Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014 | Catalan.Lamareschale.org

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014

Aquesta és la breu pricereport Bitcoin la moneda setmanal per a la setmana d'octubre 25 d'19 d'octubre de 2014. Aquesta setmana va ser volàtil en termes d'activitat dels preus; al final de la setmana, després de diversos dies de moviment pla, no hi havia pressió de venda significatiu en el mercat, i el preu es va reduir significativament. En general, el preu de Bitcoin es va reduir en un 11,93% aquesta setmana.

Anem a fer una ullada als preus diaris d'obertura en la borsa de BitstampBitcoin per a la setmana.

Descripció ràpida del preu diari Bitcoin

Nota: Els preus d'aquesta llista han estat arrodonits al dòlar més proper. Per tant, les descripcions dels moviments de preus en aquest informe no serà fiable al 100%.

19 d'octubre: $ 394

Octubre 20: $ 383 (-2,79%)

21 d'octubre: $ 383 (0%)

22 d'octubre: $ 387 (+ 1,04%)

Octubre 23: $ 378 (-2,33%)

24 d'octubre: $ 353 (-6,61%)

Octubre 25 Obert: $ 357 (+ 1,13%)

Octubre 25 de Tancament: $ 347 (-2,80%)

Canvi setmanal: -11,93%

Preu setmanal Bitcoin Crònica

19 de d'octubre de

La setmana va començar a terme el diumenge 19 d'octubre del 2014 amb el Bitcoinprice a $ 394. Durant les tres primeres hores del matí, el preu es va mantenir nivell. Llavors, després d'una pausa aparent en el comerç a les 4 del matí, l'hora 05 a.m. Obrir a $ 388. Per a la resta del dia, el preu oscil·lava entre els anys 380 $ altes i les baixes dels 90 $. El dia es va tancar a la baixa, amb el preu de $ 383.

20 d'octubre de

El 20 es va iniciar a $ 383, un descens 2,79% des de l'inici de la jornada anterior. Després de caure en els anys 380 $ el diumenge, el preu es va mantenir relativament estable durant el 20o. A part d'unes breus caigudes en els alts 370S $, el preu de Bitcoin es va quedar en els anys 380 $ de baixa a alta durant tot el dia. 20 d'octubre de tancar en $ 383 - sense canvis des de l'inici de la jornada.

21 de d'octubre de

Tancat dimarts, 21 de d'octubre de obrir a $ 383, un canvi de 0% del preu d'obertura de la 20a. Aquest dia també va ser relativament plana en termes d'activitat dels preus de Bitcoin. Durant les hores del matí, el preu va baixar dels anys 380 $ de rang baix i de nou en els $ 390s. Després de les 9 del matí, el preu es va reduir lleugerament, i es va mantenir en els anys 380 $ -medias i altes per a la resta del dia. El 21 d'octubre va tancar a $ 387.

22 de d'octubre de

22 de d'octubre de iniciar a $ 387 - un augment del 1,04% sobre el preu d'obertura del dia anterior. Seguint els patrons dels últims dos dies, l'activitat dels preus Bitcoin en aquest dia era plana. El preu es va mantenir en els anys 380 $ a mitjans i alta per a la major part del dia. No obstant això, just al final del dia, hi va haver una caiguda de $ 381 en el fons de l'hora 23:00 a $ 378 a la part superior de l'hora de la mitjanit, que és on va acabar el dia.

23 de d'octubre de

El 23 d'octubre es va iniciar a $ 378, que marca un descens de 2.33% des de l'inici de la jornada anterior. El patró d'activitat dels preus Bitcoin plana va acabar el dia 23; el dia es va obrir a la baixa, i el preu es va reduir constantment durant tot el dia. Al migdia, el preu havia caigut de $ 378 al començament de la jornada a $ 361. Les 8 pm, el preu havia caigut a $ 357. 23 de d'octubre de tancar en $ 353.

