Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store) | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)

Revisió de laplicació: Hive Bitcoin Wallet per a Android (w Built-In App Store)

Rusc ha llançat recentment la versió beta del seu nou versiónde Bitcoinwallet per Android, una aplicació visualment atractiu que ofereixi una interfície orientada a les persones i una plataforma nativa per als serveis de tercers com Bitstamp i LocalBitcoins.

La cartera del rusc, que prèviament llançat per Mac OS Xin febrer ha estat elogiat per les seves propietats de disseny simplista i "cartera prima" de guanyar eficiència en no haver de processar tota la blockchain. Però la característica més interessant del rusc podria ser la seva botiga d'aplicacions incorporat per a serveis de tercers. Aquesta és una característica potencialment revolucionari per a una cartera Bitcoin. El mercat està madur per a una aplicació que actua primer com una cartera segura, però alsoas una interfície amb tot el relacionat amb Bitcoin - i la botiga d'aplicacions del rusc intents d'aconseguir això.

Ara que el rusc ha arribat a Android, que té el potencial de revolucionar el paisatge cartera mòbil. Anem a fer una ullada més de prop al seu disseny i característiques, i si això és suficient per a diferenciar-se de la competència.

Interfície senzilla

La pantalla principal del rusc compta amb una llista de contactes alfabetitzades que representen emmagatzemen Bitcoin direccions. L'equip de desenvolupament va prendre la decisió conscient de no mostrar les adreces reals Bitcoin en la llista de contactes, en lloc d'utilitzar l'espai de pantalla per oferir una imatge personalitzada per a cada contacte. Això fa que la llista es senten més com un conjunt de persones, i no una col·lecció d'adreces.

La llista de contactes pot incloure també altres adreces que l'usuari controla el rusc a través d'aplicacions i llocs web separats. O pot ser una manera fàcil de recordar adreces Bitcoin d'organitzacions benèfiques importants, com lloc avançat del grup d'abast sense llar de Sean.

Pas a l'esquerra en la llista de contactes, i canvia a una llista de transaccions recents. És fàcil comprovar ràpidament quan es van fer les transaccions, amb qui, i es va canviar la quantitat de BTC / €. La llista de transaccions és un breu cop de distància de la llista de contactes.

L'extrem superior de la pantalla principal compta amb la quantitat de bitcoins emmagatzemats (denominada en BTC, MBTC o μBTC) i la quantitat equivalent Fiat - USD per defecte, però hi ha moltes altres monedes que el rusc es pot utilitzar per al tipus de canvi.

A la dreta del saldo de cartera han estat quatre botons - un per a l'enviament de les monedes; un per a la sol·licitud de les monedes; un que ens porta a un gran codi QR de direcció de la cartera de l'usuari; i un que té accés a la càmera del telèfon per tal d'escanejar el codi QR d'una altra persona.

La funció de "Sol·licitud de bitcoins" és notable pel que és fàcil per a sol·licitar una quantitat específica de diners i generar un codi QR personalitzat per rebre aquesta quantitat. La comanda de text d'aquesta sol·licitud també pot ser copiat i compartit en les xarxes socials, correu electrònic i aplicacions de missatgeria.

Bitcoin primera botiga d'aplicacions

Característica més interessant i potencialment canvia el joc del rusc és la botiga d'aplicacions natives que es pot accedir fent clic sobre la icona de la caixa a la cantonada superior dreta. En aquest moment hi ha només un grapat d'aplicacions disponibles, però aquesta plataforma té un potencial significatiu com una manera fàcil per als usuaris del rusc per interactuar amb altres serveis en l'ecosistema Bitcoin.

Una de les aplicacions més divertides és BitPremier, un mercat que ofereix productes de luxe cars que tenen un preu tot en Bitcoin. Encara que la majoria dels usuaris no tindran cap ús pràctic per a BitPremier a més de compres de la finestra enveja, si proporciona una manera convenient per a la hiper-rics per comprar una bossa nou superdeportivo o dissenyador.

La botiga d'aplicacions del rusc inclou els serveis més útils, com Bitstamp, el popular lloc de comerç de Bitcoin. Un usuari pot tenir accés al seu compte de Bitstamp directament del rusc, i fins i tot iniciar ordres de compra i venda.

També hi ha una aplicació per LocalBitcoins, permetent als usuaris del rusc per buscar directament per als compradors i venedors. No obstant això, en aquest moment no hi ha manera de buscar realment els comerciants locals per a les transaccions en efectiu en persona; només les operacions en línia estan disponibles a l'aplicació del rusc.

Aplicacions addicionals inclouen un servei de recàrrega per a telèfons mòbils de prepagament; maneres fàcils per donar a causes benèfiques com lloc avançat de Sean i nodrir els nens; i un mètode per donar a l'equip de desenvolupament del rusc.

Val la pena assenyalar que la versió per Android del rusc no té tantes aplicacions disponibles com la versió de Mac OS X, que inclou Coinbase i diversos jocs d'apostes. No obstant això, és probable que això canviï amb el temps ja que els desenvolupadors crear més i millors aplicacions a la plataforma Android del rusc.

A causa de que Bitcoin és la primera moneda programable, una botiga d'aplicacions per a serveis relacionats amb Bitcoin ha estat un llarg temps i proporcionarà una nova capa de funcionalitat per a les persones que utilitzen el rusc per gestionar la seva moneda digital. No és raonable predir futures aplicacions amb funcions avançades, com els mercats de subhasta i mini-jocs amb premis Bitcoin.

Veredicte

Tot i que la cartera Rusc Android està encara en fase beta, que ja té un avantatge sobre la competència amb el seu innovador i possiblement revolucionària botiga d'aplicacions. Afegir que a la part superior de la interfície optimitzada, i el rusc ja és un competidor important per a la millor aplicació de la cartera en Android. Una vegada que les diverses aplicacions milloren la seva funcionalitat i afegir més característiques, Rusc podria arribar a convertir-se en una finestreta única per a tot el relacionat amb Bitcoin - l'emmagatzematge, el comerç, les despeses, els jocs d'atzar, i així successivament. Els desenvolupadors només cal posar el treball en portar els seus serveis web a la plataforma del rusc.

Per tant, d'acord amb la senzilla interfície de Rusc i l'enorme potencial de la seva botiga d'aplicacions integrada, dono aquesta cartera Android un sòlid 5 de 5 bits.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Generació de Bitcoins: Màquines de Mineria Top Ten Bitcoin

Post Bitcoin

BitPay estrena Copay: moneder Bitcoin de diversos segments per a grups

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Break: del 21 al 27 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Un exemple real en viu per al comerç de Bitcoin per copiar

Post Bitcoin

The Doomsday Cult of Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Els futurs CME haurien daturar, impulsar el preu de Bitcoin cap a zero: Motls

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

El preu de Bitcoin AMENADA: Bitcoin NO durarà fins 2018 - Express

Post Bitcoin

Billionaire Richard Branson inverteix en el processador de pagament de Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

16 dabril de 2015

Post Bitcoin

Com comprar Ethereum - Una guia ràpida dinici per a principiants