El servei de caixers automàtics Bitcoin a Nova Zelanda es tanca | Catalan.Lamareschale.org

El servei de caixers automàtics Bitcoin a Nova Zelanda es tanca

El servei de caixers automàtics Bitcoin a Nova Zelanda es tanca

Bitcoin central

Un proveïdor BitcoinATM al país de Nova Zelanda, s'ha apagat. La companyia només tenia un caixer automàtic, que es va establir al Ironbar Cafe a Auckland.

La companyia pretén oferir als en i al voltant d'Auckland, Nova Zelanda amb un accés ràpid i fàcil de Bitcoin. La màquina ha estat fabricat per Robocoin, amb dos funcionalitat manera; Bitcoin usuaris podrien tant comprar bitcoins i els venen per Fiat al caixer automàtic a Auckland. Un Bitcoin ATM bidireccional proporciona un valuós servei pel que fa a la difusió de l'acceptació i ús de Bitcoin en tota una comunitat. Amb un caixer automàtic d'un sol sentit, els usuaris només poden comprar bitcoins; Bidireccional màquines permeten a les persones a comprar i vendre tant, el que fa que sigui més probable que els individus en una comunitat amb un caixer automàtic de Bitcoin almenys a experimentar amb la moneda digital jove. Si acaben no li agradava Bitcoin per qualsevol raó, pot simplement tornar a l'ATM i obtenir la seva moneda fiduciària esquena. D'altra banda, amb les màquines Robocoin, els propietaris de la màquina arriben a presumir sobre la seguretat de múltiples capes que ve amb la creació d'un compte en un caixer automàtic Robocoin. Per tant, una àmplia existència de dues vies caixers automàtics Bitcoin sens dubte podria ajudar al llarg del procés d'adopció de corrent mitjançant la reducció dels riscos involucrats en l'ús de la moneda.

Des de la pàgina web de Bitcoin central sobre com fer de dues vies Bitcoin ATM que sigui més fàcil per treure profit del seu crytpo de Fiat:

Ara venent Bitcoin és fàcil... L'ús de bitcoins per comprar coses està bé, però era difícil per intercanviar bitcoins per diners en efectiu de manera segura abans d'ara. Ara fem el procés fàcil... Entrar al caixer automàtic utilitzant el seu número de telèfon, pin i exploració de palma.

Recordeu que per complir amb la legislació de Nova Zelanda no es pot vendre bitcoins sense crear un compte (veure pàgina de compra).

Analitzeu el Bitcoin aborda en, i obtenir un rebut / bitllet de tornada.

Espereu aproximadament 5 minuts per al caixer automàtic per confirmar la recepció dels seus bitcoins.

Escanejar el seu bitllet i recollir els diners en efectiu.

Desafortunadament Bitcoin central va haver de cessar l'operació de la seva cartera Bitcoin a Auckland. En un anunci que va ser publicada a la seva pàgina web, l'empresa va deixar els seus usuaris saben que estarien tancant els seus caixers automàtics Bitcoin i posar-lo a la venda. La raó del propietari de l'empresa va donar per tancar l'ATM baix era que la negativitat cap a Bitcoin en el sector bancari de la zona del fet en impossible per l'empresa a adquirir serveis bancaris adequats. La manca d'una associació bancària vol dir que el caixer automàtic no tindria accés a un subministrament de moneda fiduciària, a excepció dels projectes de llei que van ser alimentats en ell per persones que compren bitcoins. Per tant, ja no era viable per al caixer automàtic per continuar operant.

La negativitat mostrada pels bancs, amb la seva negativa a col·laborar amb el servei ATM Bitcoin, va obligar a un negoci d'una altra manera perfectament legítim a tancar. La companyia tenia tota la documentació legal adequada i estava completament compatible amb totes les lleis que s'apliquen a una empresa de serveis de diners. No obstant això, els bancs contra-Bitcoin les hi va arreglar per tancar el servei ATM cap avall.

Bitcoin anunci de Centreamèrica, en la seva totalitat:

Malauradament, tot i complir amb tots els requisits legals que hem pogut obtenir serveis bancaris. Sense ells el negoci Bitcoin ATM no pot funcionar a llarg termini. La negativitat del sector bancari a Bitcoin també amenaça a altres negocis del propietari del caixer automàtic. Per a mi és prudent tancar l'ATM cap avall. Si vostè té interès a adquirir una de segona mà bitcoin caixer automàtic amb documents de compliment. Si us plau, poseu-vos en contacte.

Els bancs més d'una amenaça immediata per a Bitcoin acceptació dels governs

Les conseqüències extremes que Bitcoin té, en termes de canviar el waythe sistemes monetaris actuals operen, són ben coneguts en la comunitat Bitcoin. Cripto-monedes són una tecnologia molt perjudicial; si Bitcoin, o una altra cripto-divisa, anaven a ser àmpliament acceptat, que amenaçaria els sistemes financers que són controlats pels governs del món. Acceptació general en Bitcoin podria fer que sigui molt més difícil que els governs exerceixin el seu poder tributari obligatori, limitant així significativament el seu flux d'ingressos. A més, si la gent accepta només cripto-moneda i rebutgen totes les monedes fiduciàries governamentals, els governs també perden el seu poder d'imprimir quantitats infinites de diners per finançar les seves guerres sense fi i que lluiten pels estats de benestar. Totes aquestes coses són ben coneguts com potencialitats que participen en massiva, l'acceptació de Bitcoin a tot el món. La secció llibertari, cripto-anarquista de la comunitat Bitcoin fins i tot dóna la benvinguda a aquestes possibilitats i espera veure a la seva realització

No obstant això, Bitcoin està lluny de ser una amenaça legítima i directa als monopolis dels governs sobre els diners i la regulació dels seus respectius subministraments. En el terme molt més immediata, Bitcoin planteja una major amenaça per al sistema bancari tradicional que al propi govern. Per tant, podem esperar que els bancs siguin molt més hostil cap Bitcoin que els governs-de moment, almenys. I molts bancs estan demostrant tant. El que va passar amb Bitcoin central serveix com un exemple; Els bancs també s'han tancant els comptes individuals que han estat implicats en la compra i venda de Bitcoin. Aquesta hostilitat cap a Bitcoin ve del fet que la moneda digital pot reemplaçar l'estructura bancària molt abans del que realment posa en perill el sistema actual de govern. La difusió dels caixers automàtics Bitcoin significaria que els individus podien comprar i vendre monedes i gestionar els seus fons molt més fàcil del que podien amb els diners fiduciari en virtut d'un sistema bancari tradicional. Aquesta facilitat d'ús, si un sistema Bitcoin ATM anaven a ser plenament efectius, danyaria seriosament la rendibilitat dels bancs. Per tant, no és sorprenent que siguin tan negatiu pel que fa a Bitcoin, que es tracta d'alguna cosa que potencialment podria posar fora del negoci. Per tant, podrien negar-se a treballar amb els serveis de Bitcoin ATM, com Bitcoin central. Aquestes potencialitats també poden impulsar als bancs per pressionar els governs a prohibir Bitcoin i diversos altres cripto-monedes.

En conclusió, Bitcoin té un llarg camí per recórrer abans que pugui assolir el seu ple potencial. S'interposa entre Bitcoin i el seu potencial són els bancs massius que estan arrelades en els sistemes financers existents, controlades pel govern. Molts bancs se senten amenaçats per Bitcoin, i, si l'amenaça es torna prou fort, es posarà en marxa esforços per aturar la propagació de la seva acceptació.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Lacceptació creixent de Bitcoin: 6 formes dutilitzar BTC

Post Bitcoin

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin, i el seu èxit, depèn de la descentralització

Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Etiquetes dIRS Bitcoin a la propietat NO Moneda

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Sense precedents: la xarxa de mineria de Bitcoin supera 100 PH

Post Bitcoin

Anem a aconseguir Meta amb la propietat del lloc mitjançant Token

Post Bitcoin

Les regles de FEC Bitcoin es poden utilitzar per finançar políticament en un vot de 6-0

Post Bitcoin

BitXBay: un mercat anònim basat en Bitcoin, descentralitzat

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Intentant comprar Bitcoin amb PayPal? Heus aquí com en 2 minuts