Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Bitcoinis cada vegada més popular en el món de les inversions. Tot i que encara és relativament retirat del corrent principal, els ocasionals mencions en el corrent principal, els programes de notícies de negocis han augmentat en freqüència durant els últims mesos. Com a resultat, l'economia Bitcoin ha anat creixent i evolucionant per adaptar-se a comerç i la inversió que està començant a semblar més o menys la d'un mercat de valors de corrent. Bloomberg ha afegit Bitcointo la seva llista de teletips de la borsa, bosses de Bitcoin estan apareixent per tot arreu, i els Estats Units reguladors financers federals han aprovat el primer derivat de Bitcoin.

Tots aquests esdeveniments són senyals que Bitcoin és cada vegada més present en les altes esferes del món del comerç. Per descomptat, la nostra relativament nova moneda digital està lluny de ser a l'una amb les diferents monedes del govern que es negocien en els mercats de divises, però el fet que la infraestructura financera al voltant de Bitcoin està començant a semblar-se a alguns d'aquests mercats és significativa per cert. Això vol dir que la gent en el corrent principal estan començant a prendre nota, i els empresaris Bitcoin tracten de fer les seves empreses més atractiu per a aquests espectadors passius, amb l'esperança de persuadir a assumir un paper actiu en l'economia de Bitcoin.

El més ràpid desenvolupament d'aquestes empreses són les diferents borses Bitcoin. I la rapidesa de la seva evolució és fàcil d'entendre, per als intercanvis són actualment els punts d'accés més fàcilment disponibles per a les persones que busquen obtenir el seu peu a la porta del món de xifrat i comprar els seus primers bitcoins. Hi ha altres mètodes per a la compra d'bitcoins, com ATMsand bitcoins locals, però no són tan accessibles ni intuïtiu com els intercanvis. Per tant, els intercanvis Bitcoin en línia s'han convertit en un planter de l'activitat en l'últim any o dos.

El naixement de Bitcoin marge comercial

Com els intercanvis creixen en popularitat, també ho fa el seu desig d'expandir la seva comercialització a les dades demogràfiques més amplis. Com a resultat, els intercanvis més populars, com ara Coinbase, Bitfinex, BTC-Xina i Huobi, han estat desenvolupant noves característiques i serveis que fan que les seves empreses semblen més "legítim". El més popular i sinistre d'aquests serveis és el marge d'operacions. Les operacions de marge Bitcoin té el potencial per donar-li vida a una bombolla de crèdit Bitcoin, un esdeveniment en el qual el preu de Bitcoin es convertirà en "artificialment" bombejat cap amunt i es col·lapsarà una vegada que el crèdit es talla. Les operacions de marge serveix com una de dues maneres pot ocórrer aquest fenomen; discutirem la segona ruta d'una bombolla de crèdit Bitcoin pot portar directe expansió del crèdit de la Reserva a la segona part d'aquesta breu sèrie Federal de dues parts.

Què és el marge de vendes?

 

Les operacions de marge, mentre nous en el món de Bitcoin, és una vella eina d'inversió. Quan un individu és el comerç d'accions en un mercat de valors, té l'opció d'aprofitar la seva inversió mitjançant la compra d'accions al marge. El que això significa és que l'inversor pot demanar diners prestats a la seva intermediació per complementar els seus fons. Per tant, si la persona té $ 100 i es pot permetre el luxe de comprar 10 accions d'una acció, que pot demanar prestat $ 50 des de la seva intermediació i comprar 5 més, per fer una inversió total de 15 accions. La idea de comprar accions en el marge és que les poblacions de la persona que està invertint en augmentaran en el valor suficient com perquè el prestatari pot pagar el préstec principi amb interès, sense deixar de fer un guany prou gran com per beneficiar-se més del que hauria si no demanar diners prestats a la corredoria.

La corredoria, quan es presten els diners al prestatari, naturalment, vol protegir-se contra la pèrdua del principi d'un descens inesperat en el valor de les accions que el prestatari està aprofitant. Per tant, la corredoria estableix un límit més baix en el preu d'aquesta població, per sota del qual la inversió del prestatari es convertiria en una pèrdua, fent-ho incapaç de pagar el préstec que va treure de la bossa. Si el preu cau per sota del límit inferior, la corredoria automàticament liquidar la inversió del prestatari per recuperar l'import prestat principi a ell. L'acte de la venda d'actius del comprador marge per evitar pèrdues a la intermediació es diu una trucada de marge.

Bitcoin Trading Marge: Defectes

Les operacions de marge Bitcoin funciona exactament igual que ho fa en una borsa de valors regular. L'única diferència és que els inversors Bitcoin no utilitzen els corredors, que fan un compte en línia i el comerç directament amb l'intercanvi. Per tant, els compradors de marge prestatari no d'una casa de valors, que prenen prestat del propi canvi de Bitcoin.

No obstant això, les operacions de marge Bitcoin no funciona tan bé i no és tan segur com els serveis de comerç de marge a les borses convencionals. La raó de la presència d'aquest risc és que les operacions de marge és molt nou en l'economia Bitcoin, que al seu torn es troba encara en la seva infància; simplement no hi ha hagut temps suficient perquè els intercanvis destinats a una multitud de mecanismes de seguretat, és per això que les persones han de comprar i vendre bitcoins sota el seu propi risc. Hi ha, doncs, dos grans defectes presents en tots els intercanvis Bitcoin que actualment ofereixen serveis de comerç de marge. El primer és un resultat directe de la manca de mecanismes de seguretat, mentre que el segon error és un risc que ve amb l'emissió de crèdit en general.

Bitcoin marge comercial pot conduir a Flash-xocs

El primer gran defecte present en les operacions de marge Bitcoin és el fet que crea la possibilitat d'una bombolla de crèdit i una posterior flash accident. Una espurna d'una col·lisió es produeix quan el preu cau per sota de Bitcoin els llindars més baixos establerts per un intercanvi de Bitcoin en els actius dels seus compradors de marge. Si hi ha molts ajustaments dels marges establerts pel mateix preu, llavors un augment de la pressió de venda es va desencadenar una vegada que el preu de Bitcoin cau per sota d'aquest llindar. Des de la crida de marge es realitza automàticament, el preu va caure en picada en qüestió de segons després de caure per sota d'aquest llindar de trucades de marge. Aquests accidents són generalment de curta durada, però, que acaba gairebé tan aviat com comencen, la qual cosa és a causa del fet que el mercat reacciona i comença a comprar fins bitcoins a la part inferior del flaix-accident immediatament.

Hi ha hagut dues intermitències-crasheson dues bosses diferents Bitcoin el mes passat, tant que ocorren dins de dies de diferència. La primera va ser el Bitfinex, on l'accident va enviar breument el preu de Bitcoin en $ 460s. Després, uns dies més tard, es va produir un accident a BTC-i, on el preu va tocar fons en $ 309.

Grans, bosses de valors convencionals, com ara NASDAQ, compten amb sistemes per evitar aquest tipus d'accidents. S'estenen el marge diu en veu alta perquè s'escalonen, evitant caure en picada sobtada. Huobi, Bitfinex i BTC-e, les principals borses que ofereixen les operacions de marge Bitcoin, no tenen aquests mecanismes de seguretat. Per tant, flash-accidents són gairebé garantit en algun moment, donades les enormes fluctuacions en el preu de Bitcoin.

Aquests accidents són extremadament perillosos, ja que tenen el potencial de llançar al mercat en un pànic i conduir el preu de Bitcoin a terra. Atès que el valor de canvi de Fiat Bitcoin denota el poder adquisitiu de la moneda digital, un accident de comerç induïda massiva, el marge equivaldria a una hiperinflació ràpida. Bitcoins s'aconsegueix descarregat a les borses tan ràpid que l'oferta superaria la quantitat demandada, obligant amb això el preu de Bitcoin sota. A mesura que baixa el preu, també ho fa el poder adquisitiu de Bitcoin. Tal col·lapse del poder adquisitiu podria conduir inversors i fins i tot acèrrims entusiastes de l'economia Bitcoin per sempre.

Bitcoin marge de comercialització podria conduir intercanvis per assumir activitats que s'assemblen a banca de reserva fraccional

Un resultat en un augment de les operacions de marge Bitcoin significaria que els intercanvis es presten més diners. Òbviament, aquests diners ha de venir d'alguna part. Atès que els comerciants tenen comptes amb intercanvis Bitcoin, en lloc d'utilitzar els corredors, els intercanvis en realitat tenen reserves de diners, tant Fiat i Bitcoin. Quan les bosses es presten diners a un comprador marge, que estan recorrent a aquestes reserves.

Ara, a fi que els intercanvis a prestar diners als compradors de marge sense prendre a partir de dipòsits dels seus clients, que han de tenir un coeficient de reserves de més de 100%. La relació ha estat bastant fàcil de mantenir fins al moment; tant Huobi i OKCoin recentment es va sotmetre a prova de reserves auditsand va mostrar que tenien coeficients de reserva de 103% i 104%, respectivament. No obstant això, mantenir una relació de més de 100% serà cada vegada més difícil, ja que la demanda d'augments de crèdit Bitcoin. D'aquesta manera, els intercanvis tindran un fort incentiu particular per dibuixar en els dipòsits dels seus clients. Si això arribés a succeir, això significaria que alguns dels dipositants no seria capaç de retirar els seus fons sota demanda. En efecte, l'intercanvi seria alguna cosa a operar com a banc de reserva fraccionària.

Hi ha, per descomptat, no hi hauria cap creació de diners que va en el sentit que l'expansió del crèdit no seria tan greu com ho és amb els bancs tradicionals -però els intercanvis serien prestar els diners d'una manera que els faria insolvent. Tot el que prendria és per a l'intercanvi de negar a una persona una retirada immediata dels seus fons; la notícia es propaga a través d'Internet, i no hi hauria una carrera a la borsa. Els clients podrien exigir el reemborsament dels seus dipòsits, l'intercanvi no tindria prou diners per pagar a tots ells, i l'intercanvi es veuria obligat a tancar les portes. Tals recorreguts succeir amb els bancs tradicionals durant la Gran Depressió, els bancs van prestar a terme massa diners i es van anar a la fallida quan els seus clients van exigir l'alliberament dels seus fons.

Per sort, els intercanvis Bitcoin no són controlats per una autoritat central, com un banc central o un "centre d'intercanvi" que té el poder de manipular les taxes d'interès i mantenir-los baixos durant períodes de temps prolongats. Per tant, les forces del mercat, essencialment obligar els intercanvis per mantenir les seves taxes d'interès a un nivell que està d'acord amb les preferències de temps, descoratjant les persones de participar en les operacions de marge Bitcoin en massa. Que el desànim faria més fàcil per als intercanvis que mantenen els coeficients de reserves de més de 100 %%, de manera que els dipòsits dels seus clients de manera més segura.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Intentant comprar Bitcoin amb PayPal? Heus aquí com en 2 minuts

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Post Bitcoin

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Els pacients amb càncer van obligar a utilitzar els mercats il·legals il·legals de Bitcoin per comprar medicaments

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades