Comerç del dia: compra i ven Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Comerç del dia: compra i ven Bitcoin

Bitcoin

Amb ella és de vegades extrema volatilitat i baixes tarifes per operació, és el somni d'un comerciant de dia, i el pitjor malson, al mateix temps. A causa de la gran afluència de comerciants novells que intenten comerç del dia Bitcoin, individus fortament invertits manipular el mercat, i un munt dels robots comercials que empenyen el preu en direccions sovint impredictibles, sovint pot semblar impossible per a l'operador mitjana dia per saber quan negociar. No obstant això, és possible. No puc parlar pels resultats de qualsevol altra persona, però he tingut una mica d'èxit seguint els passos a continuació.

1. Sigui disciplinat quan el comerç de Bitcoin.

Un dels majors errors que veig en els comerciants Bitcoin, tant per a principiants i amb experiència, és el que permet l'emoció d'influir en els seus oficis. Sóc culpable d'això mateix, de la mateixa manera que totes les persones, perquè el meu cervell racional tractarà d'justificar una decisió emocional. Si tots els indicadors estan apuntant cap avall, i que estan atrapats celebració de monedes, no es permeti per subjectar de manera irracional en ells, amb l'esperança d'una recuperació poc realista. Això seria acceptable per a un inversor, però no per a un dia comerciant. De tant en tant pot ser que tingui sort, i agafar un parany alcista per vendre a, però més sovint que no. El mateix és cert per a la inversa. No aconsegueixi enganxat a Fiat durant una manifestació fort. Acceptar els seus errors, comprar Bitcoin abans d'haver perdut massa, i aprendre el que ha de buscar en el futur.

2. Fins i tot amb Bitcoin, confiï en els seus indicadors.

Tria una chartwith els indicadors que desitja, i utilitzar-los. Hi ha una raó per la qual els comerciants més professionals utilitzen una multitud d'indicadors, i sovint creen regles o algoritmes, al voltant d'ells. Gràfiques, quan es combina amb els indicadors adequats, li donarà un gran avantatge sobre la major part del mercat. Ells permeten detectar tendències, simplificar les decisions, i, lògicament, analitzar el mercat. Mentre que Bitcoin no es comporti de la mateixa manera que ho fan altres mercats, és bastant similar a utilitzar moltes de les mateixes eines que un comerciant tradicional dia.

3. Intel·ligent Tria els teus eines per analitzar els gràfics de Bitcoin.  

L'elecció dels indicadors a l'atzar, amb els ajustos a l'atzar, no li dirà res sobre el mercat de Bitcoin, o tendències potencials. Pitjor encara, es corre el risc de confondre vostè mateix amb la informació incorrecta. Si no té experiència en l'anàlisi gràfics, o l'ús d'indicadors, llavors li suggereixo començar amb un parell de mitjanes mòbils. Jo prefereixo EMA (mitjana mòbil exponencial) sobre SMA (mitjana mòbil simple), però en realitat utilitzo 2-4 de cadascú. Quan vostè està començant, un EMA de llarg, amb un nombre de períodes d'entre 17 i 50, i un EMA curta, amb un nombre de períodes d'entre 5 i 13, hauria de ser suficient. A més, tracti d'evitar l'ús d'intervals de temps que són massa curts. Un interval de temps de 5 minuts contindrà massa soroll per ser d'alguna utilitat. 15 minuts és millor, però encara una mica curt pel meu gust. 30 minuts, o més, en general, farà que les tendències de taques significativament més fàcil. Intervals més curts poden ser útils per veure les tendències potencials, però no han de ser utilitzats exclusivament per prendre decisions comercials.

4. No et sobrecarreguis d'informació. Massa indicadors poden esbiaixar la seva percepció de les tendències en Bitcoin preu. 

Pot ser temptador per omplir una taula amb cada tipus d'indicador disponible, esperant per analitzar el mercat per complet, però això és un parany. Quan acumulant més i més informació, pot perdre de vista el panorama més ampli, així com els petits detalls. L'excés d'anàlisi d'un sol gràfic que pot encegar. Intenta limitar el nombre d'indicadors en un sol gràfic a una quantitat que no causa una enorme quantitat de desordre. A més, triar indicadors que actuen en sinergia entre si, en lloc dels que tenen poca relació amb l'estil de negociació que està fent, que és el dia de comerç Bitcoin. Anàlisi a tornar a l'any és poc probable que l'ajudi, ja que ha d'estar més preocupat per l'actualitat, i el creixement a llarg termini de Bitcoin té molt poc a veure amb les cartes. Si encara voleu utilitzar més indicadors, es suggereix emprar diversos gràfics. Jo tendeixo a utilitzar uns gràfics a la vegada, amb intervals de temps variables i indicadors, perquè pugui obtenir ràpidament una idea dels diferents aspectes del mercat sense "perdre el bosc pels arbres."

5. Llegir les notícies. No tots Bitcoin Notícies relacionades tindrà un impacte, però gran notícia.  

En la majoria dels mercats, bones o dolentes notícies poden tenir un gran efecte sobre el preu d'una acció, futur, derivat, etc. Això no només és cert per Bitcoin així, però sovint s'amplifica. Bones notícies pot enviar vertiginosament fins a noves altures, mentre que les males notícies pot fer que caigui cap avall a mínims que són una fracció d'un màxim anterior. Per estar al corrent de tots els Bitcoin, i la moneda digital en general, notícies. Si alguna cosa sorprenent ha passat, pot ser que una bona idea per comprar i mantenir. Si les notícies són dolentes, i després esperar als óssos entren en joc. Si bé és una mala idea per al comerç en les seves pròpies emocions, encara és important entendre el comerç emocional dels altres.

6. Estar llest per ruptures, al Bitcoin preu, amb fortes tendències.  

Aquesta idea va ser tractat al # 5. Dia de comerç Bitcoinis un munt de diversió, i pot ser molt gratificant. No obstant això, ha d'estar preparat per canviar a la manera d'inversor alcista si el mercat va en una altra manifestació d'estil bombolla. Això passa generalment en els moments en els nous sectors de la població estan començant a adoptar Bitcoin, un nou avanç positiu en ús, regulació o desenvolupament ha passat, i grans inversions estan arribant. En el passat, aquestes manifestacions s'han traduït en el preu augmentant en un ordre de magnitud o més. Per contra, si la notícia ha estat més que negativa, les empreses relacionades Bitcoin estan trencant, i la població en general és cada vegada més escèptics, pot ser el moment per vendre i fer un pas enrere. Mai intenti agafar un ganivet que cau. És molt millor perdre una part inferior, i comprar quan el preu s'ha estabilitzat una mica, del que és comprar a durant una forta tendència a la baixa, només perquè els preus s'enfonsen més i més. En ambdues situacions, la utilitat dels gràfics i indicadors es deteriora de manera significativa. Tot i així, poden ser utilitzats, però no han de ser invocats per complet.

Seguint aquestes regles, juntament amb una mica de recerca sobre com la funció de diversos indicadors, li permetrà al comerç del dia Bitcoin amb relativa seguretat. Per descomptat, res és una garantia, i que és especialment cert en un mercat com aquest. A diferència de moltes altres inversions, Bitcoin té el potencial per anar a tots dos extrems, en termes de valor, molt ràpidament. A més d'això, els intercanvis mateixos poden ser deshonestos, com s'ha demostrat en els últims mesos. Tinc fe en els líders actuals del mercat de canvis, i hi ha jugadors de molta confiança que treballen per entrar al mercat, però el comerç en el seu propi risc. Mai comerç del dia Bitcoin, o comerç del dia en absolut, amb més del que es pot permetre el luxe de perdre.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatització del programari Bitcoin Trading Bot

Post Bitcoin

Teniu alguna de les 8 personalitats comercials de Bitcoin?

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

Bitllet de 2016 de Bitcoin: què és i per què hauria de tenir cura?

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014