Anàlisi del preu adequat Bitcoin Part 3: Professionalitat | Catalan.Lamareschale.org

Anàlisi del preu adequat Bitcoin Part 3: Professionalitat

Anàlisi del preu adequat Bitcoin Part 3: Professionalitat

Aquesta és la tercera i última part de la nostra tres parts serieson com dur a terme una anàlisi adequada Bitcoinprice.

A la primera part del nostre guia, parlem de les dues escoles de pensament econòmic imperants, l'escola austríaca i l'escola keynesiana. Ens fixem en la ineficàcia del positivisme en l'economia i com adoptar un enfocament praxeológico als rendiments d'anàlisi econòmica molt més dades útils. A continuació s'aplica el principi d'economia austríaca d'anàlisi de preus de Bitcoin i breument explorat les formes en que es duria a terme una anàlisi de preus utilitzant la metodologia praxeológica.

A la segona part del nostre guia, ens vam anar sobre com dur a terme realment l'anàlisi. Discutim la importància de les notícies en el procés de ment-austríaca d'anàlisi de preus i quin tipus de notícies tenen l'impacte més significatiu en el preu de Bitcoin. Hem arribat a la conclusió que només les més grans històries de les notícies procedents de qualsevol dels jugadors en els principals mercats, governs o persones influents o empreses dins de la comunitat Bitcoin sí que tenen un impacte significatiu sobre els preus. Advertim als lectors de la falsa suposició que cada peça de notícies positives ha d'exercir una pressió a l'alça sobre el preu de Bitcoin. Després, vam anar en detalls sobre com fer una distinció adequada entre les tendències a llarg i curt termini i la importància dels preus mínims en l'anàlisi. Finalment, discutim el temps adequat que s'ha d'utilitzar en la realització d'anàlisis de preus. L'intent d'escriure una anàlisi molt sovint demostrarà ser problemàtic, ja que els canvis de preus només poden explicar-se mitjançant l'examen de les accions dels individus. Si es pretén analitzar el mercat cada dia, estarien informant sobre una altra cosa, l'activitat normal del dia a dia. Per tant, en l'anàlisi preu molt més Bitcoin s'ha de dur a terme un cop per setmana.

Aquesta instal·lació final posa l'accent en la importància de realitzar l'anàlisi de preus Bitcoin amb un alt nivell de professionalisme i honestedat. Aquests dos trets són de summa importància en aquesta àrea d'anàlisi econòmica. Per als lectors del seu article potencialment podrien prendre la informació que proporcioni i utilitzar-lo com un recurs d'assessorament en considerar el seu curs d'acció inversió.

El manteniment de professionalisme i honestedat en realitzar l'anàlisi de Bitcoin Preu

 

En participar en l'anàlisi de preus de Bitcoin, és essencial que cada un sigui professional i honest en els seus informes. Com es va esmentar anteriorment, qualsevol persona que llegeix el seu article podria utilitzar la informació que avenços com consells sobre com invertir els seus diners, encara que afirma que no deuen. El seu article podria potencialment convèncer algú per cobrar els seus bitcoins o anar all-in amb el seu Fiat. Això posa un analista de la gran quantitat de seguidors en una posició d'influència en la comunitat Bitcoin. Si l'escriptor té bastant d'un nombre de lectors i els lectors sempre segueix el consell de l'escriptor, a continuació, l'escriptor podria tenir una influència directa sobre el preu de Bitcoin. Aquesta posició de poder ve amb l'incentiu per animar a la gent a actuar d'una manera que beneficiï a l'escriptora. Això no hauria de passar.

Qualsevol analista legítim Bitcoin preu mai ha de donar consell directe en com els seus lectors han d'invertir els seus diners per la senzilla raó que l'analista tindria un fort incentiu per donar consells que ell o ella, en lloc de la comunitat Bitcoin es beneficiaria en el seu conjunt. Una anàlisi adequat preu Bitcoin ha de contenir informació que és descriptiva i especulativa, però mai prescriptiva.

Un analista de preu també ha de ser molt honest en els seus informes. Ara bé, és, per descomptat, podrà assenyalar-se de les seves opinions i utilitzar les seves creences personals en la seva anàlisi, ja que tota aquesta pràctica es basa principalment en l'especulació i opinió personal de totes maneres. Però un mai ha de mentir o deliberadament inventar informació que farà que la seva anàlisi dels preus de Bitcoin sembla més sòlida del que realment és. Mai hem de mentir per tal d'evitar ser incorrectes. Realment hem d'acceptar la possibilitat que amb el temps anem a obtenir una predicció equivocada. No hi ha vergonya en ser incorrecta; la incertesa és l'essència del mercat, per la qual cosa s'ha d'esperar prediccions inexactes! Hem de tenir orgull quan interpretem correctament les dades i el fem servir per fer una predicció honesta que es va fer realitat. Cal no sentir-se malament o enutjat, però, quan el mercat fa el que millor en és i produeix una cosa que ningú podria haver predit mai. Fins i tot a risc de ser incorrecte i vergonya, els analistes sempre han de donar opinions honestes i escriure informes honestos.

En resum, una anàlisi legítima preu Bitcoin ha de respectar la influència que podrien contenir potencialment, i informar les dades d'una manera honesta. És acceptable per escriure articles esbiaixats que utilitzen les seves pròpies creences personals, sempre que vostè no està mentint deliberadament, o la fabricació, la informació per reforçar la solidesa percebut de la seva anàlisi.

Així conclou la tercera i última entrega de la nostra sèrie sobre la realització d'una anàlisi adequada preu de Bitcoin. Mitjançant l'ús de la metodologia econòmica correcta, a la recerca de les notícies correctes, correcta identificació de les tendències i els preus mínims, i la restant professional i honesta, es pot interpretar amb precisió les dades de mercat i proporcionar anàlisi amb fortes prediccions per al futur del preu de Bitcoin so.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Caricoin porta Bitcoin al Carib

Post Bitcoin

Auditoria Bitcoin de Bitstamp mostra Reserves Cobrir tots els dipòsits

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els ABC de BTC (Q - U)

Post Bitcoin

EXCLUSIU hack: comprar Bitcoins barats (25% de descompte en el preu del mercat)

Post Bitcoin

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Post Bitcoin

Etiquetes dIRS Bitcoin a la propietat NO Moneda

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - Quins són, Com utilitzar BTC Charts?

Post Bitcoin

Concurs destiu de MIT Bitcoin: BitComp

Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Com Mine Monero al PC: una guia per a principiants de XMR Mining

Post Bitcoin

Anem a millorar junts