Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners | Catalan.Lamareschale.org

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

La font de Bitcoin del valueis un tema polèmic del debat, que segueix sent en gran mesura indecisos, entre els cercles intel·lectuals dels economistes. També és un punt d'argument utilitzat pel profà àmpliament utilitzat; tots sabem d'aquest argument cansat: Bitcoinvalue no és intrínsec, el seu valor és imaginari, el preu de Bitcoin és una 'bombolla', i per tant no pot mai convertir-se en diners. Els seus somnis de replacingthe sistema monetari controlat pel govern amb un moneda digital estan condemnades al fracàs, els seus bitcoins no són més valuós que els diners de Monopoly. Però sabem que no pot ser veritat perquè Bitcoin pot comprar productes molt reals, i és intercanviable per moneda fiduciària, que és acceptada per unanimitat com diners reals.

Una persona amb qualsevol quantitat d'entesa econòmic pot veure clarament que el valor de Bitcoin és real. Els que afirmen que els diners necessita valor "intrínsec" no s'adonen que no hi ha un valor intrínsec, que es crea en la ment de les persones. Així dient que el valor de Bitcoin és imaginari no és més que confirmar la teoria del valor subjectiu. Tot el valor que hi ha en els objectes de la interacció humana i l'intercanvi és "imaginària". No hi ha un valor que existeix independentment de la ment dels éssers humans. Per tant, el valor de Bitcoin, i el motiu pel preu de Bitcoin arribant al seu estat actual, tiges del simple fet que els individus atribueixen un valor definit a Bitcoin.

Bitcoin valor i la regressió Teorema

La veritable dificultat per explicar el valor de Bitcoin, i el preu de Bitcoin, no és si o no el seu valor és real o intrínsec, però on el valor es van originar. Els que dubten de la viabilitat de Bitcoin com diners deriven el seu escepticisme per part d'aquesta dificultat. A la superfície, aquests dubtes semblen justificades ja que sembla que Bitcoin es desvia del teorema de la regressió de Mises. Aquest teorema explica com sorgeix els diners en una societat i com s'arriba al valor. Un objecte ha de tenir un valor d'ús directe, com un bé de consum, abans que pugui assolir el valor de canvi i convertir-se en un mitjà d'intercanvi.

Per exemple, diversos comptes poden potencialment convertir-se en mitjans de canvi en una societat de fabricants de joies, perquè no és un valor comú per als grans en aquesta societat. Atès que tots els membres d'aquesta comunitat necessita comptes per fer la joieria, la gent va a acceptar les perles com el pagament per altres béns, com ara aliments i roba. Els preus negociats en termes de comptes decidiran el valor de canvi de les perles. Una vegada que aquest valor de canvi s'ha establert en la comunitat, els comptes que acaben sent els més valuosos seran utilitzades per als intercanvis més cars, mentre que els grànuls de menys valor seran relegats al paper dels pagaments fraccionats per a les compres més petites. Alguns comptes es convertirà en valor com a mitjà de canvi per complet. Aquesta competència entre els diversos comptes s'assembla molt al procés d'or competitionbetween, plata i altres metalls preciosos, que va acabar amb l'or com els diners primari i plata com diners secundari.

Una vegada que s'ha establert el valor de canvi de les perles i les perles més valuoses s'han convertit en els principals mitjans d'intercanvi en aquesta societat dels joiers, aquestes perles és probable que perdi la seva demanda com un objecte de fabricació de la joieria, ja que tendeixen a ser excepte pel que poden ser utilitzats en el comerç. En aquest punt, les perles han perdut el seu valor d'ús directe i mantenint el seu valor de canvi. Ja no són l'objecte de consum; el seu únic propòsit en aquesta societat és facilitar el comerç i la divisió del treball. Això no vol dir que una pèrdua en el valor d'ús directe equival a una pèrdua del 50% en el valor total d'un bé, però. En l'actualitat, una disminució en el valor d'ús d'un objecte és generalment reflecteix en un augment en el valor de canvi. A mesura que un objecte es fa més valuós com una moneda, es torna menys valuosa com un bé de consum.

