Contractes intel·ligents amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Contractes intel·ligents amb Bitcoin

Contractes intel·ligents amb Bitcoin

La idea d'un contracte intel·ligent originat per Nick Szabo. Ell va ser la primera persona a la pregunta en realitat el propòsit de la seguretat i discuteix un gran exemple d'una màquina expenedora i un protocol de gravamen intel·ligent en aquest gran article.

Contractes són contractes intel·ligents que utilitzen el programari (en general un / aplicació mòbil web) i protocols per facilitar, verificar o fer complir la negociació o execució d'un contracte eliminant qualsevol Tercers / lleis. En el nostre cas, bitcoinis la moneda i el blockchain és el protocol. Aquesta combinació forma un contracte de distribució per als seus clients, empleats, autònoms, etc. Es requereix la confiança mínima ja que el judici humà és retirat del compromís. És evident que aquesta metodologia perjudicial obre moltes noves oportunitats per als consumidors i les empreses. * Ment bufat *

Com a recordatori: el concepte d'un contracte intel·ligent és independent de BTC, de fet, a mesura que llegeix en vostè també aprendrà sobre contractes intel·ligents amb Blackcoinand Viacoin.

Tipus de contractes intel·ligent BTC

Contractes-Assegurament

Un exemple hipotètic d'un contracte d'assegurança podria ser un projecte pedal d'arrencada-com per a un llibre que es publicarà si s'eleva almenys 25 BTC. Cada persona que vulgui posseir una còpia del llibre contribueix BTC a un servidor sense l'emissió de la transacció. Una vegada que l'equilibri s'ha plantejat, el servidor es fusiona totes les transaccions separades en una direcció que paga BTC de la campanya. Aquesta transacció final es transmet a l'enviar la informació dels contribuents en rebre el llibre. Si la campanya té èxit tothom té la seva BTC esquena.

Propietat-intel·ligents

Una propietat intel · ligent és propietat en la que la seva propietat és controlada pel blockchain i un contracte intel·ligent. El blockchain dóna el control al token criptogràfic (per a operar la propietat) al seu legítim propietari, basat en l'acord. Això podria incloure qualsevol compra física típica com una moto, el seu jet privat, telèfons intel·ligents, etc.

Contractes de propietat intel · ligents també es poden utilitzar per a la propietat digital, com accions de l'empresa, o els drets d'accés a un servei en línia. A més, Mike Hearncovers una mica de lògica interessant al voltant dels préstecs i la pàgina de Smart Propietat collateralon de bitcoin.it.

Transferibles Propietat-virtual

Transferablevirtual propietat són objectes digitals com MP3 o de l'armadura de cos èpica en un videojoc que no són controlats per una autoritat central, com Xbox Live. Poden ser transferits entre els usuaris i només tenen una única propietat alhora.

Agents Autònoms -

Per entendre Agents Autònoms, pensar en un agent com el programari com un robot (que podria tenir un component de maquinari / físic) que és capaç d'executar funcions, mantenir la seva pròpia cartera de BTC, generin fills, contractar un ésser humà per actualitzacions de programari, o fins i tot morir si es queda sense BTC. Com el seu nom indica, l'autonomia d'un agent és capaç de reduir els costos mitjançant la reducció de qualsevol intermediari o tenir interaccions humanes i passius.

Gregory Maxwell té un concepte fascinant que explora l'ús d'un agent en un servei de Dropbox-com en aquest missatge del fòrum. Assegureu-vos també comprovar storj.

Distribuït mercats-

Mercats distribuïts s'utilitzen sobretot per al comerç de valors com accions i bons sense cambra de compensació centralitzada. També vaig veure un talkon Ripplewhich és un exemple d'un canvi de divises distribuïda. Ripple és un protocol de pagament distribuït de codi obert que permet als usuaris intercanviar diverses monedes a l'instant, de forma gratuïta.

Bitcoin.it wikialso inclou alguns exemples de proporcionar un dipòsit, fideïcomís i disputar la mediació, l'ús d'estat extern, pagament per prova, contractes i pagaments micro àgils.

Intel·ligents Plataformes i Serveis de contracte

Codius- utilitza oracles intel·ligents per implementar contractes intel·ligents. Cadascuna de les parts contractants implementa els seus termes d'un acord en codi - aka. Sandboxing codi. Des Codius utilitza nadius Clientcontracts de Google actualment es pot escriure en C, C ++, Python, JavaScript V8, Ruby, Go, Mono, i Lua.

Negre halo- és el programari beta que té un munt de característiques interessants, incloent diners en efectiu de negociació, els ponts de bescanvi, micro-comerç, els comptes conjuntes, els dipòsits d'ocupació, i els béns arrels lliure de plica. Des d'un Punt de vista del desenvolupament, que han realment només van esmentar la seva pròxima funció per crear contractes pitó. Negre de Halo funciona tant amb Bitcoinand Blackcoin. El seu equip de desenvolupament també està treballant en NightTraderwhich és un intercanvi descentralitzat que serà implementat en la secció Mercat de BlackHalo. Definitivament vaig a mantenir un ull en aquests diferents serveis, molt curiós per veure on es dirigeixen.

Clearing House-és un protocol de negociació p2p assegurances actiu incorporat a la Viacoinblockchain. Clearwalletis una aplicació web basada en el protocol d'intercanvi d'informació. Actualment es troba capaç de fer intercanvis d'apostes, i un joc de pedra, paper o tisores. En general, se sent com que estan al principi de les etapes de desenvolupament.

Mastercoin - serveix com la unió entre la CTB, propietats intel·ligents i contractes intel·ligents creats a la part superior del Protocol mastercoin. Mastercoin permet als usuaris crear fitxes que es poden utilitzar per als títols, escriptures, monedes recolzats per l'usuari, i fins i tot inversions en una empresa. També tenen un munt de gran documentació sobre el Màster Protocal Educació.

En la meva opinió i ser un desenvolupador rails, Codius és de major interès per a mi. És possible que alguns d'aquesta tecnologia és difícil de visualitzar la implementació professionalment. Vaig a estar fent una mica més de furgar per donem i experimentant amb diverses aplicacions, us animo a fer el mateix.

Com a dissenyador de pàgines web, he treballat en diversos tipus de contractes: un concerts fora, l'ocupació a temps complet, la contractació a temps complet i retenidors. Tinc diverses idees al voltant de la manera com m'agradaria estructurar contractes intel·ligents pels meus serveis.

Pregunta del dia

Té alguna conceptes al voltant de com desitja implementar un contracte intel·ligent en el seu negoci o vida personal? M'encantaria escoltar els seus pensaments i idees.

Tots els gràfics de correus van ser creats per mi mateix, Ryan Bollenbach.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

GAWMiners: què és HashCoin, HashBase i HashPool?

Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC)

Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

El fundador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto Net Worth aconsegueix 700 milions de dòlars!

Post Bitcoin

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin va explicar en 3:30 minuts

Post Bitcoin

Concurs destiu de MIT Bitcoin: BitComp

Post Bitcoin

Roger Ver aka Bitcoin Jesus contra Hacker Nitrous - Vegeu Què passa després!

Post Bitcoin

Bitcoin Fundraiser Wallet lliurat a Dorian Nakamoto