Revisió de laplicació: Mycelium Bitcoin Wallet per a Android | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de laplicació: Mycelium Bitcoin Wallet per a Android

Revisió de laplicació: Mycelium Bitcoin Wallet per a Android

El miceli Bitcoinwallet és una gran appthat Android ofereix moltes característiques útils per Bitcoiners intrèpids, incloent la gestió de claus agregada i el comerç local GPS assistida. Si bé hi ha alguns problemes menors, això és una cartera sòlida que té gairebé tot el que un Bitcoiner necessita.

PROS

 • Avançada gestió de claus
  • Crear noves claus privades a l'atzar
  • Importa claus privades per a la despesa
  • Importa adreces públiques per a l'observació
  • Veure agregat opcional de totes les adreces en el mateix equilibri
 • Comerç local
  • Ubicació GPS assistida
  • Anuncis personalitzables de compra / venda
  • El seguiment de la reputació

CONTRES

 • Tarifa de transacció Obligatori 0,0001 BTC (6 centaus) no pot ser aixecat o baixat
 • Haver d'obrir l'aplicació per comprovar si hi ha pagaments (no hi ha notificacions)
 • Llibreta d'adreces no molt personalitzable

Següent Gestió de Nivell de Bitcoin clau

La cartera miceli podria dir-se que té la millor i més avançat sistema de gestió de claus Bitcoin en Android. Aquestes característiques només es poden activar per entrar a la configuració i habilitar el mode expert - però un cop encesos, que permet la gestió optimitzada de moltes direccions diferents Bitcoin.

És fàcil crear una nova adreça per a ús personal, o importar claus privades existents per tal de passar de Bitcoin del miceli. Hi ha diversos mètodes diferents per importar claus - El miceli pot escanejar un codi QR, copiar una adreça des del porta-retalls del dispositiu, o importar una còpia de seguretat de la "Bitcoin Wallet" client per Andreas Schildbach.

Miceli fins i tot soporta Bitcoin adreces rellotgeria només els saldos es pot controlar, però no gastat de. Això permet la possibilitat interessant "tija" d'una altra persona direcció de Bitcoin, i realitzar un seguiment dels seus diners - o, simplement, seguir la pista de la pròpia direcció sense necessitat de gastar els diners de miceli.

No obstant això, la característica més innovadora en termes de gestió de claus és la visió global de totes les direccions. Per defecte, el miceli només funciona en una direcció a la vegada, que es pot activar a la pantalla de tecles actives. Però un cop vista agregada està activada, la balança es mostra a la pantalla principal del miceli inclou allof la Bitcoin de les adreces actives actuals.

Per a les persones que utilitzen moltes diferents direccions Bitcoin per a diferents propòsits, aquesta característica és molt valuosa. És possible tenir fins a 10 adreces actives s'inclouen en el balanç agregat del miceli - i alguns d'ells fins i tot poden ser adreces de rellotges de només les claus privada no hagin de ser importats. Aquesta característica fa que sigui molt fàcil d'utilitzar diversos adreces personals.

Bitcoin Bitcoin local de comerç i preu

Una altra característica innovadora del miceli és la inclusió de les operacions de Bitcoin local de GPS assistida. Com una mini-versió de bitcoins locals integrades en el miceli, l'aplicació va a trobar els comerciants propers que volen comprar o vendre moneda digital. Cada comerciant té un preu de Bitcoin, un interval desitjat de volum, i una puntuació de reputació.

En crear una compra o venda anunci, hi ha un munt de llibertat en l'elecció de com es calcula el preu. El preu es pot basar en el tipus de canvi de Bitstamp, Coinbase, Kraken, BTC-i, BTC Xina, o BitcoinAverage, i modificat per punts percentuals negatius o positius.

Per exemple, diguem que vull comprar Bitcoin tan ràpid com sigui possible. Puc obrir miceli i no només trobar a un venedor fiable propera, sinó també crear un anunci per a una futura compra també. Fixar el preu al Bitstamp + 10% asseguraria que si molts venedors ansiosos que volen una bona oferta en €.

En termes de comerç local, el miceli és un pas per sobre del seu competidor més proper: Rusc de la cartera de Bitcoin per Android. Com ja he esmentat en la meva opinió del rusc, té una aplicació nativa per bitcoins locals, però només el comerç en línia és actualment funcional. No hi ha manera de buscar realment els comerciants geogràficament prop - i en aquest sentit, el miceli és superior.

Queixes desafortunats amb el miceli Moneder Bitcoin

No obstant això, la cartera miceli Bitcoin no està lliure de problemes. No hi ha notificacions push Android per als pagaments entrants, el que significa que ha d'obrir l'aplicació per comprovar si algú li paga. Aquesta característica ha de ser una obvietat per a totes les butxaques Bitcoin mòbils, però és visible absent en el miceli.

L'estructura de tarifes també és massa simplista. La quota dels miners és obligatòria 0,0001 BTC (al voltant de 6 centaus de dòlar) per cada transacció - això assegura que el pagament es processa de manera oportuna, però pot ser poc pràctic quan es mou petites quantitats de Bitcoin entre pròpies direccions d'un. Aquesta era una "característica" especialment molest quan el valor de Bitcoin estava per sobre de $ 1000, el que va significar la quota miners miceli ser un dimefor cada transacció, no importa com petit. Els desenvolupadors han d'afegir una opció per reduir la quota dels miners per a les transaccions de baixa prioritat, especialment si el preu de Bitcoin segueix augmentant.

També seria bo tenir més opcions de personalització de les entrades de la llibreta d'adreces. Actualment només és possible afegir noms personalitzats per a cada direcció Bitcoin - potser en el futur, miceli permetrà que les imatges personalitzades, així (com ho fa el rusc) o fins i tot la capacitat d'adreces de grup en categories.

Conclusió

El miceli és una molt bona opció per a l'emmagatzematge de bitcoins en un dispositiu Android, i proporciona la gestió de claus avançat que els usuaris incondicionals Bitcoin poden aprofitar. La funció d'operador local és una addició innovadora a una bona cartera d'aquest tipus, i en aquest moment és la millor manera perquè un comerciant local o administrar els seus fons en Android. Això seria una cartera fantàstic si no fos pels seus defectes evidents, de manera que per això li dono aquesta cartera un sòlid 4 de cada 5 bits.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Etiquetes dIRS Bitcoin a la propietat NO Moneda

Post Bitcoin

Hive Bitcoin Wallet afegeix Bluetooth, GPS Assisted Discovery

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC

Post Bitcoin

KnCMiner envia les seves plataformes mineres de Júpiter i anima els miners a pressionar a altres empreses

Post Bitcoin

The Doomsday Cult of Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Lenginyer de Facebook Ben Davenport suneix a un dels nous Bitcoin Startups BitGo

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Time Inc. accepta Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales, i molt més

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin

Post Bitcoin

La bogeria de March de Milli (guanyar diners amb lactualització de les borses de Bitcoin)

Post Bitcoin

Bitcoin Price gira cap amunt amb linterès negatiu bancari europeu

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet lliurat a Dorian Nakamoto