El problema amb el valor de Bitcoin és que sembla ser que la moneda digital mai va tenir un valor d'ús directe, com ara el dels grans utilitzats en l'escenari anterior. D'un ràpid cop d'ull a la història de Bitcoin, sembla que Bitcoin va ser creat, i el preu de Bitcoin va posar en estat latent durant un temps, després va establir una taxa de conversió de forma espontània amb monedes fiduciàries. A més, un fet sobre Bitcoin- el que fa que les afirmacions que no tenia cap valor d'ús directe abans d'arribar al valor de canvi sembla més justificables és que Bitcoin va ser dissenyat amb l'únic propòsit de ser un sistema monetari alternatiu. Bitcoin va ser dissenyat deliberadament com un sistema de pagament que utilitza els bits xifrats de bitcoins- detallada per facilitar l'intercanvi de béns entre dues o més parts de forma anònima i sense haver de confiar en un tercer amb el maneig dels diners. Per tant, no hi ha manera que Bitcoin podria haver estat utilitzat per a una altra cosa que no sigui diners, oi?

L'origen del valor de Bitcoin i preu de Bitcoin

La raó de la manca de percepció de Bitcoin d'ús Val directa és que és probable que no era un valor d'ús físic, com ara ajudar en la producció d'un bé físic, i aquest valor d'ús va ser molt curta durada; gairebé immediatament després de Bitcoin va guanyar valor de canvi, i es va establir un preu de Bitcoin, aquest valor d'ús es va traslladar a un paper auxiliar en el millor. Generalment, quan atribuir un valor d'ús d'un determinat bé, que tendeixen a buscar mètodes pels quals que el bé pot facilitar l'avanç del material de benestar. El valor d'ús directe d'una panotxa de blat de moro és que pot alleujar la fam; or i la plata es poden utilitzar per a la construcció o amb fins ornamentals; i les drogues poden alterar el funcionament dels sistemes físics del cos. Bitcoin no pot, i mai ha estat capaç de, proporcionar aquests usos als consumidors. El valor d'ús proporcionat per Bitcoin, el que va provocar el preu inicial Bitcoin, era- o Is- exclusivament una mental.

El valor de Bitcoin mental, abans que guanyés intercanviar valor, es deriva únicament de les valoracions subjectives dels individus que bitcoins minades abans que tinguessin cap valor monetari algun. Aquesta explicació sembla ridículament simple d'aquells que tenen un coneixement profund de la teoria del valor subjectiu en l'economia, però sembla que aquest concepte no pot ser captat per la comunitat Bitcoin fins Konrad S. Graf wroteon i explicar en detall. En mirar la història del preu de Bitcoin, podem veure que la moneda digital no va guanyar valor de canvi fins que en algun moment del 170thblock. Per tant, als ulls dels profans, Bitcoin va ser completament inútil per 170 blocs. Però hi ha d'haver hagut algun valor d'ús, o d'un altre lloc que la primera transacció monetària no hauria pres. Els miners que, en aquests primers 170 blocs, bitcoins minades pel seu propi compte van collir algun tipus de guany psíquica de fer-ho. En cas contrari, no haurien extret els primers bitcoins i la moneda mai s'haguessin establert un valor monetari.

Nosaltres, com economistes no podem dir el que el valor psíquic va ser que va impulsar a aquells individus per extreure els primers bitcoins. Potser el concepte era interessant per a ells, o semblava útil per a la investigació en les xarxes peer-to-peer. Potser volien Bitcoin per tenir èxit, pel que va donar valor a la força de voluntat. Potser va ser una cosa que mai sabrem. El contingut de les valoracions no es refereix al camp de la praxeologia, només el fet que la valoració es va dur a terme, i l'acció vi d'aquesta valoració. Algú fora del camp de l'economia pot plantejar la hipòtesi que els miners van crear els bitcoins perquè era "divertit" per a ells, i aquesta és la font de valor d'ús directe de curta durada de Bitcoin.

Independentment del contingut d'aquestes primeres valoracions dels bitcoins "sense valor", continua sent cert que les valoracions eren necessàriament subjectiva, fruit de la ment de les persones dedicades a hash a terme els primers 170 blocs. Tot el que es requeria per descobrir aquesta possible font de valor d'ús de Bitcoin va ser un breu cop d'ull a la història de Bitcoin i una aplicació de la teoria econòmica bàsica a la història. Hi ha moltes altres possibles fonts de valor original de Bitcoin que no es poden cobrir en aquest article. La teoria proposada per Graf és simplement el més popular; que serveix com un exemple dels molts valors d'ús potencials presents en Bitcoin. Els pessimistes només han de cavar una mica més enllà, i molts dels seus arguments s'esvairan.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Ser honest

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Alternatives de Google Adsense per Apocalipsi Post Fauna Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Transicions dÀsia a les proves destaca

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC