El Govern suís a abstenir-se de la regulació de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

El Govern suís a abstenir-se de la regulació de Bitcoin

El Govern suís a abstenir-se de la regulació de Bitcoin

El Banc Nacional de Suïssa (SNB), juntament amb el Consell Federal del Govern suís, s'ha dut a terme una studyon l'ús de Bitcoinand altres monedes virtuals, el que ha portat al govern suís a abstenir-se de promulgar cap regulació específica Bitcoin per al present. En el seu lloc, el govern dependrà de les lleis financeres existents per castigar els criminals de la participació en el crim Bitcoin, indicant que si bé no estarien fent alguna normativa específica Bitcoin, monedes virtuals no existeixen en un "buit legal".

"En conseqüència, les monedes virtuals no tenen cap influència sobre el mandat del Banc Nacional de Suïssa, ja sigui... Atès que les monedes virtuals són un fenomen marginal i no estan en un buit legal, el Consell Federal ha arribat a la conclusió que no hi ha necessitat de mesures legislatives que han d'adoptar Ara mateix."

Sense Reglament Bitcoin necessaris: Bitcoin ja coberts per les lleis vigents

L'informe va indicar que, tot i que el govern no va a prosseguir qualsevol legislació destinada a imposar la regulació específica de Bitcoin, que implica la victimització Bitcoin ja està protegit contra la llei financera suïssa existent. El govern suís va citar el Codi d'Obligacions, la Llei federal de lluita contra el blanqueig de diners i el finançament del terrorisme en el sector financer, a més de la Llei federal sobre bancs i caixes d'estalvis que les lleis existents que ja abasten Bitcoin. Aquestes lleis imposen restriccions a les institucions financeres del sector privat que estan destinades a combatre els delictes com el frau, el robatori i rentat de diners. Aquestes lleis particulars seran utilitzades pel govern suís per imposar la regulació Bitcoin sense haver d'escriure una nova legislació amb l'únic propòsit de construir una estructura legal per a les monedes virtuals. Aquesta decisió del govern suís és molt similar a la recent decisió del govern de Canadà per amendan dret financer existent per tal de portar monedes virtuals sota l'autoritat de les agències de regulació financera canadencs.

"Contractes amb monedes virtuals són executables en principi i es poden imposar sancions per delictes penals (sic) associats amb monedes virtuals."

El Consell Federal Suís també va citar la manca d'una àmplia acceptació de Bitcoin com una altra raó per la qual els cripto-moneda garanteix cap legislació, a més de les lleis ja de peu a Suïssa. Van dir que Bitcoin és en gran mesura irrellevant, i que s'espera que segueixi sent així en el futur previsible. Per tant, no hi ha necessitat de donar a la regulació de Bitcoin molta atenció en absolut.

"L'informe explica que la importància econòmica de les monedes virtuals com a mitjà de pagament és força insignificant en el moment i el Consell Federal creu que això no canviarà en el futur previsible".

Si bé l'economia de Bitcoin pot semblar molt petita en comparació amb l'economia global, o fins i tot l'activitat econòmica en un sol país, desenvolupat, el govern suís ha deixat de prendre nota del creixement exponencial de l'economia Bitcoin ha experimentat en els últims anys.

Dins d'una curta vida de 5 anys, una sola Bitcoin ha passar de ser pràcticament inútils, de ser un valor de diversos centenars de dòlars. En un moment a la fi de 2013, el Bitcoin va aconseguir priceeven un pic de més de $ 1000. A més, en l'últim any, Bitcoin ha vist una explosió de gran acceptació per part de businessesaround el món. (Microsoft accepta ara Bitcoin, així com un nombre creixent de multimilionària de dòlars les empreses) Una persona pot fins i tot pagar per un dinar en un restaurant amb els seus bitcoins.

Suïssa, el seu govern, i el SNB no es pot esperar per entendre el ràpid creixement de Bitcoin i el seu potencial segueix sent en gran mesura insatisfet. De fet, són les institucions governamentals que operen sota el consell dels economistes del corrent, que no tenen coneixement sobre Bitcoin en absolut, o estan tractant deliberadament per minimitzar la magnitud del potencial de Bitcoin. Aquests economistes fan aquestes coses perquè ells tenen la tasca de defensar el monopoli del govern sobre l'emissió de diners, i la regulació del seu subministrament. També no es donen compte el fet que els seus metodologies positivistes i les recomanacions de política que produeixen són responsables de tota l'enorme crisesthat econòmica s'han produït des de l'adveniment de la banca central.

Bitcoin volatilitat dels preus i el risc

Sorprenentment, a diferència dels altres bancs centrals, el Consell Federal no va fer ús de Bitcoin volatilitat dels preus i dels riscos de seguretat com a argument per dissuadir els ciutadans l'ús de monedes virtuals. Només es van criar aquestes dues coses com un punt de precaució. El Consell va mantenir sorprenentment neutrals en el seu informe, abstenint-se de retratar Bitcoin en una llum negativa.

No està clar si o no Suïssa seguirà sent neutral en el tema de la regulació de Bitcoin dedicat. No obstant això, la moneda breu estaran atents a qualsevol canvi en les decisions del govern suís adoptin una postura neutral, i ha d'informar de qualsevol novetat que pugui sorgir d'aquesta història.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Lentament però segurament, Bitcoin sembla estar caient a part - NewStatesman

Post Bitcoin

Jody Drake de Butterfly Labs Reclamacions No es poden comprar productes alimentaris

Post Bitcoin

Revisió de Coinhouse: la meva experiència personal amb aquest intercanvi de Bitcoin

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre

Post Bitcoin

Formes creatives per augmentar Bitcoin per a la caritat i el recaudador de fons

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin pot ser més rendible

Post Bitcoin

Moviment anti-BTC - Rússia prohibeix Bitcoin de nou!

Post Bitcoin

Properament: la primera targeta de dèbit Bitcoin

Post Bitcoin

Ser honest

Post Bitcoin

Quant diners podeu fer de les aixetes de Bitcoin (actualització de febrer de 2016)

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange MtGox Shutdown permanentment!