Per què necessitem finançar Wallet fosca? | Catalan.Lamareschale.org

Per què necessitem finançar Wallet fosca?

Per què necessitem finançar Wallet fosca?

Les opinions expressades en aquest article són de l'autor de, i no necessàriament reflecteixen els punts de vista de la moneda breu.

L'equip de SNU, els creadors de Moneder fosc, va publicar recentment un informe de transparència pel que fa a on van les donacions. No és un pressupost, però dóna una idea aproximada. Un impuls inicial en termes de finançament es va donar al desembre de 2013, ara l'equip creu que estan a la recta final per alliberar la primera versió completa de Moneder fosc, fosc Moneder 1.0, a finals de 2014.

El pressupost per al desenvolupament intitial era gairebé el 74 BTC, però, el desenvolupament pot ser costós. La quantitat òptima ha augmentat a més de cent trenta bitcoins. L'equip ha rebut cinquanta-quatre per cent del seu pressupost desitjat, amb una quantitat d'aproximadament cinquanta-nou restants bitcoins.

El finançament inicial d'Moneder fosc s'està esgotant

El pressupost gastat fins al moment més de vuit mesos de treball va ser del 25,7% per als desenvolupadors de pagament, el 13,1% de la representació o dels mitjans de comunicació, el 8,5% dels equips informàtics, el 38,9% de les despeses generals, i el 13,6% de suport a la família. Això, juntament amb altres trenta bitcoins gastats per finançar l'esdeveniment de Milà, un total de 103,7 bitcoins. Quaranta-dos dels quals procedien de crowdfunding, i el 61,7 dels quals provenen dels estalvis personals dels desenvolupadors.

Els fons personals es van derivar dels fons obtinguts en altres projectes de treball i els guanys en el mercat negre.

Quin seria el pressupost òptim donar a l'equip Moneder fosc?

Els diners obtinguts de les donacions es destinaran a: Servidors de 5,5 bitcoins. Els servidors costen 250 euros al mes, durant vuit mesos d'aquest anivella a aproximadament cinc i mig bitcoins, els desenvolupadors poden llogar per sisè mes per 30bitcoins. El desenvolupador principal, front-end, desenvolupador general, les operacions del sistema i els administradors tindrien totes totes 7,5 bitcoins al mes, 40 bitcoins fins al llançament, juntament amb altres 5 bitcoins d'Amir i el treball previ d'un altre desenvolupador.

Això també proporcionaria un pressupost de disseny de 5,2 bitcoins, un hack-laboratori de desenvolupament d'un espai de treball durant 11 bitcoins, la infraestructura de laboratori i instal·lacions per al hack-laboratori, amb un cost de 10 bitcoins, incloent plomeria, mobles, roba de llit i equip de còmput, una supervivència pressupost per Amir Taaki per valor de 4,4 bitcoins, i menjar per a tot l'equip, internet, herbes '', i necessitats personals, incloent metges són tots agregats en aquesta suma.

Finalment, seria crear un buffer d'assegurança, si es compleixen els fons òptimes, el que seria més fons reservats per a situacions d'emergència i tranquil·litat, a més d'una petita porció que s'ha de donar a membres de la família sense altres ingressos. Aquest totalitzaria 20 bitcoins.

Per què fons fosc cartera?

L'equip SNU promet que la primera publicació oficial proporcionarà una gran quantitat de beneficis. Un emmagatzematge lliure d'impostos d'estalvi, prop d'anonimat total, el que podria tenir l'efecte d'augmentar el valor de Bitcoinby que justifiqui la seva-conjunt de característiques, un sol producte sense taxes, la infraestructura de codi obert, hi ha venda de dades d'usuari, les taxes de transacció per avançat, blockchain visible transaccions, i el pressupost de l'equip transparent, entre altres punts, fan Moneder fosc un projecte que val la pena, aparentment per finançar.

Bitcoin ha posat en marxa l'Internet en un nou salvatge oest. Els mercats negres que han aparegut en línia, és a dir, la ruta de la seda, han creat una nova subsecció de l'economia global. Articles i serveis prèviament inabastables, il·legals o tabús ja estan disponibles gairebé instantàniament. Els mitjans de comunicació sap Bitocin per facilitar la propagació de substàncies nocives i materials il·lícits; No obstant això, el potencial s'estén molt més enllà d'això.

Molts governs han pres la llibertat per envair la privacitat i assetjar als dissidents, fins i tot en moltes nacions del primer món, en nom de la seguretat. Aquesta invasió de la privacitat, mentre que gairebé universalment menyspreat, ha estat difícil de resistir. Moneda i els pagaments especialment han vist una llarga història de limitació. A través de l'ús de Bitcoin, i l'adveniment de Moneder fosc, s'arriba a un nou tipus de llibertat en línia.

Moneder fosc pretén desmantellar la regulació governamental dels fons que es basa en l'associació de certs bitcoins als individus. Complexos mecanismes de xifrat i CoinJoin intent de posar fons gairebé impossible de trobar. Moneder fosca podria encendre els mercats negres i causar un ús molt més gran, més segur, i inevitablement ubiqua de serveis similars a la ruta de la seda. És cert anonimat obre tota una nova gamma de possibilitats comercials.

Impacte potencial d'Moneder fosc en Preu de Bitcoin

Bitcoin pricehas el potencial de disparar-se a causa de Moneder fosc. A través d'un major nivell de comoditat, els individus atrets altra manera inassolibles béns, serveis, o fins i tot idees, ara es pot accedir a ells de forma segura. Moneder fosc, per transaccions secretes facilitatingtotally, és probable que els nous usuaris en els mercats darknet

I per tant més Bitcoin hauria de comprar per alimentar aquesta nova exploració, el que elevaria el preu. Més atenció podria ampliar l'ús de Moneder fosc, i crear un cicle que podria elevar el preu perpètuament Bitcoin i el seu ús.

Un mercat internacional, sense cap regulació específica, s'ha pogut crear. Un microcosmos extra-legal podria existir en tots els ordinadors connectats a Internet en el món. Totes les fronteres dels països, impostos i aspectes legals, podrien ser superades. Sistemes de dret arbitràries tindrien un teatre a sorgir, obrint la porta a l'experimentació amb una multitud d'estructures econòmiques i legals. Les persones amb creences afins, que no podien establir ells en l'escenari nacional, poguessin reunir-se en línia i posar en pràctica el que els sistemes legals que desitjaven. Els individus no podrien obligar a l'altra per complir amb qualsevol llei, la creació d'un mercat totalment lliure. Això té el potencial de ser l'àmbit més democràtic vegada establerta.

Vostè pot donar a l'equip en aquesta direcció: 31oSGBBNrpCiENH3XMZpiP6GTC4tad4bMy

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Com crear una cartera de paper de Bitcoin segura del 99,9%

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: continua lacció de costat

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Com pot la moneda digital activar els agricultors a lÀfrica?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Sophisticated Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR