Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery | Catalan.Lamareschale.org

Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery

Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery

El rusc Bitcoinwalletfor Android és el desplegament d'una nova característica d'aquesta setmana que farà que sigui més fàcil trobar i emmagatzemar contactes a la llibreta d'adreces de l'aplicació. A través de Bluetooth o GPS, l'aplicació ara pot descobrir properes Androidusers rusc i automàticament afegir-los a la llista d'adreces emmagatzemada Bitcoin.

Com ja he esmentat en la meva opinió del rusc, la cartera està dissenyat per a ser visualment atractiu i orientat a les persones. L'addició de descobriment de nous contactes sense fil està d'acord amb l'esperit del rusc - En lloc de copiar o escanejar codis petits, ara és possible connectar amb altres usuaris del rusc fàcilment a través de bluetooth. És una característica interessant i únic per a una cartera Bitcoin.

Més mètodes tradicionals d'emmagatzemar una adreça Bitcoin implica escanejar un codi QR o copiar l'adreça des del porta-retalls d'un dispositiu. Ara hi ha una nova opció per Bitcoiners que utilitzen la cartera Rusc Android - Cercador dels seus voltants a través de Bluetooth o GPS per altres usuaris del rusc al comerç amb Bitcoin.

Noves possibilitats per a una cartera de Bitcoin

Aquesta és una característica nova marca en l'ecosistema cartera Bitcoin mòbil, cosa que mai s'ha intentat abans en una aplicació com aquesta. Serà interessant veure si el rusc s'adopta àmpliament suficient per Bitcoiners fins al punt en què pot trobar fàcilment entre si en cafeteries, als campus universitaris, i altres àrees comunes. Per tal de trobar nous contactes Bitcoin, que ja no cal conèixer la seva adreça de Bitcoin pública - si les dues persones utilitzen Rusc en Android, es pot descobrir entre si només per estar a prop.

Cap codi-còpia és necessària, i la direcció de Bitcoin és invisible darrere del nom de contacte preferit d'un usuari. Els nous usuaris o bé poden ser descoberts a través de Bluetooth, que busca en l'àrea que envolta directament, o mitjançant GPS transmeses des del dispositiu a un servidor del rusc. El servidor compara llavors les coordenades perquè l'usuari sàpiga que hi ha a prop.

Utilitzant Tecnologies Complementàries

L'addició de bluetooth i GPS a una cartera Bitcoin és un exemple de les tecnologies convergents per crear noves característiques interessants. En certa manera, era probablement inevitable per al bluetooth que s'apliquin d'una cartera Bitcoin, ja que permet la descoberta de nous aerodinàmic ordenant i el beneficiari de la xarxa Bitcoin.

En aquest moment la funció de detecció de contactes només és compatible amb els usuaris del rusc companys en Android, però obre possibilitats interessants per al futur de la negociació ad hoc Bitcoin. Si aquest tipus de descobriment sense fils és implementat per més carteres i adoptat per més usuaris, que podria fer que l'escaneig de codis QR obsoleta.

Per ara, però, és una característica molt enginyós en l'última actualització de la ja-gran cartera. Rusc es perfila com una cartera Bitcoin molt net, i els desenvolupadors clarament no tenen por de provar noves i interessants característiques.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Rendible Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining sense problemes

Post Bitcoin

Op-Ed: no necessitem la fundació Bitcoin

Post Bitcoin

El membre del Consell Executiu del Banc Central Europeu és contra Bitcoin

Post Bitcoin

Coinbase: el líder actual en la compra directa de Bitcoin

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Com crear una cartera de paper de Bitcoin segura del 99,9%

Post Bitcoin

Sha reiniciat el recent hack de Bitcoin Mixer, el debat de Darkcoin contra els mescladors de confiança i els mescladors de confiança guanyats

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 nacions que estimen BTC

Post Bitcoin

5 Mètodes per comprar Bitcoin amb PayPal instantàniament el 2018

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Bit Break: 28 de setembre de 2014-4 doctubre de 2014