Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

En el matí del 5 de juny de 2014, el Banc Central Europeu va anunciar un nou intent radical per estimular les economies dels seus 18 països membres; el Banc taxes d'interès aviat inferiors per sota de 0% i cobrar una taxa d'interès del -0,1% en les reserves dels països membres del Banc que es mantenen en el banc central. Al mateix moment de l'anunci del Banc Central Europeu, el preu de Bitcoinsaw un augment del 2%, el que probablement es va produir com a resultat d'aquest anunci. El quadre baix és una representació gràfica de Bitcoin del salt de preus immediatament després de l'anunci del Banc Central Europeu.

Què significa una taxa d'interès negativa?

Normalment, les taxes d'interès són el percentatge de retorn d'un dipositant rep per any en els seus dipòsits en caixa, ell o ella es manté en els bancs. Per exemple, si la persona A diposita $ 100 en un banc amb una taxa d'interès del 100%, aquesta persona rebrà un retorn de $ 100 en el seu dipòsit al final de l'any. Com més lluny el banc redueix la taxa d'interès, menys diners fa que el patró dels seus dipòsits. Si la taxa d'interès es va reduir a 50%, la persona A només rebrà una $ 50. Com el banc disminueix contínuament la taxa d'interès, els clients seran més i més propensos a retirar els seus diners i gastar-lo en lloc de guardar-lo.

L'aplicació d'aquest aclariment bàsica dels tipus d'interès a les polítiques monetàries de banca central, podem veure que els bancs centrals baixar les seves taxes d'interès en un intent per estimular l'emissió de préstecs. Si un individu és més probable que retiri els seus dipòsits d'un banc quan les taxes d'interès es redueixen, llavors es dedueix que els bancs van a eliminar les seves reserves mantenen en la seva volta d'un banc central en comptes d'acumular-quan el banc central redueix la seva taxa d'interès. No obstant això, des d'un banc no és un individu, i en realitat no pot passar els seus dipòsits, es tractarà d'obtenir un benefici en les seves reserves amb la cessió a terme. Aquest augment de les emissions de préstec és el que els bancs centrals esperen aconseguir mitjançant la reducció de les seves taxes d'interès. Si poden desanimar els bancs acumulin interès per l'acaparament i animar-los a aprofitar l'interès que cobren en els préstecs, llavors han aconseguit estimular la despesa. Per què és tan important l'estimulació del consum d'aquests bancs centrals? S'adhereixen a la teoria del subconsum fal·laç, que estableix que els cicles econòmics vénen com a resultat d'una disminució en la despesa i un augment de l'estalvi. A causa d'aquesta creença, els bancs centrals s'han embarcat en polítiques monetàries destructives que han establert els mercats globals per al desastre.

Estalvi no crea els cicles econòmics, tot i ensenyaments de l'Evangeli keynesià. L'estalvi és un requisit previ a la inversió, que és com una economia progressa i com el nivell de vida dels augments de la població en general. La taxa d'estalvi està determinada per les preferències temporals dels individus; Si les preferències temporals són alts, els individus trien passar els seus fons en béns de consum en lloc de guardar-los. Si les preferències temporals són baixos, els individus opten per salvar els seus fons en un banc per guanyar interessos en el mercat monetari, o van a invertir els seus fons directament per tal de guanyar interessos en l'estructura productiva de l'economia. L'estalvi no durarà per sempre, simplement no pot a causa de la necessitat humana de consum bàsic. Estalvi simplement assenyala un canvi en les demandes dels consumidors, amb la consegüent reassignació de capital. L'estalvi no ha de ser descoratjat pels bancs centrals; però per desgràcia, els bancs centrals del món menyspreen l'acte d'estalvi i de tot en el seu poder per impulsar els individus a gastar, consumir.

Així que ara que tenim una comprensió bàsica de la finalitat de les taxes d'interès, ara podem fer la pregunta: què passa quan els bancs centrals més baixa les taxes d'interès en els aspectes negatius? En primer lloc, podem concloure que la política de taxes d'interès 0% ha fallat i els bancs no han estat emetent tant crèdit com el Banc Central vol. Ho sabem perquè el banc central ha passat d'una política de donar cap benefici als bancs membres per mantenir els dipòsits de càrrega en realitat els bancs membres per a la celebració dels dipòsits. Quan un banc central pren la seva taxa d'interès en els aspectes negatius, els bancs membres han de pagar per mantenir els diners en el seu compte bancari central en comptes de ser pagat per mantenir les reserves al banc central. Una taxa d'interès negativa obligarà els bancs a augmentar essencialment emissions de crèdit per tal de continuar amb l'obtenció de beneficis. Els bancs van a prestar la major quantitat de les seves reserves, ja que estan legalment permesos a.

No obstant això, l'augment de les emissions de crèdit significa que més i més dels diners que pertany als clients dels bancs estaran disponibles per a la retirada. Això fa que una correguda bancària molt més probable i augmenta el risc de fallides bancàries massives, el que donaria lloc a un col·lapse econòmic. Una política audaç tals procedent del Banc Central Europeu és una indicació més de la seva desesperació. L'economia de la Unió Europea està en ruïnes, i el banc central està lluitant per aconseguir la recuperació. No van a tenir èxit, però, perquè no entenen que les seves polítiques són la causa d'aquest desastre, i denuncien a qualsevol que qüestioni les seves habilitats com un radical anti-govern.

El tipus d'interès negatiu i un augment en els preus Bitcoin

Com es va esmentar anteriorment, el preu de Bitcoin es va incrementar un 2% immediatament després de l'anunci de l'aplicació de taxes d'interès negatives del Banc Central Europeu. Aquest salt en el preu de Bitcoin és probablement una resposta directa a l'anunci. Pel que sembla, Bitcoin ha demostrat ser l'alternativa més viable a la moneda fiduciària. La naturalesa de la tecnologia blockchain només és suficient per impulsar els individus amb el comerç del seu Fiat per bitcoins. Per tant, no és sorprenent que la gent començarà a abandonar Fiat i la compra de Bitcoin després de l'anunci del Banc Central Europeu, a més d'un flux continu de bones notícies a la comunitat Bitcoin, com ara una sèrie d'empreses Ara acceptem Bitcoin, l'anunci d'una targeta de dèbit Bitcoin de Xapo i el potentialof massiva Bitcoin en general.

Ara, un sot 2% en el preu de Bitcoin pot semblar insignificant tenint en compte el fet que la comunitat Bitcoin està acostumat a veure els canvis més substancials en el preu de Bitcoin en una base regular. No obstant això, aquest 2% protuberància és només el començament d'alguna cosa que podria ser potencialment un augment a gran escala a l'acceptació de Bitcoin en tota la zona euro. Aquest augment del 2% en el preu significa un reconeixement del corrent principal de l'existència de Bitcoin. A més, el fet que bastants persones van comprar de Bitcoin immediatament després d'aquest anunci del Banc Central Europeu suggereix que alguns europeus ja s'estan preparant per les conseqüències d'aquesta nova política del Banc Europeu de radicals i que molts d'ells podrien seguir.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Acadèmia i els laics

Post Bitcoin

Bitcoin i la transició als diners

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Bitcoin acceptat: eBay per integrar Bitcoin amb PayPal!

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin