Mt. La fallida de Bitcoin de Gox | Catalan.Lamareschale.org

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Muntanya Gox va ser el major Bitcoinexchangeas del mes de febrer de 2014, el maneig de més del setanta per cent de totes les transaccions. Es va posar en marxa el juliol de 2010 i operava en un edifici humil de Tòquio, Japó. Va començar com una idea original de Jed McCaleb com a mitjà de venda de màgia la reunió targetes de comerç d'una manera que és similar a la forma en què les accions es venen, però després de veure el potencial de Bitcoin, el va convertir en un intercanvi de Bitcoin. A mesura que la seva popularitat creixia, McCaleb cansat de l'intercanvi, i va accedir a vendre-ho a Marc Kareples, un desenvolupador de programari de Linux, que va funcionar fins que es va convertir en el més popular d'intercanvi per un ampli marge. No obstant això, a l'abril de 2014, la companyia de comerç es va aturar de sobte. Es va anunciar que aproximadament 850.000 bitcoins celebrades a la borsa probablement van ser robats, el que explica el tancament aparentment espontània. La manca de transparència pel que fa a exactament quants bitcoins es van retirar, i el seu parador, va produir reacció extrema de la comunitat Bitcoin. La possibilitat de frau per part dels alts funcionaris que participen a la muntanya Gox, juntament amb la possibilitat que els pirates informàtics de craqueig un sistema de seguretat defectuosos han estat àmpliament discutit.

Desenvolupaments recents

Al febrer de 2014, l'empresa va començar el procés de fallida japonesa amb el pretext de buscar refugi de la possible reacció violenta legal de Agraviat Mt. Creditors gox. Karpeles ja que ha estat citat pel Financial Crimes Xarxa de Control dels Estats Units per a proporcionar testimoni el 5 de maig de 2014. No va aparèixer. El 21 de maig de 2014, un "Avís d'Inici de Procediment de Fallida" en relació amb la muntanya Gox va ser llançat en japonès. Aquest document representa la situació jurídica actual de la Muntanya Gox com de 24 d'abril de 2014, com s'estableix per la seva fiduciari i advocat, Nobuaki Kobayashi. El document també especifica Karapeles com la "entitat en fallida" sota la muntanya Nom gox. Es tracta d'explicar les intencions de la Muntanya Gox entitat, amb conseqüències especialment interessants pel que fa a la recuperació de bitcoins a l'esquerra en el canvi en el moment del seu accident. L'anunci proposa dos punts fonamentals:

  • Les persones titulars dels deutes a l'entitat en fallida no són per pagar els deutes de l'entitat en fallida.
  • Les persones que posseeixin actius de l'entitat en fallida no han de lliurar aquests béns a l'entitat en fallida.

El document estableix que tots els deutes contrets amb l'intercanvi no han de ser pagats a la mateixa, ni s'han de tornar els actius mantinguts en aquest moment. Això és probablement una formalitat legal per absoldre Mt. Gox que porta una càrrega addicional. Estaven al acumulen capital o patrimoni que se'ls deu, mentre que en una situació tan delicada, que podria afectar negativament al seu nivell de responsabilitat, sobretot des del punt de vista legal.

Els deutes amb l'entitat en fallida

En el desenvolupament del primer punt, una reunió de creditors s'esmenta vagament. Això està probablement destinat a aquells que disposi de quantitats massives de Bitcoin a la borsa abans del seu accident, o per a aquells que són obertament sobre la situació. Informació sobre la reunió es donarà a conèixer en una data posterior a la Muntanya Gox pàgina web. No obstant això, s'afirma clarament, no cada creditor ha d'assistir a aquesta reunió per rebre una compensació per la seva Bitcoin. La revelació més important consisteix en detalls sobre el procés pel qual les persones poden ser re-acreditats. El document suggereix que un sistema de sol·licitud formal serà present al lloc web, incloent-hi els criteris necessaris per a la investigació, que després seran utilitzades per distribuir els actius restants a les persones que qualifiquen. Es demana potencialment qualificar creditors a ser pacient ja que aquest sistema està construït. Tot i que es podria presentar pels seus actius abans d'hora, l'anunci implora a aquests individus es tracta a no presentar una reclamació en solitari, ja que aquestes reclamacions "poden mancar d'informació legalment requerida, o pot sorgir discrepàncies en la interpretació de les descripcions d'aquests documents." La resposta que fa a on els bitcoins són encara és difícil d'assolir. S'espera que els 200.000 bitcoins recuperats a participar en aquest procés de liquidació, encara que això és una fracció dels emmagatzemats a la borsa. Probabilitat en termes de tots, o potser fins i tot més, Mt. Gox usuaris vegin els seus fons retornats als mateixos sembla remot en aquest moment. Muntanya Gox està a la defensiva legalment, amb els usuaris irats perdent a poc a poc la seva unitat i començar a acceptar la possibilitat que els seus bitcoins no poden mai ser retornats a ells. El sistema es va posar en marxa per a la presentació d'una investigació sembla prometedor, encara que les especificacions pel que fa a com es duran a terme aquestes investigacions, a quin nivell de meticulositat, i la dificultat en la qual la classificació per a la distribució de la liquidació dels fons és molt qüestionable. La comunitat Bitcoin només haurà d'acceptar que a partir d'ara no hi ha intercanvi, per gran o aparentment fiable, és un sistema infal·lible per la qual dedicar tota confiança. Tot el document en japonès original i Anglès

Notícies relacionades


Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

Bitcoins contra Bit Coins i Bitcoin contra Bit coin

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió de Bitcoin IRA - Crèdit gratuït dimpostos?

Post Bitcoin

Bitcoin contra la litecoïna - grans diferències i similituds!

Post Bitcoin

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el casino Bitcoin líder en suport multilingüe

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes