Creixent ineficàcia de la fundació Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Creixent ineficàcia de la fundació Bitcoin

Creixent ineficàcia de la fundació Bitcoin

Punts de vista d'aquest autor no representen les opinions de la moneda breu.

El Bitcoin Foundationis considerat per molts com el principal representant de Bitcoin. La Fundació té la tasca de promoure l'acceptació global de Bitcoin, que inclou ajudar les principals companyies accepten com a pagament, pressionant els governs a adoptar una postura favorable a la moneda digital i el desenvolupament del protocol de Bitcoin perquè sigui el millor sistema monetari que pot ser.

Sembla, però, que la Fundació Bitcoin ha estat caient per sota de servir al seu propòsit en els últims temps. En els seus inicis, la Fundació era un centre d'activitat, l'entusiasme i l'optimisme respecte al desenvolupament de Bitcoin i l'extensió de la seva acceptació. Tot això va canviar positivitat, però, quan la Fundació va començar a considerar la possibilitat d'enviar grups de pressió als diferents governs del món per tal d'aconseguir una legislació pro-Bitcoin passat a través dels canals legals. Des de llavors, la Fundació s'ha convertit en el secretisme i la burocràcia; s'ha convertit en més d'una etapa política que un grup de defensa de Bitcoin.

Els esforços de la Fundació per millorar realment la infraestructura Bitcoin en lloc d'advocar per l'acceptació del govern de Bitcoin (que pel que sembla no ha tingut èxit fins ara) han arribat a ser tan estancada que, segons Mike Hearn, que tenen "a un punt mort." I s'han convertit en "fons suficients radicalment." Hearn també va dir que tots menys un dels tres desenvolupadors que treballen per a la Fundació Bitcoin han deixat de treballar en el codi de Bitcoin per raons polítiques. Cada vegada que un d'ells proposa un canvi en el protocol, reben reacció de certs sectors de la comunitat. Si bé aquest pressentiment en realitat no pot ser confirmada, sospito que és la Fundació que ha fet Wladimir J. Van der Laan i Cory Robertson reticents a treballar en codi del nucli de Bitcoin. A causa de la reacció negativa del públic pel que fa als canvis suggerits a Bitcoin, la Fundació probable que vulgui abstenir-se de fer grans canvis en el protocol perquè puguin mantenir la seva imatge pública. Però, de nou, si són realment tan preocupat per la seva reputació, llavors per què contracten a Brock Pierce, algú amb un passat molt dubtosa? No només Pierce té un fosc passat, però pel que sembla ni tan sols es preocupen pel seu treball com a vocal Fundació Bitcoin.

Així que si bé és cert que la Fundació Bitcoin està tan preocupat per la política i la imatge pública que han optat per abstenir-se de realitzar canvis en el protocol de Bitcoin (i que en realitat no importa si això és veritat o no, perquè és un fet Bitcoin que el desenvolupament s'ha estancat), i fins al moment no han tingut èxit en fer que els governs del nostre costat, llavors quin és el punt de la Fundació Bitcoin? Per què tan sols existeix, i el que està contribuint al fet que la comunitat Bitcoin? Crec que la creixent ineficàcia de la Fundació Bitcoin té molt a veure amb la seva atenció es va centrar en el desenvolupament del nucli de l'acció política. En poques paraules, si et juntes amb els governs, que es va a començar a actuar com un govern.

La Fundació Bitcoin Necessitats simplement a desaparèixer

En aquest punt, la Fundació Bitcoin és més o menys valor com a mitjà de difusió de la consciència i l'acceptació de Bitcoin. En els últims temps, la Fundació Bitcoin realment ha fet res per dur a terme qualsevol desenvolupament ulterior en el protocol, o qualsevol altra cosa que podria ser positiu per a la comunitat Bitcoin. Coinbase i BitPay han fet molt més en els últims mesos en termes d'aconseguir grans empreses a acceptar Bitcoin com a mitjà de pagament a continuació, la Fundació compta. A més, un dels majors problemes que ha enfrontat fins ara Bitcoin, Bitcoin centralització mineria, ha anat tot, però desapercebut per la Fundació. Tot el que van fer en resposta a Ghash.io arribar al 51% de la potència de hash era publicar thislackluster entrada de bloc per Gavin Andresen. L'acció d'auto-interès del mercat lliure s'ha fet de manera exponencial més de la Fundació Bitcoin per resoldre el problema de la centralització de mineria Bitcoin. Els individus en la comunitat Bitcoin es van reunir independent dels miners convençut Fundació i assenyalar els seus equips a altres piscines de mineria Bitcoin, específicament P2Pool, un grup descentralitzat de mineria Bitcoin que no sigui vulnerable a un atac de 51% si es tractés de guanyar 51 % de la potència de hash. No obstant això, l'única manera d'arribar a una solució permanent a la realitat Bitcoin centralització minera és modificar el protocol bàsic de Bitcoin de manera que la centralització mineria és impossible. Però la Fundació Bitcoin, l'organització que ha assumit la responsabilitat del desenvolupament de Bitcoin, ja no està treballant en el protocol bàsic!

La política i la burocràcia de la Fundació Bitcoin està fent res més que desviar l'atenció dels veritables problemes que la comunitat necessita per arreglar si anem a veure cada vegada Bitcoin desenvolupar tot el seu potencial. Les activitats de tipus governamental de la Fundació ha anat massa lluny. Fins al moment, de fet, que Andreas Antonopoulos ha trencat per complet tots tieswith la Fundació:

La comunitat no necessita la política, el secret i presumptes pedòfils amb la finalitat de millorar la creació inicial de Satoshi Nakamoto, i la va estendre a tot el món. Només ens cal un finançament adequat per als desenvolupadors Bitcoin subjacent, que proporcionen a Mike Hearn Lighthousehopes. Després que podem millorar prou el protocol Bitcoin, de manera que és el millor que pot ser, el lliure mercat simplement seguir el seu curs, i Bitcoin serà elegit pels ciutadans del món com el sistema monetari més desitjat.

Bitcoin se suposa que és una fuita de letargia govern i el pessimisme. No deixem que la Fundació Bitcoin per convertir-lo en més del mateix.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Les 3 millors maneres de comprar Bitcoin Cash (Bcash, BCH, o BCC)

Post Bitcoin

Nota de premsa: Geniuses Work Work Corp adquireix el control del patrimoni net a ZenMiner per 8 milions de dòlars

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada de Bitcoin 2a part: notícies, tendències, temps

Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin

Post Bitcoin

Nom de domini Bitcoin BTC.com venut per 1 milió de dòlars USD!

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: 14-20 de setembre de 2014

Post Bitcoin

Contractes intel·ligents amb Bitcoin

Post Bitcoin

Actualització del preu de Bitcoin: Actualització dels Mariscs dels Estats Units sobre la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Què és Bitcoin? Una explicació simple (però a fons)

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitum Brief Weekly: 7-13 de setembre de 2014

Post Bitcoin

BitXBay: un mercat anònim basat en Bitcoin, descentralitzat