Desembarcament de Kipochi, Mpesa i Bitcoin a lest dÀfrica | Catalan.Lamareschale.org

Desembarcament de Kipochi, Mpesa i Bitcoin a lest dÀfrica

Desembarcament de Kipochi, Mpesa i Bitcoin a lest dÀfrica

Si vostè ha sentit parlar de diners mòbil i l'est d'Àfrica, del que has sentit parlar també de M-PESA. M-PESA és bàsicament una forma de transferir diners a través de xarxes de comunicacions mòbils ubics. Els telèfons mòbils han proliferat Kenya i Est d'Àfrica i d'acord amb l'Autoritat de Comunicació (regulador) a Kenya, havia nombre total de 30,5 milions de mòbils subscriptionsas de 2013.

Quin és MPESA?

Tècnicament, M-PESA i altres serveis de diners mòbil són una forma de moneda digital. Es tracta d'un sistema d'emissió centralitzada de diners electrònics vinculat a la moneda nacional, KES (Kenya Shilling) en una proporció de 1: 1. Està dirigit per Safaricom Ltd, una subsidiària de telecomunicacions mòbils de Vodafone UK. A través de la seva xarxa d'agències àmpliament distribuït, els usuaris són capaços d'intercanviar Fiat efectiu per diners emès equivalent en els seus carteres mòbils. A continuació, pot enviar aquests diners electrònic a un usuari de la seva elecció identificat per un número de telèfon mòbil únic. El programa de tarifes varia depenent de la quantitat i el tipus de transacció (enviament / recessos). No es cobra per obtenir diners en el sistema M-PESA. Una quota% es dedueix per a l'enviament i la conversió de diners electrònics en diners en efectiu a l'extrem receptor.

M-PESA és un sistema basat confiança centralitzat amb agents que serveix com intercanvis en els punts d'entrada i de sortida. Aquesta és la xarxa M-PESA.

Què va passar amb Kipochi?

Pelle Braendgaard, cofundador de la cartera KipochiBitcoin; un esforç innovador per permetre la transferència de diners a l'est d'Àfrica a través de la Bitcoinnetwork que va atreure a una gran quantitat de cobertura mediàtica, tant dins com fora de la Bitcoin community.Unfortunately, les seves operacions es va aturar. Tot i el que es podria haver llegit, Kipochi ja no està en funcionament i el seu servei ja ha estat apagat

Fonts pròximes a Pelle i el projecte Kipochi creuen que va ser tancada pel fet que planteja una amenaça competitiva per als negocis de transferència de diners dominant M-PESA de Safaricom. Kipochi cartera es va basar en la integració amb la xarxa de M-PESA, utilitzant la xarxa d'agents de M-PESA com un intercanvi per obtenir diners en la seva cartera. La xarxa Bitcoin és aclamat mundialment pel seu cost ultra baix transacció (0,1%) i el seu abast geogràfic il·limitat.

El Kipochi va fer va ser aprofitar aquests atributs i va permetre als seus usuaris enviar i rebre diners a / d'altres usuaris a nivell local i internacional. A través d'un telèfon habilitat per a la web, els usuaris poden convertir fàcilment la seva KES en les seves carteres mòbils M-PESA en bitcoins i transferir aquest valor través de la xarxa Bitcoin a un usuari de la seva elecció pel seu número de telèfon mòbil identificador únic. Essencialment, això omet honoraris M-PESA associats amb la transferència de diners d'un compte d'usuari a un altre. Una vegada que es van rebre els fons, que van ser acreditades en compte M-PESA del receptor com KES. Kipochi no cobra per la transferència i va fer Bitcoin fàcil d'utilitzar. L'únic cost associat a la transferència era les despeses de transacció inherents Bitcoin - una tarifa plana 25Ksh. El que és més, amb Kipochi, els diners pot ser transferit des de i cap a qualsevol part del món, és a dir, les remeses de fronteres locals i transversals.

Mites sobre Bitcoin a Kenya i Àfrica Oriental

"Un terç dels kenyans ara tenen una cartera de Bitcoin" - era un títol distorsionada en un article sobre Kipochi. Hi ha molt més d'aquesta informació errònia enganxat al voltant de l'Internet. Aquesta tergiversació dels fets és un mite que ha estat citat erròniament en una gran quantitat d'articles en línia.

Com Bitcoin advoquen per mi mateix, certament, l'entusiasme al voltant de Bitcoin i transmissió de valors. No obstant això, és important que la veritat no es falsifica. Aquesta tergiversació probable va derivar de la integració de Kipochi amb M-PESA que té una taxa base d'usuaris inigualable gran a Kenya. Els subscriptors de M-PESA se situen en 10.232.805 usuaris mòbils actius que es tradueix en al voltant d'un 23% de les estimacions actuals de la població.

Bitcoin és en gran part desconeguts a l'est d'Àfrica i Kenya. Hi ha aquells que han sentit parlar d'ell en mitjans de comunicació i tenen una visió distorsionada del que és Bitcoin. Desenvolupadors en potència joves a Nairobi del elogiat silici Savannahknow poc d'ell i encara han de descobrir el seu potencial. Hi ha un munt de casos d'ús de Bitcoin a Kenya, Àfrica oriental i el més gran de l'Àfrica. Bitcoins (la moneda) són una petita part del potencial de Bitcoin; el protocol Bitcoin i la xarxa és la veta mare! En això rau immens potencial per abordar alguns dels problemes antiquats i emergents d'Àfrica. Només per esmentar uns pocs - la inclusió digital financera, govern, comerç electrònic, les remeses, el comerç internacional, els mercats financers i l'apoderament de la joventut d'accés Àfrica oriental a un mercat global per als seus productes i serveis.

Perquè això passi, el públic necessita ser informats i conscients de Bitcoin i els seus punts forts. Els desenvolupadors a través de centres de tecnologia àmpliament promocionat-est d'Àfrica poden començar a experimentar amb la xarxa i construir aplicacions al seu voltant. Comerciants, empresaris i les empreses hauran de abraçar Bitcoin. Totes aquestes activitats creixeran l'ecosistema Bitcoin a l'est d'Àfrica. Hi ha enormes guanys d'eficiència que es deriven de l'adopció de la tecnologia de la moneda digital.

L'Associació de moneda digital africana es dedica a veure això a través. Hi ha regulars Bitcoin Coneix ups que succeeixen a Nairobi durant els últims 6 mesos i la comunitat està creixent. Poseu-vos en contacte amb la ADCA a esbrinar més sobre les nostres activitats. També pot visitar la nostra websiteto obtenir més informació.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: del 17 dagost al 24 dagost

Post Bitcoin

Bitlanders: Bitcoin es reuneix amb els mitjans de comunicació social

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: lètica de posseir Bitcoin

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

A Bitcoin i la por

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Lefecte de lintent de lètica de la propietat de Bitcoin

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Coinbase: el líder actual en la compra directa de Bitcoin