Mt. Gox està venent la marca comercial Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Mt. Gox està venent la marca comercial Bitcoin

Mt. Gox està venent la marca comercial Bitcoin

TÒQUIO: El holding d'intercanvi de moneda virtual col·lapsat Mt. Goxis buscant vendre la marca "Bitcoin", va dir The Wall Street Journal dimecres.

Muntanya Gox una vegada va ser considerada la columna vertebral de Bitcoin, i un gegant entre les cases de canvi de xifrat. Inicialment creat i operat pel Sr. Jed McCaleb de l'ondulació dels laboratoris de la fama, la plataforma d'intercanvi més tard va ser venut a Mark Karpelès.

L'intercanvi va ser sinònim del nom de Bitcoin, i es va beneficiar enormement a través de taxa en les transaccions comercials. Lamentablement, Mt.Gox és ara una paraula bruta i tractats amb desdeny per les comunitats de canvi de xifrat.

Amb els seus problemes legals de muntatge, i acusacions escandaloses d'activitats fraudulentes, que finalment va conduir al seu col·lapse i l'enjudiciament de la seva alta direcció, Mt.Gox ara és la paraula de moda per a les agències governamentals que estan demanant i buscant la regulació d'una tecnologia descentralitzada popular.

Mt.Gox, a més, s'ha enfrontat a noves acusacions escandaloses, aquesta setmana, quan una investigació anomenada 'L'Informe Willy' cobert amb suposada evidència que Mt.Gox havia utilitzat el programari maliciós en forma d'un bot per crear comptes falses per inflar el valor de Bitcoin massivament durant el mes de novembre de l'any passat. Els robots de semblar tenien la tasca d'executar grans volums de compra i venda d'ordres a un ritme ràpid. Si les al·legacions i les dades contingudes en l'informe són veritables, sense ajuda Mt.Gox s'infla el valor de Bitcoin de la pena més alta registrada fins ara. I que els factors més comunament atribuïts a l'època d'or de Bitcoin-és a dir, l'afluència d'especuladors xinesos rics i el tancament de la plataforma de mercat negre coneguda com la ruta de la seda per l'FBI, no van ser les raons Bitcoin havien arribat a unes mesures meteòriques d'èxit, contràriament a la creença popular.

Liquidació d'Actius

Mt.Gox espera recaptar almenys 100 milions de iens, o al voltant de $ 1 milió, per a un paquet que inclourà les marques comercials al Japó i la Unió Europea, el Wall Street Journal va citar a un executiu de l'empresa pel diari. La companyia també està buscant un comprador per al nom de domini 'bitcoins.com', però d'acord amb el document: no està clar si tots els diners adquirit per la venda de les propietats intel·lectuals seran posats a la devolució dels deutes massives de l'empresa.

L'executiu va dir que la companyia volia vendre les marques, ja que no tenia cap ús per a ells, al Journal va dir, sense nomenar el funcionari de la companyia.

Una recerca a la base de dades de l'AFP en línia ha donat informació que els estats Tibanne 'era una empresa registrada i dirigida per l'ex cap Mt.Gox Marc Karpeles, va tenir el seu registre de la marca Bitcoin aprovat al Japó el 2012. La companyia Tibanne funcionava efectivament com l'únic operador de la borsa de comerç. Les dues companyies fins i tot havien compartit el mateix domicili social a Tòquio, Japó.

MtGox havia es va declarar en fallida a finals de febrer, un moviment que va sacsejar el món de la criptografia i accentua el descens del valor de Bitcoin. Amb les afirmacions que la companyia estava sumit en deutes per valor de 6,5 mil milions de yenes i que havien sofert pèrdues addicionals d'una molt discutida "extraviar" de 850.000 bitcoins. Muntanya Gox va anunciar més tard que pel que sembla havien localitzat aproximadament 200.000 bitcoins, que suposadament van ser oblidats després de ser col·locat sobre una cartera en línia per al seu emmagatzematge.

Aquest anunci va ser criticada pels crítics i la majoria de les comunitats de canvi de xifrat, ja que van pensar que si Mt.Gox va ser capaç de 'oblidar' sobre un gran memòria cau de mida a mesura que claimed- llavors quines altres irregularitats encara no s'han exposat?

L'empresa només va ser exposat després que es van anar d'incògnit al febrer, i transaccions de retir van ser bloquejats. La companyia va passar a anunciar que es van fer vulnerables a atacs cibernètics maliciosos destinats a robar bitcoins des de l'intercanvi, que van tenir èxit en la capitalització d'un suposat defecte en un programa de programari que era una part integral de les operacions comercials fonamentals de la companyia.

A l'abril, Mt.Gox va iniciar procediments de liquidació segons l'ordenat en la decisió dels tribunals del sistema jurídic del Japó. El desastre ha estat el factor determinant dels Estats Units de mandat imperatiu dels Estats Units requereix que totes les cases de canvi de xifrat per a ser registrats i aprovats amb FINCEN, que essencialment es va posar en marxa per fer complir la responsabilitat legal, i la transparència a través d'auditories.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

FBI investiga els intercanvis de Bitcoin a causa de la prova de Silk Road

Post Bitcoin

3 maneres segures per estalviar amb seguretat els bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

Informe de preus Bitcoin Weekly Bit Brief

Post Bitcoin

Com llegir una transacció Ethereum

Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

MasterCard Bitcoin Patent per carro de la compra arxivada a tot el món!