Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar? | Catalan.Lamareschale.org

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

El cap de setmana Bitcoinentrepreneur Roger Veure establir el Cryptosphere en flames quan va anunciar que anava a donar $ 10 per cada retweets que va rebre sobre el seu suport a l'acusada seda Roadmastermind Ross Ulbricht. Ulbricht, d'acord amb el govern d'Estats Units, era el misteriós temible pirata Roberts, propietari i administrador cap de la notòria Marketthat fosc va ajudar a posar Bitcoin al mapa. Veure rebre 160.000 retweets abans d'anunciar que no anava a donar més diners a la causa, i actualment està finalitzant la quantitat que planeja donar a la causa.

La campanya lliure de Ross, iniciada per la seva família i s'executen a la plataforma Indiegogocrowd-finançament, no ha vist una gran quantitat d'activitats anteriorment. Amb un objectiu modest $ 20,000 s'han plantejat fins ara menys de cinc, però potser això es donaran compte de la notícia que està donant Veure tan fortament.

Bitcoin i la ruta de la seda

La Ruta de la Seda es va obrir al febrer de 2011 amb poca fanfàrria. Al juny, però, Gawker va publicar un article en el lloc que proporciona la classe de publicitat que es necessitava. El trànsit al lloc va augmentar de manera espectacular, i més agències de notícies va començar a córrer revelacions sobre aquesta nova i excitant ús d'Internet. Com va dir un dels clients de la ruta de la seda de la seva experiència de compra de LSD en el lloc "És com viure en una novel·la de ciència ficció."

Això, per a mi, va ser la raó de l'èxit inicial de Bitcoin. Una moneda gairebé anònima, que podria ser utilitzat per a la compra de qualsevol tipus de droga que volia de venedors anònims, en un mercat on es va dur a terme els diners en el compte bloquejat per protegir el comprador i el venedor? Si et va agradar drogues i tenia una connexió a Internet, com podria no com aquest? A ningú li agrada la compra de medicaments, sempre és una experiència estranya no importa quantes vegades es visita el mateix concessionari. Això es pot veure en retratat en Pineapple Express, Trànsit, Embotellament, Rèquiem per un somni, i gairebé qualsevol altra pel·lícula sobre drogues es pot nomenar, encara que alguns escriptors / directors clarament han hagut pitjors experiències que altres.

Com ruta de la seda va guanyar notorietat va atreure als clients en massa. En els 18 mesos que estava obert als federals afirmen DPR i el seu equip manejat més de $ 1 mil milions en transaccions Bitcoin. La premsa sobrenomenada la ruta de la seda "el Ebay de les drogues", però segons un recent studydone per professors de dret i la ciència penal, respectivament, sembla que una descripció més adequada seria la "Ali Baba de drogues" ja que la majoria de les vendes es oficis a granel.

DPR era propietari d'un negoci molt popular que habitualment va escriure Articles sobre l'economia i la llibertat personal, sempre prenent un to llibertari. La seva actitud descarada i menyspreu evident per al govern d'Estats Units, van ser definitivament motivar els factors que van portar als senadors nord-americans Chuck Schumer (D-NY) i Joe Manchin (D-WV) per escriure fiscal general dels EUA, Eric Holder, i demanar-li que comencen una investigació immediata Roberts i en la ruta de la seda.

La Fed contraataca

En resposta a aquesta sol·licitud, els federals va organitzar un grup de treball que inclou gairebé la totalitat de les seves organitzacions sopa de lletres: FBI, la DEA, el DHS, IRS, ATF, i la Inspecció Postal dels Estats Units i el Servei Secret. Començant a Chicago i Nova York el govern va començar una campanya agressiva per trobar els importadors de medicaments, i (els seus objectius preferits) els administradors de la ruta de la seda. El raonament va caldre si podien agafar un, que es tornarien contra els altres. Era un raonament sòlid, com tothom es va assabentar del cas de Lulzsec tir-persona que truca Sabu: és fàcil ser un tipus dur barana contra l'home des de la seguretat d'Internet, molt més difícil quan la policia són en realitat trucar a la seva porta.

El resultat d'aquesta investigació va ser la presa del domini Ruta de la Seda, una gran quantitat de bitcoins, i la detenció de diversos proveïdors. El premi, però, va ser la captura de Ross Ulbricht, suposadament l'home darrere del nom de "temible pirata Roberts".

Segons l'FBI, la investigació va mostrar que Ulbricht crea un compte a diferents fòrums amb el nom de "Altoid", per inserir missatges publicitaris ruta de la seda, així com la recerca dels treballadors. Més tard, "Altoid" va dir als sol·licitants de contactar amb ell a, encara que posteriorment es va intentar (sense èxit) per cobrir aquestes pistes. Documents de la cort mostren que la Fed va citar a Google per proporcionar informació sobre el titular del compte, i les autoritats també s'obté una imatge d'un servidor després d'assabentar-se que va ser utilitzat per allotjar el lloc Ruta de la Seda, que els dóna accés a tots els missatges privats en el lloc.

Els federals es van afanyar a cantar sobre la detenció, i els mitjans de comunicació van fer gran part dels càrrecs presentats novament Ulbricht. A més dels delictes previstos (rentat de diners, tràfic de drogues, conspiració per cometre delictes) Ulbricht també va ser acusat d'intentar contractar un assassí a sou per fer front a una fuga d'informació potencial, després que un dels seus empleats va ser detingut com a part d'un muntatge de l'FBI operació.

Campió de Bitcoin del Poble?

Arran de la seva detenció, la família de Ulbricht va començar un lloc web, FreeRoss.org, on busquen recaptar fons per a la defensa legal del seu fill. La campanya IndieGoGo abans esmentat, amb 23 dies restants, fins ara només s'ha plantejat el 22% de la seva meta $ 20,000 tot i la família Ulbricht pintar això com un moment important en la llibertat individual. L'argument que es va fer en el lloc lliure de Ross es mostra a la següent imatge, presa des del lloc web gratuït Ross.
 

Mitjançant la publicació al "Altoid" nom i després publicar fragments de codi únics a desbordament de pila a la recerca d'ajuda, Ulbricht va anunciar més o menys a si mateix com DPR a qualsevol persona que tingui el temps i els diners per fer l'arqueologia digital per esbrinar-ho. (El govern federal, per exemple.) A l'adonar-se que havia publicat aquests fragments sota el seu propi nom, que elimina tot córrer al seu compte, i després tornat a publicar sota un nom i adreça de correu electrònic diferent, però el mal ja estava fet. Els federals s'havien adonat de qui era i estaven en el procés de construcció d'un cas, utilitzant tots els recursos a la seva disposició.

La família d'Ulbricht, llevat que estigui mal entès això, es pren l'argument que, fins i tot si el seu fill és temible pirata Roberts, a qui li importa? Tot el que va fer va ser proporcionar un lloc per a la gent a comprar medicaments per al seu propi ús personal, una elecció personal que el govern no hauria d'interferir amb. És un argument molt Llibertari, i molt popular amb aquesta comunitat (encara que no semblen estar sortint en massa a donar diners al seu fons legal, cal tenir en compte).

El que tothom sembla estar fent cas omís, però, és que la ruta de la seda ven més que només les drogues. També va vendre falsificacions, la pirateria números d'eines, comptes de PayPal robats, i el crèdit / targetes de dèbit. Potser si els medicaments realment eren l'únic producte a la venda a la ruta de la seda aquest cas tindria atractiu més popular. Tal com està, però, el DPR s'assembla menys a un heroi llibertari, i més com el gàngster típic, sobretot si les acusacions que va tractar de contractar un assassí a sou són certes.

El judici està programat per començar al novembre. De moment, el panorama és ombrívol per Ulbricht, però només el temps dirà quin serà el seu destí veritable.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

És Bitcoin Legal? Estat legal de Bitcoin per països

Post Bitcoin

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Post Bitcoin

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin

Post Bitcoin

Concurs destiu de MIT Bitcoin: BitComp

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Conceptes bàsics de Bitcoin explicats: els MNO de BTC

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin ofereix solucions convenients als europeus i molt més

Post Bitcoin

Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur

Post Bitcoin

Conspiració contra les transaccions instantànies de Bitcoin: RBF, CPFP i Earth Scorched