El lloc de Bitcoin a larribada de laccident econòmic | Catalan.Lamareschale.org

El lloc de Bitcoin a larribada de laccident econòmic

El lloc de Bitcoin a larribada de laccident econòmic

L'accident s'acosta. L'extrem és a prop.

La política de diner barat de la Reserva Federal ha establert Llatina i la resta del món, pel camí al desastre econòmic i la hiperinflació. Això donarà com a resultat el col·lapse de tot el sistema monetari tal com la coneixem. Si aquestes polítiques, plens de flexibilització quantitativa i "estímul", continuen, la macroeconomia finalment acabar en el caos. Veurem la pitjor depressió econòmica de la història del món. Serà encara pitjor que la Gran Depressió nord-americana. La fam, la fam, la pobresa; totes aquestes coses es convertirà en el nou status quo en la post-accident d'Amèrica. A part de posar fi a les polítiques actuals de la Fed, el que sembla molt poc probable, no hi ha manera d'evitar aquesta crisi imminent.

Dret? Potser no.

Bitcoin pot aturar el col·lapse?

Amb Bitcoin, i el fet que la seva creació està limitada per la mineria, ara tenim una manera d'evitar la manipulació del govern de l'oferta de diners i invertir el nostre capital en noves empreses i la tecnologia que produiran un creixement fort i autèntic en els mercats. Mitjançant l'adopció de Bitcoin, els Estats Units, juntament amb la resta del món, pot evitar aquest desastre aparentment inevitable per complet. Per tal d'entendre com Bitcoin té el potencial per aturar el bust cada vegada més accelerat en les seves pistes, cal entendre la naturalesa dels cicles econòmics; saber com es formen els cicles econòmics i la forma en què els mercats d'efecte ens donaran idea de com les polítiques dels bancs centrals provocaran un col·lapse total en el sistema monetari mundial. La comprensió de la relació causal entre els cicles de la banca i de finances centrals permetrà un aclariment a fons de la teoria econòmica darrere de suplantació gradual de Bitcoin del paper moneda basada en el govern.

La naturalesa dels cicles econòmics

Quins són els cicles econòmics? I Com funciona Bitcoin cal endins?

Els cicles econòmics arriben a existir com a resultat de la inflació induïda pel banc central de l'oferta de diners. En general, aquests organismes burocràtics implementar tàctiques d'inflació amb l'objectiu de produir estímuls econòmics i accelerant així el creixement. La inflació en general comença amb una emissió de paper moneda del banc central, que entra a les reserves dels bancs privats individuals. Aquests bancs privats són capaços de reduir les seves taxes d'interès i augmentar la seva emissió de crèdit.

Aquesta nova emissió de crèdit a continuació, s'obre pas en la circulació; inversors prenen préstecs per iniciar nous negocis o per obrir mercats totalment nous. A causa d'aquests préstecs a baix interès, els empresaris són capaços d'ampliar exponencialment els seus projectes, creant així un creixement massiu en els mercats. No obstant això, aquestes noves inversions són sovint males inversions. Aquestes noves empreses, finançat crèdit no poden existir sense els diners barat proporcionat pel banc central, perquè no tenen la demanda de mercat important.

Aquesta manca de demanda no reduir la velocitat, mentre que els inversors tenen accés als diners fàcil, però. Segueixen el "si el construeixes, ells vindran" mantra i infinitament ampliar els seus negocis. S'obren noves botigues, contractar nous empleats, i la creació d'empreses amb el temps van pública; finançat el creixement del crèdit, una d'arrencada crea l'aparença d'una empresa en auge i els inversors pràcticament llençar els diners en ella quan comença a ser que cotitza al mercat de valors. Tot aquest creixement en el negoci prové de la injecció del banc central de diners en circulació. No obstant això, la prosperitat no dura per sempre.

A mesura que la inflació flueix a través de l'economia, que estimula la demanda i per tant augmenta els preus. A causa d'aquesta pressió a l'alça sobre els preus, arribarà un punt en què l'augment dels preus anivellar el poder adquisitiu dels preus d'aquests diners i els interessos de nova emissió elevarà al seu nivell anterior a la inflació. Després que el mercat acabi d'ajustar a la inflació, els nous negocis que van sorgir com a resultat de la inflació i no tenen potencial de benefici real comencen a fallar a causa del fet que ja no hi ha una disponibilitat de crèdit barat. Les empreses estan obligades a acomiadar empleats fora, reduir les despeses, o cessar les operacions de tots junts, perquè els diners extra que tenien ara té un poder adquisitiu menor.

Bitcoin s'ajusta a aquest durant el xoc, ja que pot ser la salvació.

Bitcoin i la caiguda

Aquesta forta caiguda de l'economia, que venia d'un augment en les taxes d'interès, es coneix com una recessió. Els bancs centrals prenguin nota d'aquesta degradació econòmica i començar a crear diners nou amb l'esperança d'aconseguir la recuperació econòmica, i potser fins i tot un creixement més enllà del que aconseguit en l'últim cicle de la inflació. El procés comença de nou; Sorgeixen nous negocis, llocs de treball són creats, els preus pugen, les taxes d'interès pugen, i les empreses comencen a tancar les seves portes. Aquest escenari és una explicació bàsica d'un cicle econòmic i és el que ha passat en els Estats Units, així com la resta del món, des de l'adveniment de la banca central. Actualment estem en l'etapa de la inflació d'un d'aquests cicles econòmics, i el xoc és inevitable.

Per desgràcia, en algun moment hiperinflació serà fixat en el, i els nostres diners es converteixi en completament inútil, el que portarà amb si el col·lapse de tot el sistema monetari. Quan això passi, ja sigui matí o d'aquí a 10 anys, no es poden predir. No obstant això, Bitcoin té el potencial d'allunyar-nos d'aquesta situació de malson-com, gràcies al fet que priceshould de Bitcoin mostren la inversa de la inflació, i Bitcoin no pot ser manipulat com una moneda fiduciària.

Llavors, com exactament es pot Bitcoin Save Us?

Bitcoin pren el poder manipulador lluny dels bancs centrals, bancs privats o per al cas. Es tracta d'un completament descentralitzat, d'igual a igual moneda; Bitcoin no requereix intermediaris per realitzar pagaments, com Bitcoin minershandle que d'una manera peer-to-peer, i els diners passa d'un individu a un altre pràcticament sense cost. El més important, Bitcoin té escassetat no modificable en el protocol. Què significa aquesta escassetat de cablejat? Això vol dir que la moneda no es pot inflar artificialment per qualsevol entitat financera. L'única vegada que Bitcoin pot experimentar una depreciació en el seu valor és quan els individus comencen a valorar menys, i que és completament bé. Valoracions individuals són la base de l'economia de mercat. Una cosa que només tindrà èxit en el mercat lliure si proporciona la major satisfacció per als individus. L'única vegada que una depreciació de la moneda es converteix en un problema és quan els individus es veuen obligats a acceptar com a diners, i això és precisament el que passa amb el paper moneda del govern.

Aquestes característiques descentralitzades de Bitcoin, i la mineria (o fins i tot l'encunyació, igual que amb alguns altcoins), són la resposta a com el cripto-moneda ens pot treure dels cicles econòmics del govern induït. I en realitat és molt simple. Aquestes característiques anti-manipulació de Bitcoin crearan una economia macro jutjat pel lliure joc del mercat, que es va posar en marxa per desitjos i necessitats individuals. A mesura que es torna més àmpliament acceptada, Bitcoin farà que el govern va emetre els diners inútil, i potencialment podria substituir per complet del tot. Aquesta suplantació seria despullar completament als governs del món del seu poder per crear cicles econòmics. Per què? A causa de que només estem connectats als governs pels diners que utilitzem.

Si utilitzem uns diners que no pot ser controlada pel govern, llavors el govern no pot exercir cap control substancial sobre l'economia. Una vegada que s'aconsegueix aquest punt de la descentralització monetària, els governs ja no seran capaços de dirigir els mercats. Només podran participar-hi al mateix nivell que qualsevol altra empresa de la competència en un mercat lliure. Si els governs no poden competir en aquest mercat descentralitzat, que seran prestats irrellevant. Aquest canvi en els mercats obligarà els governs a ser més representativa i proporcionar serveis de valor que en realitat; o, depenent de la seva ideologia, aquesta descentralització farà que el deteriorament dels governs inevitable. De qualsevol manera, Bitcoin pot trencar la cadena que ens uneix als cicles econòmics del govern creat. L'única cosa que s'interposa en el camí d'aquest alliberament és l'acceptació de Bitcoin pel públic en general. Aquesta moneda ja ha començat a provar els seus mèrits i la seva base d'usuaris està creixent cada dia.

Bitcoin es prevalgui, o es mantindrà l'status quo en el tacte? Això depèn de nosaltres.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Què és Bitcoin? Una explicació simple (però a fons)

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - Com convertir Bitcoin a USD

Post Bitcoin

Arn es basa en el primer supermercat holandès que accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times