Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin

Euro Pacific Precious Metalswill ara sigui acceptar el pagament Bitcoinas per a la compra de metalls preciosos. La companyia utilitzarà BitPay, un servei en línia de pagament Bitcoin. No obstant això, Euro Pacific Metalls preciosos només accepten comandes per telèfon o correu electrònic, de manera que la compra d'or amb Bitcoin d'Euro Pacific poden no ser tan senzill com la compra d'un element d'una empresa, com ara Overstock.com, que porta a terme totes les transaccions en línia.

Peter Schiff, un escarabat d'or i un membre prominent de la comunitat llibertària, ha estat un escèptic de llarg termini de Bitcoin. Schiff ha tingut diversos debats amb Stefan Molyneux, un nom popular a la comunitat Bitcoin, sobre si o no Bitcoin té cap valor "intrínsec". Peter Schiff ha utilitzat el mateix argument que el senador Rand Paul, afirmant que Bitcoin ha de tenir algun tipus de valor tangible per arribar a ser un mitjà viable de canvi. A causa d'aquests arguments anti-Bitcoin, aquest desenvolupament és una sorpresa.

Euro Pacific Metalls preciosos és ara el major venedor d'or en el món que accepta Bitcoin. Seguint els passos de Amagi Metalls, un altre venedor metall preciós que accepta Bitocin, l'adopció de Bitcoin d'Euro Pacific farà que sigui molt més fàcil per a les persones a protegir els seus estalvis dels desastres econòmics d'origen públic. Ser capaç de comprar or i plata amb Bitcoin permet a les persones per al comerç dels seus diners fiduciari per Bitcoin i aleshores utilitzar algunes de les seves monedes per comprar or, donant-los una cobertura de dos nivells contra la inflació. Mentre esperem que amb el temps se superarà Bitcoin or i tot Fiat en moneda com a mitjà de mons per defecte de canvi, l'or segueix sent una inversió molt intel·ligent per a una persona que està mirant per protegir la seva riquesa contra la depreciació que la inflació provoca.

Peter Schiff podria finalment estar arribant al voltant de la idea de Bitcoin convertir-se en el nou diners de la societat? Sent un escèptic tan dura de Bitcoin durant anys, sembla difícil creure que Schiff realment creu en els mèrits de cripto-moneda. Si en realitat no creuen en la viabilitat de Bitcoin com diners, és probable que aquesta adopció de Bitcoin podria ser una tàctica de màrqueting per atraure els liberals pro-Bitcoin que també estan interessats en mantenir un estoc d'or. No obstant això, això no és necessàriament una mala cosa. Si Euro Pacific està adoptant Bitcoin com un esquema de comercialització llibertari, i què? La companyia segueix sent un gran venedor de metall preciós, i ara accepten Bitcoin per al pagament. Això vol dir que hi ha una empresa més que es durà als nostres bitcoins, ampliant així Bitcoin com un mitjà d'intercanvi. Independentment de les intencions de Peter Schiff i els seus socis de negocis, que han donat una altra dosi de Bitcoin bastant corrent principal d'atenció.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Preu Bitcoin: quan les notícies són i no són importants

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - El millor lloc per comprar Bitcoins

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?