Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James | Catalan.Lamareschale.org

Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James

Entrevista amb el president de Trucoin, Chris Brunner i vicepresident de màrqueting, Brent James

Full Disclosure: Jo, Dustin O'Bryant, va treballar anteriorment per Trucoin, tenir una petita participació en la companyia, i jo he estat interessat en el seu treball per gairebé 2 anys. Chris Brunner és la persona que em va presentar, i molts altres, a Bitcoin. Sense ell, probablement no existiria la moneda breu.

Trucoin va enviar recentment una premsa releaseannouncing seu llançament suau en 25 estats, amb més properament. Com he estat centrat en la moneda Breu durant força temps, em va estendre la mà a Chris Brunner, president de Trucoin, per aconseguir-me al corrent del que la companyia ha estat fent, i com s'estan movent cap endavant. Avui he tingut l'oportunitat d'entrevistar a Chris, així com Brent James, vicepresident de màrqueting de Trucoin.

La entrevista

CB = Chris Brunner

BJ = Brent James

Trucoin va ser fundada el 2011, Empleat Gavin Andresen Abans va treballar a la Fundació Bitcoin, i Ran Bitcoindeals.com durant un any. El que porta la companyia va últimament?

CB: Hem estat preparant per a aquest llançament. Una gran quantitat de recursos s'han posat en aconseguir el compliment dels estats en què estem llançant. Ens trobem amb un programa pilot de 3 mesos en 8 estats amb socis de transferència de diners al sud de la Florida, i que va ser molt bé. Per tant, hem decidit ampliar, i va forjar una nova associació amb un transmissor de diners a Atlanta, Geòrgia. A través d'aquesta associació, estem posant en marxa en més de 2 dotzenes d'estats.

El que fa únic Trucoin Quan es tracta de comprar Bitcoin?

CB: Així que hi ha algunes coses que fan Trucoin únic. Un d'ells és el poder de compra. Amb altres serveis pot ser limitat a 200 $ - $ 500 en compres per setmana. Amb el nostre servei, vostè pot comprar que cada dia. Podem fer això a causa de la tecnologia de mitigació de frau que tenim. Som capaços de mitigar amb èxit el risc de càrrec associat amb l'acceptació de pagaments amb targeta, i que ens permet oferir un major poder adquisitiu als seus clients.

BJ: Unes quantes més coses que també ens separen. 

En primer lloc, estem molt transparent quan es tracta de tots els costos associats amb la compra de Bitcoin. Això vol dir que no hi ha càrrecs ocults que apareixerà en cap declaració.  

En segon lloc, tenim el lliurament immediata del Bitcoin

En tercer lloc, la qual cosa és molt important per a nosaltres, tenim el servei al client sempre està disponible a través de diversos canals. Ens agradaria ser capaç de respondre a preguntes dels clients, o davant de qualsevol problema d'una manera molt oportuna.

CB: A més, no hi ha quotes de bestreta d'efectiu. Una oferta molt gran sobre les taxes de bestreta d'efectiu és que algunes de les persones en la indústria com la de jugar fora com si fos culpa del banc que paguen les taxes de bestreta d'efectiu.  

En realitat, és fins al comerciant. Depèn de com es codifica la transacció. Les persones que estan rebent carregaran les despeses de bestreta d'efectiu s'estan carregant d'aquesta manera com a resultat d'un comerciant de prendre una decisió perquè sigui més difícil per a les devolucions que es produeixi. Així que, bàsicament, el que van fer que es diu, "ok, així que podem córrer això com una bestreta en efectiu, i que farà que sigui més difícil per carregar de tornada, però llavors l'usuari és colpejat amb un munt d'honoraris", i això és el que estan optant per fer.

En lloc de fer això, correm nostres transaccions com transaccions de venda estàndard, i que no dóna lloc a cap càrrec addicional.

BJ: La quota de bestreta en efectiu provoca una taxa instantània, a més de portar un APR més alt. Per tant, si no es paga al final del mes, la taxa d'interès serà molt més gran que una compra típica.

CB: Per tant, el que és una gran quantitat de persones en l'espai han fet és tractar de reclamar els honoraris baixos, o sense càrrecs, quan en realitat només s'amaguen els honoraris en forma d'una bestreta en efectiu.

Així que, quin és propòsit global de Trucoin?

CB: Volem fer Bitcoin accessible a les masses. Volem fer que sigui fàcil perquè qualsevol pugui comprar Bitcoin, i aconseguir que el Bitcoin a les mans.

