El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari | Catalan.Lamareschale.org

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Des que es va convèncer de la viabilitat d'Bitcoina fa poc més d'un mes per Jeffrey Tucker i els de Carolina del Sud Young Americans de Convencions de l'Estat de la Llibertat, he estat ansiós per tenir a les mans una mica de Bitcoin. No volia arribar a ser milionari Bitcoin, ni res d'això. Jo només volia tenir realment una certa quantitat de la mateixa. 

La mera idea de Bitcoin em va sorprendre; és l'encarnació de la llibertat, és un exemple dels efectes revolucionaris de la innovació, i és una peça de tecnologia que està molt per sobre del meu cap. Però això està bé! Aquesta és la bellesa de Bitcoin! No ha de entendre el funcionament intern tècnics per tal d'usar-lo, només cal utilitzar-lo. És tan fàcil, si no més fàcil, per utilitzar metalls preciosos com el paper moneda o govern.

Per això crec en Bitcoin

Abans que jo estava convençut dels mèrits de Bitcoin ja era un estudiant de l'escola austríaca d'economia. Vaig comprendre els beneficis de l'intercanvi voluntari; lliure comerç promou la llibertat, i fa avançar la riquesa material, mentre que l'enfortiment simultàniament les relacions socials i l'ampliació de les xarxes socials a una escala global. No obstant això, un simple mala interpretació d'una determinada peça de la teoria econòmica m'ho va impedir d'acceptar aquest sistema monetari revolucionària com l'alliberador mundial que és; la reinterpretació i una millor comprensió de la regressió de Mises Teorema canviar tot. Bitcoin que volia, i volia que mal.

Reddit és una xarxa social veritablement meravellosa. Vostè pot trobar bàsicament tot a Reddit, a partir de les notícies, la política i l'economia, a les comunitats de nínxol com / r / Anarcho_Capitalism i / r / Bitcoin. Fa només uns dies, mentre navega pels subreddits que freqüento, vaig topar amb un subreddit que mai havia vist abans. Aquest sub era Jobs4Bitcoin, una secció de classificats en línia on els empresaris poden publicar ofertes de treball i les persones que busquen feina poden compartir les seves habilitats i comunicar-se amb els possibles ocupadors.

I, com suggereix el títol, tots els pagaments es fan a Bitcoin. He trobat aquesta petita comunitat a ser excitant i interessant; subreddit aquesta era una forma de base real per establir relacions socials dins de la comunitat Bitcoin, el que permet la construcció de capital social, i també pot introduir noves persones a l'experiència de Bitcoin.

El meu primer Bitcoin-Pagar Treball

Em vaig sentir obligat a escriure alguna cosa en Jobs4Bitcoin. Sent que és el moment per als exàmens finals en les universitats de tot el món (sabia això perquè jo mateix estic passant actualment per les dues setmanes d'infern que és la fi), sabia que havia d'haver almenys una que necessiten ajuda persona amb un paper o algun tipus de projecte d'investigació. Així que li vaig oferir la meva ajuda. Vaig dir que anava a fer cap investigació i que anava a escriure qualsevol assaig breu que l'ocupador vol.

Després de la publicació d'aquest anunci, jo no esperava que tothom pugui respondre. Aquest subreddit és molt petit i bastant inactiu, després de tot. Fins i tot si algú ho va fer resposta, realment només s'esperava 10 dòlars o menys en Bitcoin. Poc sabia, jo estava en una sorpresa agradable. Un parell de dies després de publicar l'anunci, vaig rebre un missatge privat a Reddit d'algú que necessita els meus serveis. Aquesta persona em volia trobar fonts de 10-15 sobre un determinat tema, llegir-lo a través d'ells, i escriure un paràgraf que indica la meva opinió sobre les fonts. Genial! Aquí estava la meva oportunitat d'aconseguir el meu peu a la porta del món de Bitcoin.

Com he dit abans, no esperava cap més de 10 dòlars en bitcoin; però el que era l'priceoffered per aquest ocupador en l'anonimat? 0,2 BTC. És a dir, a partir del 01/05/14 a les 02:16 est, $ 89.52 dòlars el valor de Bitcoin.

89 dòlars per una simple investigació? És evident que aquesta persona ha de ser un ximple! No obstant això, estic segur que la persona pensa el mateix de mi. Ell (o ella) probablement va pensar que estava boig per perdre voluntàriament un temps preciós per un miserable 89 dòlars. Però aquesta és la bellesa del lliure mercat. Tots els intercanvis són voluntàries i no ocorren llevat que totes les parts involucrades deixen la transacció subjectivament millor del que estaven abans de la transacció es va dur a terme. Jo valorava el bitcoin més que el temps, i que valorava les fonts que li vaig donar més que el bitcoin. D'altra banda, era molt més diners del que alguna vegada esperava per fer una borsa de treball de Bitcoin en Reddit. No podia deixar de pensar en forma immediata Jeffrey Tucker i exclamar: "bella anarquia!" Això va ocórrer de manera anònima, en l'Internet, amb pagament immediat i sense intervenció del govern per "protegir" a mi. 

Imagineu si el govern es va abalançar en aquesta borsa de treball Bitcoin, i va obligar a un pagament mínim per a cada lloc de treball per tal de protegir els treballadors? Què passa si el govern imposa un salari mínim de, diguem, 10 dòlars per lloc de treball? Seria aquesta persona encara han ofert BTC me.2, o ¿hauria optat per oferir el salari mínim? Jo diria que l'últim seria el cas més probable, i això és el que em sorprèn sobre el mercat. És sempre satisfà totes les parts implicades en l'intercanvi.

A causa d'aquest ambient no regulat, l'ocupador es va veure obligat a oferir-me un pagament que em motivaria per proporcionar fonts de qualitat pel seu paper. A més, tinc molt més diners del que inicialment s'esperava. No obstant això, per a mi, el resultat més important va ser que finalment va ser capaç d'entrar en el món en línia de la llibertat que és Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin