Què és Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Bitcoin?

Què és Bitcoin?

Se m'ha fet la pregunta, "Què és Bitcoin?" moltes vegades. La resposta és molt complicat, i sovint condueix a suposicions incorrectes, o malentesos, en ambdós membres de la comunitat de la moneda digital, així com individus de la població general. La Fundació Bitcoin ha explicat molt bé per a aquells que entenen les idees subjacents a la criptografia i programació, així com d'una manera molt simplificada per a aquells que no ho fan, que està disponible al vídeo a la part inferior d'aquesta pàgina, però és difícil trobar una explicació detallada de les persones sense formació en matemàtiques o informàtica.

Així que, què és Bitcoin? O es tracta d'bitcoins?

Bitcoinis una moneda descentralitzat i distribuït digital, construïda sobre una xarxa peer-to-peer, basat en programari de codi obert, i crea un sistema de pagament sense esperances a través de "miners" que confirmen les transaccions, i gravar-les en un llibre de comptabilitat pública coneguda com la "cadena de bloc ". Ara, que és un mos, i molt descoratjador per a la majoria de la gent. No obstant això, si trenquem tot a baix, i fer un pas a la vegada, es torna molt més clara.

Bitcoin Bitcoin vs.

Una font de confusió és la diferència entre l'ús de la paraula Bitcoin, o quan utilitzar bitcoins / Bitcoin. Mentre Bitcoin sempre seria capitalitzat al començament d'una frase, òbviament, el consens en la comunitat és que un ha d'utilitzar una B majúscula en Bitcoin quan es fa referència a la xarxa, la comunitat, la indústria, o en gairebé qualsevol cas en què vostè no està 't referit a la moneda directament. D'altra banda, quan es fa referència a enviar 2 bitcoins a algú, o pagar en bitcoin, o la menció de la quantitat de bitcoins s'extreu en cada bloc, ha d'estar en minúscules. En poques paraules, el capital Bitcoin per les idees intangibles i estructures en el món, i Bitcoin Bitcoin minúscula quan es refereix a les unitats de la moneda. La moneda i la xarxa no són els mateixos.

Bitcoin és descentralitzat i distribuït

Moltes persones tenen la impressió que el Bitcoin Bitcoin Foundationcontrols, però que simplement no és cert. La Fundació Bitcoin ha implementat moltes millores, defectes fixos, i ha contribuït en gran mesura al desenvolupament de Bitcoin, però això només és possible amb el consentiment de la xarxa en el seu conjunt. Qualsevol canvi proposat en el programari Bitcoin requereix el consens d'una majoria dels miners. Això es va demostrar el març del 2013, quan una nova versió de Bitcoin, 0,80, va implementar una correcció d'errors, i va causar que les transaccions es registren en una forma que no era compatible amb la versió anterior 0.70. La gran majoria dels miners va decidir quedar-se amb 0,70, o degradar de nou a ell, fins que aquest problema es podria resoldre amb eficàcia. Si bé aquest va ser el resultat d'un problema obvi, aquest mètode és aplicable a qualsevol canvi proposat en el programari. Ningú pot forçar un canvi sense consens.

 Bitcoin és una moneda digital i una moneda digital

Bitcoin és una moneda digital, perquè existeix en forma digital, i en format digital tot sol (tot i que les monedes físiques amb claus privades Bitcoin construïts en ells s'han creat). Bitcoin és una moneda digital perquè es construeix un programa que utilitza criptografia avançada per a la seguretat i la distribució.

Bitcoin no és una moneda virtual. Això és un terme que s'utilitza sovint per descriure Bitcoin, fins i tot per persones amb estudis superiors, o fonts respectades. Per desgràcia, són incorrectes en l'ús del terme "moneda virtual", com una moneda virtual és una moneda que no està destinat a ser utilitzat com una moneda veritable, i és sovint només es pot utilitzar dins d'àmbits molt estretes. Els exemples de monedes virtuals serien les monedes en el joc dels videojocs en línia, o monedes d'estil de "lleialtat" com ara l'aerolínia milles de viatger freqüent.

Desafortunadament, els legisladors i els reguladors semblen no entendre la diferència, i s'han aprovant lleis, o la creació de normes basades en el terme "moneda virtual", de manera que la lluita pel correcte ús del terme pot ser una causa perduda.

Bitcoin Mining és el procés per crear noves monedes, assegurar la xarxa, i verificar les transaccions

Miningis Bitcoin en realitat no és un nom molt precisa del que les màquines de mineria estan fent. Cada màquina d'explotació minera està processant transaccions recents que van ser enviats a través de la xarxa Bitcoin, la verificació de la validesa de la transacció, i després afegir-la a un "bloc". Els blocs són similars a un recipient que s'utilitza per emmagatzemar les transaccions, i vénen precarregats amb bitcoins que seran recompensats amb el que sigui miner, durant el procés de verificació d'aquestes transaccions, resol un problema matemàtic complex requerit per accedir al bloc. Una vegada que un bloc s'ha resolt, es genera un nou bloc, i els miners comencen a treballar en la seva solució.

La solució a un bloc no és estàtica, el que la possibilitat de resoldre un bloc no augmenta amb el temps. Cada transacció que s'afegeix a un bloc canvia la seva solució, i el nombre de possibles solucions a un bloc és controlada per "dificultat", que és essencialment només una forma arbitrària de fer el problema més complicat per la disminució de la probabilitat que qualsevol solució única és correcta.

Un Bitcoin és tècnicament només un valor determinat pel registre de cada transacció en el passat. Les "monedes" que es troben en un bloc són en realitat només una direcció amb un valor preassignat. Una vegada que es resolgui el bloc, aquest valor es pot incloure en la seva primera transacció, en la cartera dels miners. A causa d'això, un Bitcoin no pot ser falsificat, ja que no tindria cap punt d'origen.

Bitcoin es basa en una xarxa peer-to-peer

L'arquitectura subjacent que la xarxa Bitcoin es construeix. Això és el que permet que sigui descentralitzada, ja que els usuaris del programari transmeten les dades directament entre si.

En una xarxa basada en servidor, centralitzada, totes les dades han de passar des de i cap a un servidor. Això crea un punt feble corruptibles, com si el servidor (s) anar fora de línia, o es manipulen, tota la xarxa es troba en risc.
En una xarxa peer-to-peer, no hi ha un punt de debilitat. Sempre i quan no són iguals a la xarxa, la xarxa segueix funcionant.

Bitcoin utilitza el programari Open Source

Ordinadors s'executen en codi de màquina, que està escrit en binaris (0 i 1). Codi de màquina és molt difícil, i de vegades fins i tot impossible, llegir o analitzar. Quan un programador escriu un programa, està escrit en el codi font. El codi font està escrit en un llenguatge de programació, com C, Python, Javascript, etc.

Perquè un equip per utilitzar el codi que s'ha escrit, el codi ha de ser "compilat", que és el procés que crea arxius, escrits en codi màquina, a partir del codi font. En els programes de codi tancat, el creador del codi no permet als seus usuaris per veure el codi font. En el seu lloc, el codi màquina és l'única manera proporcionada, i el codi font es mantindrà privat. Això significa que els usuaris no poden estar segurs exactament com funciona el programa.

No obstant això, en el programari de codi obert, el creador proporciona el codi font directament. Com a resultat, altres programadors poden analitzar el codi per comprovar que només funciona com hauria. Això permet que qualsevol persona també a la comunitat per modificar el programa, construir sobre ella, o oferir suggeriments per millorar el codi oficial.

Fins i tot si una persona no pot llegir o escriure en l'idioma d'un programa està escrit en codi font obert proporciona seguretat a través dels ulls de la comunitat en el seu conjunt.

Bitcoin crea un sistema de pagament sense esperances

Això és exactament com sona. Bitcoin és un sistema de pagament que no requereix confiança. Sistemes de pagament tradicionals requereixen múltiples nivells de confiança.

En primer lloc, hi ha confiança en el govern que dóna suport a la moneda. Si bé això sembla completament natural per a moltes persones, ja que aquesta és la forma en la majoria de les monedes han funcionat en les darreres dècades, aquesta no era la norma per a la major part de la història. Abans de la creació de les monedes fiduciàries, divises o bé es componen de, o amb el suport d'un bon estat físic amb el valor conegut. Aquesta confiança eliminat de l'equació, almenys en el nivell governamental. No obstant això, per a les transaccions que no es poden completar fàcilment en persona, sempre hi havia un segon nivell de confiança.

El segon nivell de confiança és una empresa de processament de pagaments. Això és generalment un banc. El banc emmagatzema els fons d'un individu, i es compromet a transferir a la festa que l'individu li agradaria pagar. Això no és ideal, perquè els bancs són corruptibles, com s'ha observat moltes vegades al llarg de la història.

La idea d'un sistema sense esperances ha existit des de fa molt de temps, però cada intent fallit en el passat. La forma de verificar l'autenticitat d'un pagament era un problema que els sistemes descentralitzats anteriors van ser incapaços de proporcionar, i els sistemes centralitzats eren vulnerables al frau dels gerents, o la confiscació de fons per part del govern. Bitcoin és el primer sistema per resoldre aquest problema, en virtut de la cadena de bloc.

El llibre de comptabilitat pública que conté una llista de tots els blocs que s'ha resolt, i per tant cada transacció. Com es va esmentar anteriorment, cada bloc conté nous bitcoins, i té un historial de transaccions recents emmagatzemats en ella, sinó que també conté una referència al bloc anterior. Aquesta referència crea un enllaç, i l'ús d'aquest enllaç, connecta tots els blocs en una cadena que es remunta al primer bloc. Utilitzant el bloc de la cadena, és possible automàticament, o manualment, verificar qualsevol transacció, com la diferència de les operacions d'entrada i transaccions de sortida proporciona un valor exacte per a cada direcció de cartera.

El bloc de la cadena és la part veritablement revolucionari de la xarxa Bitcoin

 Es va resoldre un problema de xarxa, esbossat en 1980, conegut com el "problema del general bizantí." mitjançant l'ús d'un sistema de prova de treball Hashcash modificat. Els detalls d'aquest estan fora de l'abast d'aquesta pàgina, però es posarà en relleu en una explicació més tècnica posterior.

Vídeo cortesia de Weusecoins.com

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (Actualització Bitcoin Faucet)

Post Bitcoin

NYDFS reté dades BitLicense addicionals fins al desembre, més prova daquesta fundació és perdre el temps

Post Bitcoin

Properament: la primera targeta de dèbit Bitcoin

Post Bitcoin

Revisió local de Bitcoins: és legítim?

Post Bitcoin

Dos homes de Florida sels acusen dintercanviar Bitcoin il·legal

Post Bitcoin

Com vendre Bitcoins en línia de manera instantània i segura

Post Bitcoin

Bitcoins contra Bit Coins i Bitcoin contra Bit coin

Post Bitcoin

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin

Post Bitcoin

Bitstamp: lintercanvi estable de Bitcoin

Post Bitcoin

Entrades i sortides - Sexplica el canvi de Bitcoin

Post Bitcoin

Compra de Bitcoins amb efectiu, Western Union - Guia de pràctiques

Post Bitcoin

Dish accepta Bitcoin Through Coinbase