24 de d'octubre de

Tancat divendres, 24 de d'octubre de obrir a $ 353, un notable descens de 6,61% respecte al preu d'obertura per al 23 d'octubre El mercat ha intentat la recuperació de les pèrdues sofertes el dia 23, amb l'escalada dels preus de Bitcoin de nou en els $ 360s en un 7 PM. No obstant això, el potencial de recuperació es va estancar a terme a les 9 del matí, i el preu es va reduir gradualment durant diverses hores fins que es va estabilitzar en les altes 350S $ - a part d'una caiguda relativament brusca a les 9 PM. El dia es va tancar amb el preu de Bitcoin en $ 357.

25 de d'octubre de

L'intent de recuperació en les primeres hores del matí del dia 24 va tenir algun efecte positiu en el mercat, ja que el preu de Bitcoin el dissabte, 25 d'octubre, es va obrir a $ 357 - un augment modest 1,13% respecte a l'inici de la jornada anterior. Els modestos augments del 24 van ser exterminats, però, durant les hores del matí del dia 25. A les 3 am, hi va haver una forta caiguda de $ 357 a la part superior de l'hora a $ 348 a la part inferior de l'hora, amb una baixa per hora d'aproximadament $ 345. Per al tancament de l'hora 6 am, el preu de Bitcoin s'havia reduït a $ 342. A les 7 del matí, el mercat va començar a tractar de recuperar-se d'aquesta forta caiguda, i el preu havia tornat als baixos $ 350S per al migdia. Per a la resta del dia, el preu oscil·lava entre mitjans $ 340s i els $ 350S baixes; el dia va acabar a $ 347 - marcant un descens 2,80% des de l'inici de la jornada.

D'on sortirà el Bitcoin Preu a partir d'aquí?

La setmana passada

Ens vam donar un pronòstic ceteris paribus senzill per a aquesta setmana: vam dir que el preu continuarà movent-se cap amunt, seguint la tendència a l'alça de la setmana anterior. No obstant això, que clarament no era el cas en la realitat, pel preu de Bitcoin es va mantenir constant durant diversos dies i després va caure significativament cap al final de la setmana. No obstant això, pot ser digne d'esment que fa dues setmanes, el nostre pronòstic tenia dues possibilitats. El medi baixista del nostre pronòstic va predir que els guanys obtinguts en les seqüeles de la paret venda BearWhale no era més que l'entusiasme i la compra de celebració, i moririen a baix. Que òbviament no va succeir en la setmana immediatament després de l'emoció BearWhale, però sembla que finalment l'emoció pot ser empès fora del mercat ara, el que explicaria les disminucions sobtades que es van produir al final de la setmana. Aquesta anàlisi fronteres a l'especulació, però, de manera que aquest informe no investiguen el més lluny, ja que l'objectiu d'aquest informe setmanal preu Bitcoin és proporcionar un informe descriptiu de l'activitat dels preus durant la setmana.

Dit això, vegem cap a aquesta setmana que ve i fem el nostre pronòstic per al futur Bitcoin activitat dels preus. Tenint en compte les importants pèrdues sofertes en el mercat al llarg de la setmana passada - amb la realització preu Bitcoin i disminució general del 11,93% - direm que, ceteris paribus (tots els paràmetres es mantenen constants), el preu seguirà caient fins que s'arriba a un nou lloc de descans. Encara que, és possible que aquest lloc de descans ja s'ha trobat, i el preu oscil·larà al voltant del seu nivell actual fins que les valoracions del mercat comencen canviant una vegada més.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Mark Cuban crida a bitcoin una bombolla, cau el preu - CNBC

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini i CoinX Battle per ser la primera borsa de Bitcoin amb llicència

Post Bitcoin

Seattle Summit Bitcoin característiques Roger Ver i molt més

Post Bitcoin

Dos homes de Florida sels acusen dintercanviar Bitcoin il·legal

Post Bitcoin

Els serveis de comerciants de Bitcoin i les empreses de serveis monetaris sestan estrenant

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

Deflation Part 2: és la deflació de preus de Bitcoin bona o mala?

Post Bitcoin

Lentament però segurament, Bitcoin sembla estar caient a part - NewStatesman

Post Bitcoin

Ser honest

Post Bitcoin

Nota de premsa: Geniuses Work Work Corp adquireix el control del patrimoni net a ZenMiner per 8 milions de dòlars

Post Bitcoin

Els més grans bloggers financers revelen les seves posicions en bitcoins i criptoconcies: Market Watch

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin