Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook | Catalan.Lamareschale.org

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Exempció de responsabilitat: Les opinions d'aquest autor no reflecteixen les opinions de coinbrief.net.

Recentment, s'ha anunciat que un grup de treball d'Estats Units, composta pels reguladors federals, estan preparant el llançament d'un "Bitcoin llibre de regles" que "protegir els usuaris de la moneda virtual del frau sense asfixiar la tecnologia incipient." Mentre que alguns calamarsa aquest anunci com una bona notícia per a Bitcoin, al·legant que farà que el cripto-moneda més forta mitjançant la protecció dels usuaris contra el frau, l'anunci és realment una evolució negativa en la comunitat Bitcoin. Qualsevol tipus de regulació Bitcoin necessàriament restringirà la seva capacitat per expandir-se, el que fa menys probable per reemplaçar el sistema de diners fiduciari centralitzat.

El Reglament debat sobre Bitcoin

Per què necessitem cap regulació governamental de Bitcoin en el primer lloc? Alguns poden dir que necessitem aquesta regulació per evitar un altre col·lapse de canvi, que recorda a la recent Mt. Desastre gox. No obstant això, el mercat ja ha resolt el problema per si mateix sense cap interferència del govern. Intercanvis van prendre immediatament mesures per garantir la seguretat dels fons dels seus usuaris per tal d'evitar que la gent retirar els seus diners dels intercanvis. Ara bé, no és molt probable que veurem una altra violació de seguretat similar a la de la Muntanya Gox. Si ho fem, seria necessària una gran habilitat per trencar a través de les mesures de seguretat dels intercanvis més populars. Tant és així que un hacker a tals, o hackers, probablement seria capaç d'evitar qualsevol govern va proporcionar mesures o normes de seguretat amb facilitat. Si ens anem al mercat per operar per si mateix, es va a desenvolupar solucions als problemes més ràpid que el govern, i amb major eficàcia que el govern. De fet, el mercat pot resoldre els problemes que els consumidors ni tan sols saben que encara tenen! Els governs només poden prendre mesures amb caràcter retroactiu, mentre que els actors en el mercat prenen mesures preventives per protegir els seus guanys, el que fa que tots els participants en el mercat més segur i reeixit.

Ara, no hi ha reglaments específics s'esmenten en aquest recent anunci. No obstant això, podem suposar, amb un grau de precisió, que aquesta regulació es dirigirà a les operacions de les bosses de Bitcoin, com reguladors van assenyalar que estaven apuntant a deixar que la tecnologia actual de Bitcoin romandre en llibertat, alhora que protegeix els consumidors de frau. L'única manera de "protegir" contra el frau, sense comprometre la tecnologia de la base de Bitcoin, seria restringir la llibertat dels intercanvis. La imposició de qualsevol tipus de regulacions restrictives en les bosses de Bitcoin, sens dubte, que l'execució d'un intercanvi més car, el que limita la quantitat de competència en el mercat. Aquest tipus de regulació de la competència matança aplana el camí per a un monopoli per pujar i descarta el mercat amb mà de ferro. Ja sabem el que pot passar quan la majoria de l'activitat d'intercanvi es concentra en una sola empresa.

Reglament Bitcoin pot portar a monopolis deslleials

Pel que és més fàcil per a les empreses individuals de monopolitzar tot un mercat sense dubte ens va preparar per un altre desastre gox similar. Si un monopoli de canvi sorgeix com a conseqüència de la regulació governamental, a continuació, tindrem una empresa que és responsable del 100% de les operacions de canvi als EUA sense haver de rendir comptes als consumidors. Si els tancs d'intercanvi, el govern no va a castigar els seus gerents. El govern va a rescatar a terme l'intercanvi de prevenir un desastre, i l'intercanvi continuarà el maneig dels nostres diners de manera irresponsable.

La bellesa del mercat és que sempre hi ha opcions. Si una empresa fracassa o no satisfà completament els consumidors, sempre hi haurà competidors per prendre el relleu. Aquest tipus de competència és l'essència de la innovació. És el que impulsa el mercat de futurs. És el que manté les empreses responsables als consumidors. Quan els governs intervenen, els avenços positius en el mercat són gairebé sempre més lent, o detenir-se per complet. Per què voldríem fer això als intercanvis Bitcoin? En aquest moment, els intercanvis són els centres d'activitat de Bitcoin. Com que hi ha molt pocs treballs que paguen en Bitcoin, l'única manera per a moltes persones per fer una reclamació a la comunitat Bitcoin és comprar monedes en una bossa. Això li dóna als intercanvis d'una quantitat considerable d'energia, de manera que és una molt mala idea de concentrar el poder en un intercanvi, o un petit nombre d'empreses, a través de l'aplicació de la legislació restrictiva.

Mercat lliure és el millor per a Bitcoin

Aquestes regulacions Bitcoin podria ser el pròxim neutralitat de la xarxa. Sabem que la neutralitat de la xarxa induirà una enorme monopolització del mercat d'Internet, a causa del fet que l'empresa amb la major quantitat de diners serà capaç d'aixafar a tots els competidors que no poden assumir el cost d'haver de proporcionar velocitats de connexió més barats. Si el govern d'Estats Units aprova la legislació per regular els intercanvis Bitcoin, el més definitivament ser molt més car per als més petits, els nous intercanvis per competir amb els intercanvis molt més grans i fermament establerts.

Què passa si el Japó havia col·locat regulacions a les borses japoneses durant la muntanya Gox època? Què passaria si tota l'activitat d'intercanvi de comerç havia estat forçat a gox com a conseqüència de la regulació restrictiva? L'accident hauria estat molt més gran i molt més devastadora. No cometrem el mateix error ara que Bitcoin és encara més rellevant. Cripto-moneda es nodreix de la descentralització, i que va néixer de l'anarquia. Bitcoin no necessita un arnès, i certament no necessita un govern nacional a prendre les regnes. No necessitem el govern per tenir cura de nosaltres, o per protegir-nos de Bitcoin, ja que són molt més resistents que el govern ens dóna el crèdit corresponent. Deixar que el lliure mercat segueixi el seu curs. La llibertat portarà més prosperitat a la comunitat Bitcoin que centralizationever podia.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Finalment, una manera senzilla denviar Bitcoin a Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 31 dagost al 6 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon