Els mariscs nord-americans ja esgoten la venda de Bitcoins de la carretera de seda | Catalan.Lamareschale.org

Els mariscs nord-americans ja esgoten la venda de Bitcoins de la carretera de seda

Els mariscs nord-americans ja esgoten la venda de Bitcoins de la carretera de seda

En un pas en fals tecnològic impressionant, el Servei de Agutzils dels Estats Units ha revelat les identitats de dotzenes de possibles licitadors per a la ruta de la seda es va apoderar de bitcoins. Els noms van ser accidentalment en CM, en lloc de Bcc'ed, en un correu electrònic pel USMS destinat a respondre a les preguntes sobre la subhasta.

L'error clàssic de colpejar "respondre a tots" sense cega carboni-còpia dels receptors ha donat lloc a la revelació d'al voltant de 40 parts que podrien estar interessats en fer una oferta en els bitcoins confiscats, per un total de $ 18 milions.

La llista completa no serà presentat en aquest article, però els noms dels rangs dels executius d'alt nivell en els inicis relacionats amb Bitcoin, als gestors de fons d'inversió, als advocats i artistes. És una gamma diversa dels possibles licitadors, i es nota que hi ha molt interès en la compra de la partida de moneda digital.

Una subhasta Bitcoin com cap altre

La setmana passada, el Servei de Agutzils announcedthat l'agència s'encarregaria de la subhasta d'aproximadament 29.656 bitcoins que van ser capturats a l'octubre com a part de la ruta de la seda del bust. Aquests són els diners que es va dur a terme en els comptes d'usuari en el mercat, alguns dels quals es venen els productes legals.

El USMS inventat un conjunt complicat de regles per als possibles licitadors, incloent la divisió de la Bitcoin en deu diferents "blocs" - no confondre amb blocs blockchain - que permetrà a les parts interessades a una oferta en només una fracció del total de la fortuna. L'agència també requereix dels oferents per sufocar a $ 200.000 en concepte de dipòsit.

Però ara la seva capacitat per manejar efectivament la venda d'una gran quantitat de Bitcoin com està sent qüestionat. Si l'agència encara està cometent l'error més antic en el llibre quan es tracta de correu electrònic, quines són les probabilitats que es farà un altre error en manipular la transferència de diversos trossos de Bitcoin, cada valor de més d'un milió de dòlars?

Queda per veure si els Agutzils d'Estats Units va ser capaç de manejar la subhasta de manera eficient, però l'error d'identitats possibles oferents reveladores no és un bon auguri per a l'aptitud tecnològica de l'agència.

Els licitadors potencials Bitcoin Ara "madures" per Hacks Targeted

Les conseqüències d'aquest error segueix tenint un efecte dòmino a tota la comunitat, amb l'especulació abunden sobre les intencions dels possibles licitadors. Inclouen Barry Silbert i Michael Moro - dos executius d'SecondMarket, una empresa amb $ 54 milions en actius i un fideïcomís d'inversió per Bitcoin partidaris rics -, així com Fred Ehrsam, cofundador del comerciant Bitcoin i processador de pagaments Coinbase.

No obstant això, val la pena fent èmfasi que aquests no són els oferents reals de la Ruta de la Seda bitcoins, sinó més aviat persones que estaven simplement interessats a obtenir més informació. Si algunes d'aquestes persones en actitud de fer una oferta, no sabem si volen les monedes per a ús personal, ús comercial, o una barreja de tots dos.

Una redditor fins i tot va portar a la subreddit Bitcoin dijous per recordar a la gent que la llista filtrada no representava oferents reals de la Ruta de la Seda bitcoins - de fet, ni tan sols representaven als oferents que pretenguin. S'utilitza a si mateix com un exemple:

Jo era a la cadena de correu electrònic, i mai podia esperar per recaptar diners per al dipòsit, per no parlar dels milions necessaris per fer una oferta en un bloc sencer [...] Boom. Ara estic en aquesta llista de sospitosos milionaris que ara estan madures per a talls dirigits, spam i altres accions malicioses.

hybridsole redditor

A causa de errors ximples els Agutzils d'Estats Units, desenes de persones innocents - que podria o no podria en realitat estar interessats en fer una oferta en els bitcoins - ara estan sent objecte d'estudi per tot Internet. És una violació de la privacitat devastadora, especialment tenint en compte els milions de dòlars en actius en joc.

Aprofitant l'oportunitat

Com ja es va esmentar, dos dels noms d'alt perfil a la llista de filtrat són Barry Silbert i Michael Moro, director general i director de SecondMarket respectivament. En lloc de deixar que l'especulació es surti de control, els executius estan prenent avantatge d'una mala situació i ve cap a fora amb els seus plans per al camí de seda bitcoins.

D'acord amb un emailsent als subscriptors SecondMarket, l'empresa "té la intenció de participar en aquesta subhasta i està permetent als clients qualificats a presentar comandes d'agregació a les ofertes" L'oferta mínima es fixa en $ 50,000 - en comparació amb el mínim de $ 200.000 depositthat el USMS requereix - i oferents en la subhasta SecondMarket seran privades també.

Clarament, Silbert i Moro s'han vist obligats pel Agutzils d'Estats Units fiasco de correu electrònic per revelar els seus plans immediatament. SecondMarket és essencialment albergarà una subhasta "secundari" per al camí de seda bitcoins, baixant la barrera d'entrada d'al voltant de $ 150.000. És un desenvolupament interessant en el drama de la subhasta, i ha de permetre una major varietat d'oferents a participar.

Això és, per descomptat, si la subhasta no tingui problemes en el primer lloc. El Servei d'Agutzils d'Estats Units encara ha de dur a terme tot l'assumpte, i la fe d'aquest escriptor en la capacitat tecnològica de l'agència ha disminuït severament. Si el USMS no pot gestionar la correspondència de correu electrònic simple, quina esperança ha de realitzar múltiples d'alt valor Bitcoin transaccions?

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Moviment anti-BTC - Rússia prohibeix Bitcoin de nou!

Post Bitcoin

PayCoin i Josh Garza esclaten

Post Bitcoin

Centralització Minera de Bitcoin: El mercat sestà solucionant

Post Bitcoin

4 maneres de comprar Bitcoin amb efectiu Wordwide

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

La resolució de lexperiment de Bitcoin: Mike Hearn

Post Bitcoin

Cheapair Now accepta Bitcoins per a hotels i vols

Post Bitcoin

Ross Ulbricht és la raó de la seda, una causa per defensar?

Post Bitcoin

Actualització del preu de Bitcoin: Actualització dels Mariscs dels Estats Units sobre la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini i CoinX Battle per ser la primera borsa de Bitcoin amb llicència

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin