Anàlisi de preus de Bitcoin: impacte de Dell en el preu de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi de preus de Bitcoin: impacte de Dell en el preu de Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: impacte de Dell en el preu de Bitcoin

Actualització: Aquest article va ser escrit el 23 de juliol de 2014 6:00 pm EST. S'especuli que el preu de Bitcoin podria possiblement a una nova baixa temporal dels preus de $ 620. En el matí del 24 de juliol, el preu va caure dràsticament en els $ 600S baixes i fins i tot s'enfonsava en el rang de $ 590. Així que, clarament, la meva especulació sobre una nova planta temporal dels preus era inexacta. No obstant això, el preu mínim $ 600 que statedhad ha establert després de la subhasta ruta de la seda, finalment, ha estat provat i s'ha demostrat cert. El preu de Bitcoin va caure en els $ 590s, sí, però es va recuperar i es va mantenir en el rang baix $ 600. Per tant, el pis actual temporal dels preus és de fet $ 600. La comunitat Bitcoin ha estat incapaç d'identificar la causa de la caiguda dels preus en el matí del 24 de juliol. No obstant això, crec que aquesta confusió prové del fet que la majoria de la comunitat no va poder veure l'impacte de la notícia Dell tenia en el preu, que he descrit a continuació. Crec que les persones que han comprat causa de l'anunci de Dell ens va decebre en la percepció de manca de pressió direccional de les notícies que tenia i després es venen. L'addició d'una petita reacció, la por induït a la venda massiva, arribem a una explicació raonable per a la caiguda dels preus. A més, també és possible que una persona o diverses persones, amb quantitats substancials de Bitcoin van decidir retirar els diners, el canvi de les seves valoracions de Bitcoin pel que és menys que les seves valoracions de Fiat. Aquest canvi en la valoració podria molt bé haver estat causa d'una decepció en el moviment de preus Bitcoin després de les notícies de Dell, amb els venedors no està satisfet amb la perspectiva que el preu de Bitcoin es mantindria al voltant 620 $ per al futur previsible. Bàsicament, estic una mica confós per això, però la raó hi és, fins i tot si està ocult.

Fa uns dies, el Bitcoincommunity va rebre una peça important de la notícia. Dell, una empresa multinacional de tecnologia informàtica, va decidir acceptar el pagament Bitcoinas per a qualsevol dels productes que es venen a la seva pàgina web dins dels Estats Units d'Amèrica. En escoltar aquesta notícia, la comunitat Bitcoin va esclatar en emoció. Amb la imatge de la utilització de bitcoins per comprar mercaderies d'una de les majors companyies de la tecnologia informàtica en el món, els individus en els fòrums en línia en tota la comunitat Bitcoin alegrar entre si i contemplen quin producte Dell que comprarien amb la seva primera cripto-moneda.

Donada una notícia de tal magnitud, que moltes persones-jo inclòs, s'espera que el Bitcoin priceto disparen. I aquestes expectatives no eren sense raó; Bitcoin ha estat històricament propensos a augments massius i la disminució dels preus en l'anunci de qualsevol notícia important. No obstant això, el preu de Bitcoin semblava tenir una reacció mediocre a l'anunci de Dell. En l'actualitat (23 de juliol, 2014 6:00 PM), el preu se situa en $ 621. Aquesta aparent rigidesa ha aixecat la sospita que les notícies no afecta realment el preu de Bitcoin; però, llavors, el que afecta el canvi en els mercats? Hem cobert en un article anterior que els canvis en el preu de Bitcoin són sempre a causa de les accions dels individus que actuen en el mercat; sabem que és molt cert a causa de la veritat lògica que els éssers humans individuals són els responsables dels canvis en el mercat, ja que són els que són, de fet, compra, venda, i bitcoins acaparament.

D'altra banda, des que la notícia no és més que la distribució de l'acció humana documentat recentment, les notícies, sens dubte, tenen un impacte en el preu de Bitcoin. És, però, una reacció aparentment justificat dir que les notícies aparentment no té molt d'una diferència en el preu, tenint en compte la suposada estaticitat del preu després de l'anunci de Dell. Però quan s'examina una mica més profund, aquesta reacció només es justifica en la superfície. Encara que l'avís de Dell no va produir cap moviment en el preu de Bitcoin (que veurem breument que en realitat això no era el cas), encara tenia influència en el mercat de tal manera que va convèncer a la gent a no vendre. Per tant, les notícies de Dell, o qualsevol notícia important, no poden exercir una pressió a l'alça o la baixa en el preu, però molt bé podrien assegurar un preu relativament estable. Per tant, totes les notícies té un efecte sobre els preus; fins i tot l'abstenció de la compra o venda és una decisió deliberada per part de la persona en qüestió, pel que ha de ser classificat com una acció intencionada. Per tant, fins i tot la notícia que no tindria un impacte important en el moviment de preus en qualsevol cas, almenys, pot contribuir a una creixent confiança en Bitcoin que pot servir per eliminar la volatilitat dels preus.

Ara, he d'admetre que, en el segon lliurament de la meva tutorial de com dur a terme una anàlisi adequada de preu Bitcoin, em va dir que, "Les accions més influents tenen grans impactes en el preu de bitcoin, de manera que les peces més importants de notícies són les que cobrir els principals actors de la comunitat Bitcoin o cobrir els avenços o retrocessos-en-la adopció generalitzada. "aquesta declaració pot ser interpretada en el sentit que totes les notícies més importants produeixen necessàriament els moviments en el preu de Bitcoin, però aquesta interpretació és errònia. Encara que, tal interpretació pot ser el resultat d'un error de la meva part totalment elaborada en el paper que juga notícies en els canvis en el mercat. En qualsevol cas, vaig a aclarir encara més aquest paper ara. Mentre que només les notícies més influents tindran un impacte substancial sobre el preu de Bitcoin, els principals esdeveniments de notícies no es alwaysimpact el preu. El que es vol dir aquí és que les notícies no ho fa, en tots els casos, té una tirada positiu o negatiu en el preu; quan ho fa, però, la notícia sens dubte serà d'una magnitud i qualitat particular. I aquí vaig a reiterar: qualsevol notícia, de talla o mundana, sempre té algun impacte en el preu de Bitcoin, fins i tot si es tracta d'un desànim de qualsevol moviment cap amunt o cap avall. Una tendència a mantenir, a abstenir-se de la compra i venda, és alhora d'una conseqüència de l'acció de previsió com un augment en el volum de compra o de venda. En conclusió, l'anunci, independentment de Dell de la falta de preu a l'alça Bitcoin percebut (encara que mal informat) de pressió, efectivament, té almenys un efecte estabilitzador sobre el preu de Bitcoin.

La creença que l'anunci de Dell no va tenir un impacte direccional en el preu de Bitcoin és un error.

Una de les fonts més notables de la percepció que les notícies de Dell exerceix cap pressió de direcció en el preu de Bitcoin prové d'BitBeat, un bloc diari Wall Street Journal. Els autors, Paul Vigna i Michael J. Casey, van afirmar que hi havia una decebedora manca de moviment en el preu de Bitcoin després de les notícies de Dell. Vigna i Casey poden molt bé haver estat decebut, això és purament una valoració subjectiva, però definitivament no era una falta de moviment en el preu de Bitcoin després d'aquesta notícia va colpejar a la comunitat. Un breu cop d'ull a un gràfic de preus amb una mètrica de volum per hora confirmarà tant.

Dell sí va emetre el seu anunci que estarien acceptant Bitcoin com a pagament pels seus productes a les 9:57 am EST el 18 de juliol de 2014. A les 10 del matí IST, el preu de Bitcoin va ser d'aproximadament $ 621. Llocs web de notícies van començar a informar sobre aquesta notícia, que es van dirigir a la primera plana de / r / Bitcoin, en algun moment de la tarda. PC Magazine va publicar un article informant sobre l'anunci de Dell a les 02:22 et el 18 de juliol (anem a arrodonir el temps fins 15:00 per conveniència), amb el preu rondant els $ 619 (a les 3 pm), de manera que utilitzarem en aquesta ocasió (el temps arrodonit de 3 pm) com a punt de partida per seguir el canvi tant en el volum d'operacions i el preu que es va produir com a resultat de les notícies de Dell. Una mica més d'una hora i mitja després de PCMag va informar sobre la notícia, a les 4 PM EST, hi va haver un augment en el volum de compra i per tant un augment en el preu. El pic de l'onada es va produir a les 17:00 EST i el preu va arribar aproximadament $ 633 per al final de la pujada, a les 7 pm EST. Així, entre les hores de 15:00 i 19:00 IST, el preu de Bitcoin es va incrementar en 2,26%! Podem afirmar amb seguretat que aquest augment en el preu de Bitcoin va ser una resposta directa a l'anunci de Dell a causa de que l'augment en el volum de compra que va passar exactament 98 minuts després de PC Magazine va publicar el seu article, que s'utilitza aquí com un punt de partida per a tota la cobertura de la l'anunci de Dell, així com un punt de partida per a les notícies de colpejar el subreddit Bitcoin; informes molt bé podria haver sortit a la llum abans del que PCMag de, el que produiria una diferència menor en el percentatge d'increment de la que s'indica aquí. No obstant això, aquesta diferència no seria negar el fet que el preu va fer saltar als $ 630s tan aviat com la notícia va tenir el temps suficient per circular per tota la comunitat Bitcoin.

Per què va ser el Bitcoin Preu resposta a la notícia tan petit?

Es podria argumentar que aquest canvi en el preu de Bitcoin no va venir com a resultat de l'anunci de Dell, però no era més que el producte de la negociació normal perquè el preu no es va moure més enllà del rang lateral que ha persistit des de llavors la subhasta ruta de la seda. En resposta a aquesta demanda, hauria de dir que, tot i que no es va trencar totalment la tendència cap als costats, l'anunci de Dell ha posat possiblement un nou pis, temporal dels preus dins de la tendència cap als costats, el que fa més d'un lent moviment tendència alcista. Faig aquesta declaració perquè crec que hi ha prou evidència per suggerir que el mercat de fet va tenir una resposta directa a les notícies, i el preu de Bitcoin s'ha mantingut constantment igual o superior a $ 620 des de l'anunci circulat per tot el Bitcoin comunitat amb només gotes menors per sota de $ 620, que es va recuperar gairebé immediatament.

No obstant això, no es pot negar que un augment del 2,26% en el preu de Bitcoin és en gran part insignificant quan es mira a les grans fluctuacions de preus que s'han produït durant la curta vida de Bitcoin. A més, ja que el lloc BitBeat ha assenyalat, les notícies recents que jo mateix consideraria "major" han tingut petites impactes sobre el preu de Bitcoin en comparació amb els moviments de preus històrics. La xarxa del plat produït announcementonly un augment de $ 40 en el preu, l'informe EBA va provocar una simple $ 10 disminució, i l'anunci de Sortida no tenen cap impacte notable, de direcció en el preu de Bitcoin en absolut. (No podem, però, dir que no va tenir impacte en el preu de les raons exposades anteriorment, sinó que pot haver tingut cap influència direccional, però impactat el preu en el que va contribuir a la creació de confiança en Bitcoin i el que la tala d' volatilitat dels preus).

No ha d'arribar a la conclusió, però, que la notícia està tenint cada vegada menys d'un impacte en el preu de Bitcoin. El que crec que podria estar succeint és l'anivellament llargament esperada de volatilitat dels preus. Dic això a causa del impacte direccional cada vegada més petita que les recents, les notícies més grans han estat tenint sobre el preu. No només cal centrar-se en la manca de volum de compra, sinó més aviat en la recent disminució i aplanament en el volum de comerç global:

Per tant, podem veure que les persones no són només l'abstenció de compra, sinó que són abstenir-se de vendre també. En altres paraules, la gent ha estat acumulant els seus bitcoins a un ritme creixent. Això no hoardingshould ser considerat com un negativein la menor, però. La gent està simplement sostenint les seves monedes, ja que esperen que el preu a ser molt més gran en el futur, llavors és en l'actualitat. Aquesta tanca és mantenir el més estable el preu de Bitcoin en el curt termini, per la qual cosa és fàcil per a les persones que estan passant els seus bitcoins per calcular el valor de les monedes en termes de dòlars, alhora que reconeix gradualment en una escala de temps més llarg, ja que el corrent de relativament gran, desenvolupaments de notícies positives en la comunitat Bitcoin augmenta gradualment la demanda més enllà de l'oferta disponible per la seva compra. Per tant, l'augment del 2,2% en el preu de Bitcoin en resposta a l'anunci de Dell és un esdeveniment important en aquestes noves circumstàncies! Igual que una acció, un moviment per uns pocs punts percentuals podria ser la nova norma en termes de "grans" els canvis en els preus.

Si aquesta tendència de les petites reaccions de preus Bitcoin a les notícies més importants persisteix, llavors probablement podríem veure una pujada de preu molt gradual, ja que el volum d'operacions es mantindrà baixa i estable. Això és, per descomptat, fins desenvolupaments en la tecnologia de pagament fan que sigui molt més fàcil d'usar Bitcoin com a moneda en lloc d'un vehicle d'inversió. Els nous desenvolupaments, com la targeta de dèbit Xapo, seran suavitzar la corba d'aprenentatge que implica l'ús de Bitcoin i farà que el sistema monetari global molt més atractiu que el govern controlat, sistema de moneda fiduciària. Quan aquestes tecnologies són refinats i fan fiable, la compra de volum s'elevarà, juntament amb el preu de Bitcoin. Però per ara, només poden haver de acontentar amb petits augments en el preu de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Brasil diu que ja és aviat per a la regulació de Bitcoin, Charlie Shrem sentenciat a 2 anys a la presó

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Bitcoin Oficialment Legal a Califòrnia! El governador Jerry Brown va signar AB129!