Usuaris de Google i Bitcoin: quan Google integrarà BTC? | Catalan.Lamareschale.org

Usuaris de Google i Bitcoin: quan Google integrarà BTC?

Usuaris de Google i Bitcoin: quan Google integrarà BTC?

Google Els usuaris són més propensos a utilitzar Bitcointhan la seva persona mitjana. No obstant això, no em refereixo a cada persona que utilitza Google per buscar a Internet, ja que això inclogui una porció molt gran de la població del món. Quan dic usuaris de Google, em refereixo a un grup específic de persones.

Els usuaris de Google: Qui són?

Google Els usuaris són les persones que utilitzen una àmplia gamma de serveis de la gegant de la tecnologia. És fàcil veure per què, com Google+, Google Apps, Google Drive, Gmail, Google Maps, i els molts altres serveis marcats amb Google pot ser molt útil. Persones amb coneixements de tecnologia, i els empresaris (i en especial els empresaris llestos tecnologia) els utilitzen per augmentar la productivitat, gestionar els seus horaris, i per a una varietat d'altres comoditats. Les persones que prefereixen Android sobre iOS en general, utilitzar els serveis de Google en els seus telèfons, i l'ús probable, almenys, Gmail i Google Drive fora d'això. En general, una gran part de la generació del mil·lenni ha crescut amb Google juga un paper important en la seva vida, i és una segona naturalesa per a ells per utilitzar els serveis de Google ofereix.

Això no és una llista que abasta d'usuaris de Google, però aquests grups són alguns dels usuaris més evidents dels serveis.

Com sé que Google els usuaris són més propensos a utilitzar Bitcoin?

Vol dir això que la majoria de les persones en aquests grups usar Bitcoin? No gens ni mica. Això és molt poc probable. No obstant això, m'agradaria apostar que almenys la meitat de la comunitat Bitcoin encaixa en una d'aquestes categories, encara que no fa cas dels usuaris d'Android (com els dispositius Android són molt comuns).

Si els usuaris de Google Suport Bitcoin, per què no Google Integrat És?

És molt possible que Google, que ja ofereix Google Wallet, simplement està estudiant Bitcoin per a saber com integrar els beneficis de la moneda en el seu propi sistema de pagament. No obstant això, amb els recents problemes relacionats amb el pagament d'Apple, juntament amb l'adopció de PayPal lentament Bitcoin, i el gegant segell d'aprovació de Microsoft, arribarà a ser difícil per al gegant de la tecnologia per continuar a estancar.

El potencial de Google Abraçar Bitcoin

Si Google fos a sortir demà, i públicament abraçar Bitcoin, els usuaris de Google gozaríais estic segur. Dit això, alegria seria només la punta de l'iceberg. Les potències que estan treballant amb Bitcoin ara ja valen moltes, moltes vegades la marketcap de tot el subministrament de Bitcoin, però sense Google, alguna cosa se sent fora. Durant anys, Google ha estat el líder en tecnologia futurista, dels cotxes d'auto conducció, a algoritmes semi-conscients. Projectes com aquests són els que inspiren els usuaris de Google, i influeixen en el curs d'una àmplia gamma d'indústries. Sense el seu suport obert a Bitcoin, el món de la tecnologia se sent dividida.

Per tant, com un usuari de Google, m'agradaria dir alguna cosa a l'empresa que he admirat des que el motor de cerca va ser en la seva infància:

Si us plau, accepti Bitcoin. Unir-se a nosaltres i ajudar a construir la infraestructura que necessita el món moneda digital.  

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Fidor Bank Using Ripple, la prova de reserves de Huobi i molt més

Post Bitcoin

Expedia Ara accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Un Bitcoin val $ 4,000. Per què probablement no nhauria de tenir un - Forbes

Post Bitcoin

OP-ED: Necessitem més professionalitat en el mercat danàlisi de preus de Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió de Coinhouse: la meva experiència personal amb aquest intercanvi de Bitcoin

Post Bitcoin

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques