El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització | Catalan.Lamareschale.org

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

No obstant això, alguna cosa està apagat. Se sent com que falta alguna cosa aquí, i he tingut problemes per posar realment el dit a ell. Afortunadament, un usuari de Reddit, que es coneix amb el nom d'usuari "smileyouroncamera", el va deixar bé,

Capitalista de risc no construeixen solucions descentralitzades / distribuïts, perquè no és rendible. El nostre enfocament ha de ser la descentralització, no lliurar Bitcoin a les institucions que va ser creada per eludir.

Mentre que molts dels projectes increïbles que es troben en developmentare descentralitzada, els que són veritablement Explotar, en termes de capital d'inversió, quota de mercat, etc., no ho són. Per Bitcoin tingui èxit, necessitem respostes descentralitzades a les parts centralitzades de l'ecosistema de Bitcoin.

Bitcoin és descentralitzada, però que pot estar danyat

Afortunadament, hi ha projectes en desenvolupament que poden resoldre alguns d'aquests problemes. Intercanvis descentralitzats ja existeixen, en plataformes com a contrapart, però pot ser una mica intimidatori per als nous usuaris. No obstant això, com els desenvolupadors d'aquest sistema, així com altres intercanvis descentralitzats, millorar la funcionalitat i facilitat d'ús, podem veure un augment en usuaris que passen a un canvi d'estil descentralitzat.

No obstant això, això no està garantit, i els capitalistes de risc, juntament amb altres inversors, estan arribant a milions de dòlars en la construcció de les plataformes centralitzades. El nivell de finançament és molt més enllà del que gairebé qualsevol equip de desenvolupament descentralitzat té accés a, amb l'única excepció Ethereumbeing a causa del gran èxit de prevenda ETH. L'avantatge d'aquests fons donen els sistemes centralitzats és difícil exagerar. A partir de la contractació de gran desenvolupament, legal, màrqueting i equips de gestió, a un nivell de legitimitat que reben del públic en general, aquestes empreses se'ls està donant un gran impuls.

Els sistemes descentralitzats tenen els seus propis avantatges

Pel que he dit en el paràgraf anterior, sembla que tota esperança està perduda per al desenvolupament del sistema descentralitzat. Com poden els equips de desenvolupament de l'esperança mai per superar la mida, i el poder absolut, que els inversors tenen projectes finançats? La resposta és l'etiqueta: descentralització.

La descentralització en si és una enorme advantagefor els projectes, fins i tot si es pot fer la vida molt més difícil per al seu equip de desenvolupament. Un sistema descentralitzat és gairebé sempre de codi obert, el que significa que els equips de desenvolupament poden rebre assistència de la comunitat quan tenen un problema. Mentre que les empreses centralitzades també utilitzen el crowdsourcing, en general mantenen el seu codi font del programari de nucli tancat, que manté als estrangers de assistir-los. Fins i tot els que mantenen el seu programari de codi obert és poc probable que rebi el nivell de suport de la comunitat que un projecte descentralitzat. La majoria dels desenvolupadors estan disposats a passar el seu temps lliure treballant en programari per a una empresa que no està pagant ells, llevat que el punt que el programari no es tracta dels beneficis d'un determinat individu, grup o empresa.

Més enllà d'això, els sistemes descentralitzats apel·len a la comunitat moneda digital en general, ja que molts es van interessar en Bitcoin, o una altra moneda digital, simplement perquè està descentralitzada. Si bé s'utilitzen els sistemes centralitzats, molt fortament, per la comunitat, molts no estan contents amb aquesta necessitat, jo inclòs. Això pot remeiar. Si els sistemes descentralitzats van ser finançats millor, s'eliminarien els avantatges que les empreses centralitzades tenen, però conservant els avantatges inherents que vénen amb la descentralització.

Finalment, els sistemes descentralitzats són molt difícils d'aturar. Fins i tot si el creador, l'equip de desenvolupament, i qualsevol altra persona que en un principi estava involucrat amb el projecte decideix parar, això no vol dir que un sistema descentralitzat ha de morir. Altres desenvolupadors poden recollir-lo, i continuar en les anteriors van deixar, i la xarxa creada pel sistema continuarà sempre que les persones segueixen donant-li suport. Això es va posar de relleu en Bitcoin pel fet que Satoshistopped a treballar en el projecte fa anys, i no obstant això el Bitcoin networkis moltes, moltes vegades més gran del que era quan es va aturar.

Altres exemples poden ser presenciats en altcoins que existeixen, s'extreuen de forma activa, i fins i tot negocien a les borses, amb qualsevol tipus d'equip de desenvolupament treballant activament en el seu desenvolupament. La majoria de les persones en algun moment haurà nous desenvolupadors assumeixen el control, o poc a poc s'esvaeixen, però sempre que les persones que estan donant suport, encara existirà. Els sistemes descentralitzats no han de pagar als empleats, i no poden anar a la fallida.

Com protegir Bitcoin i assegurar que els sistemes descentralitzats són finançats

Hi ha moltes formes en què els sistemes descentralitzats podria rebre fons, però la majoria estan actualment infrautilitzades, poc atractiu, o difícil.

Prevendes, Crowdfunding, o la inversió individual són les opcions actuals

Un sòlid presalefor una moneda o sistema de fitxes de base, sovint pot donar a un equip de desenvolupament d'alguns fons de partida, però poques vegades és suficient per créixer realment una idea. A més, la comunitat no es fia d'aquest tipus de finançament, a causa de les estafes passat, o la mala administració dels fons. No importa el que, s'ha demostrat ser eficaç en termes de recaptació de fons, especialment per a projectes que són veritablement innovadora

D'altra banda, crowdfundingis sempre una opció, tot i que ofereix menys incentius per als inversors. Una, l'aplicació descentralitzada peer-to-peer crowdfunding, Far, es troba ara en alfa, i té un munt de gent molt excitats. El potencial del projecte és increïble, i el desenvolupament sembla estar movent-se al llarg de força rapidesa.

Per descomptat, crowdfunding també té alguns dels mateixos riscos que la inversió en una pre-venda, tot i que és una mica més transparent, i porta un cert nivell de responsabilitat. Per desgràcia, el crowdfunding no ha estat molt fiable per al finançament de projectes. Alguns projectes posin al dia, i no són finançades, però la gran majoria mai es fan per aconseguir la tracció. Altres aconsegueixen obtenir per mitjà de "crowdfunding" en forma de punta, sinó que també és poc probable que cobrir efectivament les despeses de desenvolupament. Anem a veure si pot canviar aquest far.

Finalment, alguns desenvolupadors entren en un projecte amb una gran quantitat suficient de fons personals per cobrir les despeses necessàries. En el món de Bitcoin, la majoria d'aquestes persones estaven involucrades amb Bitcoin en una etapa primerenca, i es va convertir en significativament més rics quan el preu BTC es va aixecar en 2013. Sense la necessitat de finançament exterior, que poden abordar qualsevol projecte que els agrada, però no hi ha els suficients com per cobrir tota la feina que descentralitzar-sistemes necessiten.

Els inversors necessiten més incentius, i una major responsabilitat, a fi d'invertir

Hi ha dues raons principals que els capitalistes de risc, inversors àngels, i la majoria dels individus en la comunitat no inverteixen en prevenda, crowdfunding projectes, o fins i tot donar qualsevol quantitat significativa de nous projectes, llevat que la persona o grup, que està proposant és ben coneguda i de confiança.

  1. Hi ha poc incentiu econòmic. Algunes persones de la comunitat poden estar disposats a participar en una pre-venda, però fins i tot si la idea és bona, no trauran els inversors seriosos llevat que el risc vs recompensa val la pena. Crowdfunding no aconseguirà els inversors seriosos, com el crowdfunding bàsica manera es va establir que vol dir que no es beneficiaran del projecte.
  2. No es garanteix que realment s'ha completat el projecte, o fins i tot va intentar. En molts casos, la gent ha proposat una nova moneda digital, projecte o idea, i ens dirigim a tenir una pre-venda, campanya de donació, o algun altre mètode d'obtenció de fons de la comunitat, només per desaparèixer. Aquests estafadors, estafadors, estafadors, o el que li agradaria trucar a ells, fan que sigui molt més difícil per a la gent honesta per reunir fons de la comunitat, i dissuadir per complet tots els grans inversors. Ni tan sols quan la persona està enganyant intencionalment inversors, o cometre frau, mala gestió dels fons és molt comú.

Tots dos d'aquests problemes poden i han de ser abordats.

Per corregir l'incentiu monetari, hi ha diverses opcions.

  • No cal l'opció de pre-venda es basa en la idea que la moneda / fitxes / unitats arribaran a ser més valuós en el futur, una vegada que el desenvolupament ha acabat. Mentre el creador (s) en realitat seguir endavant amb la creació del sistema que han promès, o almenys treballar cap a ella, de vegades això és cert. Per desgràcia, més sovint que no els inversors mai veuen res prop de trencar fins i tot en la seva inversió. Aquest és un tema que es relaciona amb el segon punt, i pre-venda podria ser més útil si es dirigeix.
  • Una altra opció és la construcció d'incentius per als inversors directament en el projecte. Aquests incentius podrien ser algun tipus d'anunci, o potser una part de les taxes de transacció s'envia directament als inversors. Les possibles formes d'obtenir beneficis econòmics d'un sistema descentralitzat es limiten d'alguna manera, ja que és difícil perquè deixin de ser eliminat per consens en el futur, però els desenvolupadors creatius han de ser capaços de trobar formes acceptables per crear incentius que siguin acceptables per a tots que s'uneix en el suport a la xarxa.
  • Finalment, ara que és possible crear veritables "contractes intel·ligents" a la contrapart, i diversos projectes han creat "accions" descentralitzades que poden ser emesos per demostrar la propietat d'un projecte, la idea de corporacions autònoms descentralitzats (DAC) i les organitzacions d'autònoms descentralitzats (DAO) està apareixent finalment. Donant als inversors una forma demostrable de la propietat podria ser una manera molt útil de fer inversions en sistemes descentralitzats rendible.

S'aborda cap d'aquests mètodes d'oferir incentius qüestió fins que el segon punt. La rendició de comptes a l'Internet és baixa en general, i que sembla ser especialment cert en la comunitat Bitcoin, ja que hi ha un gran nombre de persones que treballen molt dur per mantenir la seva identitat desconeguda. Això és perfectament bé per a les persones que només estan interessats en l'ús de Bitcoin, i les xarxes que han crescut fora d'ell. L'anonimat també és acceptable per als desenvolupadors que no estan buscant fons externs per al seu projecte. Per desgràcia, l'anonimat és una de les raons per les que el frau és tan estesa amb prevendes i projectes crowdfunded. Per descomptat, fins i tot quan es coneix el creador, el frau i la mala administració se segueixen produint, de manera que l'anonimat no és l'únic problema.

Per augmentar la rendició de comptes, algun tipus de supervisió, o protecció, dels fons ha d'existir. Ara, no puc resoldre aquest problema per complet, ja que el mal maneig dels fons i el frau segueixen succeint en les empreses tradicionals. Afortunadament, multisignature carteres Bitcoin són ara una realitat, gràcies a un programari copagament del Bitpay, i el treball de molts, molts desenvolupadors independents. Amb una cartera multisig s'utilitza correctament, els fons del projecte poden ser protegits.

Les formes d'utilitzar aquestes carteres per aconseguir això són innombrables, però que ve a la ment seria lligar un projecte per a la reputació dels membres de confiança de la comunitat Bitcoin, o pels propis inversors. Si un desenvolupador, inventor, empresari, o qualsevol persona a l'atzar té una gran idea, i volien obtenir finançament per a això, ell o ella no pot ser la confiança de la comunitat o dels inversors. No obstant això, si aquesta mateixa persona fora a arribar als membres actius de la comunitat que són de confiança, o per als inversors potencials directament, i es va oferir per crear una cartera multisignature que només seria controlable si el membre de confiança de la comunitat (s) o inversor (s ) sempre que la seva signatura, llavors el risc de frau i mala administració són gairebé completament negada.

Per descomptat, fins i tot això no és un sistema perfecte, però ha de ser suficient per tranquil·litzar els inversors que no estan sent estafats. Potser algú li agradaria crear un sistema descentralitzat de la supervisió dels fons invertits en el desenvolupament de sistemes descentralitzats? Potser no és tan conegut en la comunitat com alguns, però estic disposat a actuar com a supervisor dels fons va contribuir a un equip de desenvolupament / desenvolupament que treballa en un sistema de supervisió descentralitzada! Un bé implementat Lex Cryptographiasystem seria extremadament útil també, i pot ser portat a través d'un projecte com obert Basar. No obstant això, es requeriria una gran base d'usuaris, i un llarg període de temps per establir confiança àrbitres.

Es guanys sobre la inversió realment es necessita?

Sent realistes, la resistència inherent de la descentralització i l'eficiència, amb el temps han de prevaler sobre els sistemes centralitzats, independentment de la quantitat de diners que s'inverteix en la companyia que controla el sistema centralitzat. El crowdfunding és molt més important per ajudar a aquells sistemes succeed començar a treballar en el llarg camí de la idea a la xarxa funcional. En la majoria dels casos, proporcionant rendiment d'una inversió per a un sistema descentralitzat és probable que sigui només una drecera per accelerar el procés.

No obstant això, sé que en el personal m'agradaria veure el canvi cap a la descentralització com la norma, en lloc d'una novel·la, nova idea, vingui el més aviat possible. Sé que molts altres se senten de la mateixa manera. Sense portar en fons d'inversió, el temps que es triga a arribar a aquest punt podria ser significativament més llarg del que ha de ser. Bitcoin en si molt bé podria estar danyat pels grups centralitzats abans del que suficient dels sistemes de suport descentralitzat. Això no seria el final de la moneda digital, però certament retardar el progrés de la plena descentralització.

A la descentralització innovadors, empresaris, desenvolupadors, inversors i

Si vostè té una gran idea per a un sistema descentralitzat, pot articular com funcionaria, però no han estat capaços de trobar finançament, o ni tan sols saben per on començar, sabrem.

Si vostè és un desenvolupador, i desitja treballar en sistemes descentralitzats, però no ha estat capaç de trobar cap dels greus a treballar, ens diuen.

Si vostè és un inversor, gran o petit, i s'han mostrat reticents a invertir en sistemes descentralitzats, però ho faria si hi havia una manera de garantir que la seva inversió no estaria mal administrat, en contacte amb nosaltres.

No puc prometre que la moneda Breu serà capaç de facilitar res d'això. No obstant això, puc prometre que treballaré personalment per connectar a les persones, i fer tot el que pugui per obtenir idees de seguir endavant si prou persones mostren interès.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

Oportunitats darbitratge Bitcoin: una breu guia

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

El preu de Bitcoin AMENADA: Bitcoin NO durarà fins 2018 - Express

Post Bitcoin

Bitcoin contra la litecoïna - grans diferències i similituds!

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els EFG de BTC