Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Patrick Byrne, el director general de Liquidacions, i des de fa molt de temps Bitcoinsupporter, anunciar-se al "Bitcoin a la carretera de circumval·lació" conferència, a Washington DC, que Overstock començar a utilitzar 3% del seu benefici Bitcoin Bitcoin per promoure i moneda digital en general. Excés es durà a que el 3% dels seus guanys Bitcoin i donar-lo a diversos grups diferents de defensa, que treballen per difondre el coneixement i l'acceptació de Bitcoin, i altres cripto-monedes. Aquesta assignació de 3% dels beneficis de Bitcoin Liquidacions a difondre la consciència cripto-moneda es presenta com una addició al 10% de Bitcoin lucre que ja posseeix la companyia. Patrick Byrne manté diversos milions de dòlars dels seus propis diners en Bitcoin també. Coindesk informar que aquesta decisió de Liquidacions era molt nou i que la seva aplicació no ocorreria fins a diversos mesos a partir d'ara, i que un anunci oficial per Liquidacions com a tota una empresa no vindria fins algun moment de setembre.

Excés és un dels més grans, si no el més gran, els minoristes en línia en el món que accepta Bitcoin com un mitjà legítim de pagaments. Igual que Amazon, Overstock ofereix una àmplia gamma de productes per a la venda, dels llibres als mobles de la llar, tots els quals es poden comprar utilitzant Bitcoin. Com que és un competidor directe d'Amazon, Overstock la decisió d'acceptar Bitcoin fa diversos mesos van portar una gran quantitat de pressió dels clients d'Amazon a acceptar així Bitcoinas. No obstant això, l'Amazones fins ara ha rebutjat qualsevol suggeriment per acceptar Bitcoin. Per tant, liquidacions té essencialment el mercat de la moneda digital acaparat la mesura en línia al detall en general es refereix.

Sent el major minorista en línia que accepta Bitcoin, Overstock ha rebut una quantitat substancial de Bitcoin benefici, en relació amb la mida de l'economia de Bitcoin. A finals de maig, Overstock ha rebut $ 1,6 milions en els ingressos per venda de Bitcoin. La companyia espera fer almenys $ 10 milions a finals del seu primer any de Bitcoin acceptació. Si es troba amb el Liquidacions $ 10 milions en Bitcoin projecció de guanys per al final de l'any, això vol dir que la companyia donarà $ 300 mil a Bitcoin organitzacions de defensa. Depenent de la quantitat del valor de Bitcoin s'aprecia pel final de l'any, que el 3% podria arribar a ser fins i tot val més de $ 300 mil.

Segons Patrick Byrne, més de 4.300 clients han utilitzat des de Bitcoin Liquidacions va començar a acceptar com a pagament. Byrne també va dir que els clients Bitcoin tendeixen a fer compres més car que el client mitjà que utilitza la moneda fiduciària. Byrne va fer un anunci addicional en el Bitcoin en la convenció de circumval·lació que Liquidacions previst ampliar el seu potencial de Bitcoin remunerada mitjançant l'ampliació de la seva acceptació Bitcoin als clients internacionals, és a dir, els clients fora dels Estats Units, en un futur pròxim. Aquesta expansió de la seva acceptació Bitcoin als clients internacionals significarà encara més beneficis per Bitcoin Liquidacions, el que significa que el 3% que anirà als grups de defensa Bitcoin serà una quantitat encara més gran de bitcoins.

Programa de Defensa de Bitcoin excés i l'impacte en el preu de Bitcoin

Com que és un anunci tan fresca, qualsevol tipus d'anàlisi sobre l'impacte que el programa de promoció de Bitcoin Liquidacions pot tenir en el Bitcoin priceis pura especulació. No obstant això, tal especulació sobre aquest anunci produeix algunes possibilitats molt reals. Si el programa d'Liquidacions fa una diferència, i condueix a més comerços que accepten Bitcoin com a mitjà de pagament, llavors el preu de Bitcoin molt bé podria augmentar com a resultat.

Suposem que Overstock no compleix amb la seva projecció de $ 10 milions a finals de 2014. Aquesta $ 300 mil donats a organitzacions dedicades exclusivament a la difusió de la consciència Bitcoin farà una diferència substancial en la capacitat de les organitzacions per fer publicitat i arribar a potencial de Bitcoin acceptants. Què passa si, el 2015, rep $ Liquidacions de 15 milions de $ 20 milions en guanys Bitcoin? Llavors encara més serà donat a aquestes organitzacions.

Alhora, aquestes organitzacions estarà treballant diligentment per aconseguir que les empreses de tot el món que accepten Bitcoin. A mesura que més empreses accepten Bitcoin, el coneixement i l'acceptació ha de seguir augmentant a un ritme exponencial, i la demanda s'incrementarà com a resultat. Per tant, el preu de Bitcoin ha de pujar considerablement, depenent del grau d'èxit d'aquestes organitzacions estan en la utilització de les donacions de Liquidacions per ajudar a difondre la consciència moneda digital, i l'acceptació de Bitcoin. Per descomptat, no anem a esbrinar la quantitat de Bitcoin guanys Liquidacions farà fins al final de l'any. No obstant això, si la tendència alcista a llarg termini en Bitcoin continua, podem esperar a veure els beneficis de Bitcoin Liquidacions segueixen augmentant, i per tant la seva contribució podria arribar a ser bastant substancial.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Fons Coin Fire en Bitcoin Starter!

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice

Post Bitcoin

El faro de Mike Hearn podria millorar massivament Bitcoin

Post Bitcoin

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

Post Bitcoin

12 increïbles memes bitcoins

Post Bitcoin

Com obtenir qualsevol article $ 5 dAmazon o Ebay de forma gratuïta mitjançant Bitcoin

Post Bitcoin

Llibreta fosca Alpha 4 Release

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Blockstream, jocs acollidors, regulació de Bitcoin i demandes de Florida

Post Bitcoin

Anàlisi: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin prosperarà en una economia deficient

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: el desenvolupament de P2pool de Bitmain, el cicle àrtic de KnCMiner, la mineria de núvols i molt més