BJ: Una cosa que es diu molt és que, "volem disminuir la corba d'aprenentatge."  

Molts de nosaltres que han estat en l'espai durant un temps entendre la moneda digital, moneda digital per així dir-ho, o Bitcoin específicament. No obstant això, una gran quantitat de persones estan ara posant al vent de la mateixa, a causa dels grans comerciants de signatura per acceptar Bitcoin, i hi ha hagut una gran quantitat de cobertura mediàtica.  

La persona mitjana vol ser capaç d'utilitzar la tecnologia sense haver de gastar un munt de temps d'aprenentatge.  

Per exemple, MP3, altres tipus de compressió, i streaming en general han existit des de fa molt temps, però no van ser utilitzats tant per la persona mitjana. Apple, i altres companyies, productes creats que ho fan molt molt fàcil per a les persones que no són tan coneixedors de la tecnologia, que es va traduir en l'adopció generalitzada. Veu sobre IP (VOIP) és similar. Ara vostè té Skype, Google Voice, i un munt d'altra opció per fer que la tecnologia molt fàcil per a l'usuari final. Ells no han d'entendre la tecnologia subjacent, només que és més convenient, menys costós i més ràpid. El nostre objectiu és fer la mateixa cosa en aquest espai.

Trucoin ha anunciat recentment el seu llançament suau en 25 estats, així com un augment a 32 en un futur pròxim. Exactament el que s'entén per "Soft-llançament"

CB: Llavors, el que estem fent és llançar en fases. Hem permès que tots els nostres clients pilot de nou, hem enviat invitacions a molta gent en la nostra llista d'espera, i estem obrint gradualment les comportes més ampli per començar a servir al públic en general, més probable és que en algun moment de la propera setmana.

BJ: Una cosa que afegir a això. Des del principi hem adoptat un enfocament molt mesurat amb el que vam anunciar, el que prometem, i això ens ha servit molt bé. Seguirem per fer això, així que ens assegurem que les coses estan preparats per al públic quan els deixem anar.  

El mateix està succeint aquí. Deixem en els nostres clients des del primer programa pilot, i ens van donar un munt d'informació d'ells. Valorem molt això. Això és el que ens ajuda a construir els nostres productes. Després vam començar a obrir-la a la llista de convidats, que ha estat passant aquesta setmana. Llavors, com va dir Chris, si tot va bé amb això, anem a obrir-lo al públic en general.

¿Vostè té un termini de temps en els pròxims 7 Units?

CB: Això és una cosa que estem treballant en forma activa. Igual que hem ampliat de 8 a més de dues dotzenes d'estats, estem treballant per expandir aquest més enllà.

BJ: Compliment, com vostè sap d'aquesta setmana, amb tots els anuncis i els comentaris sobre ella, és un procés molt difícil. Hem de equilibrar la mitigació del frau, el compliment, i una experiència d'usuari sense problemes. Així que, per això, de vegades hem de fer coses a nivell estatal, de vegades és una cosa que s'ha de treballar internament per assegurar-se que oferim un producte suau. És per això que han de ser mesurats, i certes coses portar el seu temps.

Mentre que vostè està treballant en aquests Estats Units, és que també estan movent cap al Servei Internacional? O, Serà això vindrà després?

CB: En el futur serà absolutament estar expandint cap a l'exterior dels EUA, però s'estan centrant en els EUA per primera vegada.

Amb els molts escàndols en l'últim any, més recentment involucren Mintpal i Moolah, Què fa que Trucoin mereixedor de confiança de la comunitat?

CB: Hem estat membres de la comunitat Bitcoin des del començament. Hem donat suport directament Bitcoin, financerament i d'una altra manera. Hem posat recursos en el desenvolupament del protocol bàsic de Bitcoin. Hem fet tot el possible per donar suport a la comunitat en general. No som nouvinguts, i han existit des de fa molt de temps. Hem tingut molta cura en l'establiment de la nostra empresa d'una manera que pot esdevenir un recurs estable per a la comunitat Bitcoin.  

És per això que hem fet coses de la manera que els hem fet. En lloc de llançar fa 3 anys, i no ser un recurs estable per a la comunitat, vam decidir fer les coses de la manera correcta, i la forma legal, pel que podem ser un recurs a llarg termini per a la comunitat. Ens fem per ser una companyia que la comunitat Bitcoin pot confiar.

BJ: És el punt correcte. Hi ha un historial de les empreses que apareixen en l'espai, i després desapareixen. En certa manera, les persones que han estat Bitcoiners durant molt de temps pot ser una mica cínic, i hi ha una bona raó per a això. Així que només volem assegurar-nos que, de nou al punt de Chris, que la gent sàpiga que estem en ell per al llarg termini, i que no veurem Trucoin anar i venir. Som aquí com una empresa que puguin mirar cap al futur.

Pot explicar el procés necessari per a verificar la identitat de l'usuari per a la compra de Bitcoin?

CB: Sí, és clar. Per tant, el procés per a gairebé tothom és molt, molt simple. Es connecti, que confirmi la seva informació, s'agrega una targeta que li agradaria pagar amb, i llavors vostè pot començar a comprar. Hi ha alguns casos extrems on algú se li pot demanar a proporcionar una identificació amb foto, o un altre document per verificar la seva identitat.  

95% del temps que els usuaris són capaços de connectar-se, confirmar la seva informació, i començar a comprar sense cap demora.

Té grades de Compres límits?

CB: Sí, tothom comença amb un límit de $ 250 per dia. Mitjançant el subministrament d'una factura de serveis, poden anar a $ 500 per dia immediatament, que és el que els usuaris de límit a la majoria dels serveis per a tota una setmana. Hi ha nivells més enllà d'això, i l'únic que han de fer és demanar un augment de l'atenció al client a la secció "ajuda".

Quant de temps ha de prendre perquè l'usuari mitjana continuar a partir de la creació de comptes, a la compra de Bitcoin, perquè s'enviï a la seva cartera personal?

CB: Menys de 2 minuts.

Quins plans té per al futur Trucoin exterior d'ampliar la cobertura de dèbit actual / crèdit Bitcoin de Compres?

CB: Tenim algunes coses realment interessants en el camí, però no estem anunciant res d'això avui. El que estem anunciant avui és que estem ampliant a més de 2 dotzenes d'estats, i estem molt contents que els nostres vells clients a ser capaç de tornar i de compra, i estem molt contents de servir una porció molt més gran de la comunitat Bitcoin que nosaltres tenir abans.

Hi ha alguna cosa més que li agradaria la Comunitat Bitcoin que ha de saber sobre Trucoin, o qualsevol cosa que li agradaria dir a ells?

CB: Hi ha tot tipus de coses. Crec que el més gran és que realment apreciem el suport que la comunitat ha ofert, i el seu patrocini, i m'agradaria agrair a la comunitat Bitcoin per fer possible que ens permet ampliar. No hauria estat possible sense el suport dels clients que han estat amb nosaltres, i el suport de la comunitat ha demostrat.

BJ: I continuarem fent de la tecnologia una cosa que és més accessible. Això és baix en cost, i més convenient. Tot el que fem està en un esforç per proporcionar que d'aquesta manera.

CB: Sí, per proporcionar la millor experiència ens sigui possible a la comunitat Bitcoin.

Personalment, estic molt emocionat de veure Trucoin anar en viu, ja que ha estat en desenvolupament des d'abans que jo estava involucrat amb Bitcoin de cap manera. Sé que l'equip darrere d'ell va a fer absolutament el millor que pugui, i treballaré dur per mantenir-se fidels a la seva paraula. És per això que volia treballar per Trucoin abans que comencés la moneda breu, i tenen tot el meu suport.

Si vostè viu a Alabama, Arizona, Arkansas, Connecticut, Districte de Columbia, Florida, Geòrgia, Idaho, Kansas, Kentucky, Maine, Michigan, Minnesota, Mississippi, Montana, Nebraska, Nova Jersey, Nou Mèxic, Dakota del Nord, Oregon, Rhode Island, Carolina del Sud, Dakota del Sud, Virgínia Occidental o Wyoming, que poden inscriure en Trucoin.com, i és d'esperar rebran una invitació en un futur pròxim.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: informe de Citi i subhasta de la ruta de seda

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

Els pacients amb càncer van obligar a utilitzar els mercats il·legals il·legals de Bitcoin per comprar medicaments

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Els més grans bloggers financers revelen les seves posicions en bitcoins i criptoconcies: Market Watch

Post Bitcoin

Entrevista amb el fundador de bitLanders Francesco Rulli

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Carta oberta a la fundació Bitcoin i als seus membres

Post Bitcoin

Desafortunació de Xapo Bitcoin Targeta de dèbit

Post Bitcoin

5 reptes que actualment afronten Bitcoin (segons Mike Hearn)