Trucoin anuncia la col·laboració amb Bitpay per al Bitcoin St. Petersburg Bowl | Catalan.Lamareschale.org

Trucoin anuncia la col·laboració amb Bitpay per al Bitcoin St. Petersburg Bowl

Trucoin anuncia la col·laboració amb Bitpay per al Bitcoin St. Petersburg Bowl

Trucoin.com, la manera més ràpida per comprar bitcoin en línia amb una targeta de dèbit o crèdit, anuncia un acord per ser el proveïdor preferit ATM Bitcoin Bitcoin al bol el 16 desembre 2014 (ESPN).

Atlanta, GA - 11 de novembre 2014 -Després d'un anunci la setmana passada dels clients Trucointhat en 26 estats ara poden comprar bitcoinusing la Visa o Mastercard en línia, una associació amb BitPay a patrocinar el Bitcoin St. Petersburg Bowl ha estat fet públic avui. Trucoin serà el proveïdor preferit de Bitcoin ATM en l'esdeveniment St. Petersburg, FL que serà transmès a milions per ESPN, el líder mundial en esports. "El joc és una oportunitat per a una gran quantitat de persones que no han estat exposats a aquesta nova tecnologia per veure de què es tracta", ha afirmat Brent James, el cap de màrqueting de Trucoin. "Estem molt entusiasmats amb l'oportunitat de presentar bitcoin a un públic molt més ampli a la televisió nacional, juntament amb BitPay."

Sant Petersburg serà una mostra de Bitcoin comerç abans, durant i després del partit. Els caixers automàtics Bitcoin bidireccionals que Trucoin se li proporciona tot el joc serà permès a la gent a comprar més bitcoin temps a la ciutat. Després d'haver posat en marxa la manera més ràpida per comprar bitcoin en línia recentment en més de dues dotzenes d'estats, Trucoin també ofereix a les persones la possibilitat de comprar abans del partit a www.trucoin.com. Després del seu recent llançament, Chris Brunner, president i cofundador de Trucoin, ha afegit, "El nostre compromís de proporcionar l'Bitcoin Sant Petersburg Bol amb caixers automàtics Bitcoin és un esforç per associar-se amb BitPay per assegurar que qualsevol persona que necessiti bitcoin abans o després de l'esdeveniment té l'accés a la mateixa. Els clients experimenten una ràpida i fàcil s'utilitzen per línia es reflectiran en persona, en les nostres màquines. Com minorista bitcoin compatible, ens preguntem si això era una cosa que podíem fer. Acceptem el repte, i després d'un ràpid temps de resposta i una demostració reeixida a la seu BitPay a Atlanta un mes o dos enrere, ara estem en un orgullós patrocinadors del Bitcoin St. Petersburg Bowl ".

El joc comptarà amb un ACC i AAC duel el 26 de desembre a les 8 pm ET. Entrades per al partit es venen en línia a través del web oficial del joc de bol http://stpetersburgbowl.com. Bitcoin pot adquirir-se de Trucoin en línia en més de dues dotzenes d'estats. Per obtenir més informació sobre on està disponible el servei, visiteu www.trucoin.com.

Sobre Trucoin Global -Trucoin és una indústria líder en l'empresa fintech especialitzada en el sector de la moneda digital. En l'actualitat, Trucoin és pionera compliment i la facilitat d'ús dins de la comunitat Bitcoin a nivell mundial.

Per a més informació:

Brent James A.

Comercialització EVP | Trucoin | 720-465-6493

Www.linkedin.com/in/brentjames

James Christopherson

VSC per BitPay

[Email protected]

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Anem a millorar junts

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Llista destafes i estafadors Bitcoin actuals

Post Bitcoin

Com utilitzar el vostre Bitcoin Wallet per obtenir monedes gratuïtes

Post Bitcoin

Linforme diari Bitcoin: lafiliació de la fundació Bitcoin a Romania, la població dominicana que rep bitcoin i molt més

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Bitcoin credit Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

El preu de Bitcoin AMENADA: Bitcoin NO durarà fins 2018 - Express

Post Bitcoin

Primer caixers automàtics Bitcoin dEUA instal·lats a Boston, MA i Austin, Texas

Post Bitcoin

Quant diners podeu fer de les aixetes de Bitcoin (actualització de febrer de 2016)

Post Bitcoin

Què és Peercoin?

Post Bitcoin

Primera universitat per instal·lar Bitcoin ATM - Vancouver, Canadà Campus

Post Bitcoin

Les primeres màquines expenedores de Bitcoin de Nova Zelanda ja estan en funcionament