el tipus de canvi de la moneda en qüestió vol dir que la llei de la utilitat marginal ha de ser veritat, i la gent de fet oferta de factors en les seves valoracions, fins i tot si no sempre salta a la vista. Si no ho fan, llavors un canvi en el subministrament de Bitcoin-o qualsevol altra divisa, no tindria cap efecte sobre la capacitat de compra de cap tipus, i el mètode de manipulació de subministrament seria totalment inútil per als propòsits d'estabilització.

Bitcoin Subministrament La manipulació no s'estabilitzarà el preu de Bitcoin, però crearà inflació estable Bitcoin

Atès que la relació entre Bitcoinsupply i el preu depenen de les valoracions subjectives, també és cert que és impossible mesurar amb precisió l'efecte de qualsevol canvi en l'oferta tindrà sobre el preu de Bitcoin. Les valoracions no poden ser cardinal mesurats, i no canviaran de la mateixa manera en cada instància d'un canvi d'alimentació. Per tant, una expansió o contracció de l'oferta de Bitcoin produirien un canvi en les valoracions que tampoc estan a l'altura del preu objectiu o excedir-. A més, el canvi positiu o negatiu inicial en les valoracions podria produir una reacció en cadena en la qual el preu es bloqueja molt per sota o s'eleva molt per sobre del nivell desitjable determinat per càlculs matemàtics. Aquestes reaccions en cadena i els seus busts i barreres resultants només serviran per augmentar la volatilitat dels preus de Bitcoin, en lloc de estabilitzar-lo.

D'altra banda, l'Institut de Recerca Econòmica, un grup de reflexió econòmica basada en Tòquio, admittedthat seu mecanisme proposat per a la regulació del subministrament de Bitcoin no contenia una forma de contractar el subministrament, només podria ser ampliat. Sense una manera de disminuir l'oferta, Bitcoin podria inflar constantment i mai seria veritablement estable.

Llavors, com és possible que un programa de disminuir el subministrament de Bitcoin? Com que no hi emissor central de Bitcoin, mai hi ha un punt en el temps en unitats de la moneda no són propietat d'un particular. Per tant, aquest mecanisme de subministrament de regulació s'hauria d'eliminar bitcoins de carteres individuals per tal de disminuir el subministrament. Però no sembla que el mètode estranyament similar a les de les mesures adoptades per Xipre, en la qual es van retirar els fons dels comptes bancaris dels seus ciutadans sense el seu permís? Molts ciutadans de Xipre es van tornar a Bitcoin per assegurar els seus diners durant aquest temps; Ara, irònicament, la gent dins de la comunitat Bitcoin estan proposant una addició al protocol d'ampliar l'oferta de Bitcoin, mentre que només ser capaç de contractar el subministrament per robar diners dels usuaris de Bitcoin! I ja que les valoracions estan canviant constantment, i el subministrament de Bitcoin haurien de reduir la mida i créixer al mateix ritme que les valoracions constantment, tothom estaria en constant amenaça de tenir els seus bitcoins preses d'ells pel mecanisme de l'oferta i la regulació. Certament, ningú pot esperar raonablement que la gent seguirà, o fins i tot la posada en ús de Bitcoin quan hi ha una possibilitat que els seus bitcoins es poden treure instantàniament de les seves carteres i destruïts en qualsevol moment, sense previ avís. La incertesa involucrada en tal esquema superen amb escreix qualsevol incertesa causada per un preu fluctuant Bitcoin.

L'única opció per a l'estabilització que queda, llavors, és l'augment constant de l'oferta de Bitcoin. Essencialment, aquesta addició de subministrament de regulació amb el protocol Bitcoin hauria de servir metes d'inflació com l'únic mitjà viable de manipulació de subministrament. Però, com seria Bitcoin ser diferent d'una moneda fiduciària en aquest moment? Quina seria la diferència entre ser un dòlar que es va depreciar un 2% cada any i Bitcoin que es va depreciar un 2% cada any? Bitcoin va ser creat no com l'antítesi al sistema bancari inflacionista? Crec que seria molt difícil d'aconseguir suport de la comunitat Bitcoin per a un projecte de devaluar la moneda en constant digital. D'altra banda, un subministrament de Bitcoin inflar de manera constant, o almenys un que modifica el calendari de la creació de Bitcoin que s'ha establert des de la seva creació, no serien estabilització en la forma en que els "experts" en l'article CoinDesk signifiquen que sigui. En canvi, seria l'estabilització en què el preu de Bitcoin podria embarcar-se en un descens estable; en lloc de mantenir un poder adquisitiu estable, no hi hauria una depreciació incert que els usuaris de Bitcoin haurien de tractar de tenir en compte en les seves expectatives i valoracions per al futur.

Conclusió - La manipulació de Bitcoin seria perjudicial

Com podem veure, les dificultats que implica la implementació d'un sistema que regula el subministrament de Bitcoin seria immens, i els beneficis serien insignificants, si els hagués existit. Dit això, sembla molt més convenient per fer cap canvi en el subministrament de Bitcoin i permetre que el mercat segueixi el seu curs. Bitcoin és només volàtil a causa de que el seu mercat és tan petita; les fluctuacions de preus poden ser posades en moviment per l'acció d'un individu amb una quantitat moderada de la riquesa. Com a base d'usuaris de Bitcoin creix de forma orgànica, el nombre de persones que contribueixen a les fluctuacions en el preu, a través de la compra d'bitcoins, o la venda d'ells, s'incrementarà, i les valoracions d'una persona tindrà molt menys impacte que en l'actualitat. Volatilitat dels preus de Bitcoin es convertirà llavors més estable, el que animarà a més persones a invertir, el que augmenta la base d'usuaris i reduint encara més la volatilitat. Aquest bucle de retroalimentació positiva és tot Bitcoin ha de desfer-se de la seva volatilitat salvatge... Sense manipulació de subministrament és necessari.

No hi ha sentit en iardes per terra la progressió de Bitcoin, especialment si en fer-ho crea problemes innecessaris. Si veritablement Bitcoin és tan revolucionari i innovativeas que a la comunitat Bitcoin creuen que és, llavors haurà cap problema amb l'expansió de la seva base d'usuaris, i el que es redueix la volatilitat de preus. La subordinació del subministrament de Bitcoin flexible i essencialment il·limitada, produirà totes les dificultats econòmiques descrites anteriorment, i eliminarà el propòsit original de la creació d'un sistema monetari digital que resol els problemes d'inflació del sistema bancari actual. 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Teniu alguna de les 8 personalitats comercials de Bitcoin?

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims