Wikipedia comença a acceptar donacions de bitcoins després de guies recents de lIRS | Catalan.Lamareschale.org

Wikipedia comença a acceptar donacions de bitcoins després de guies recents de lIRS

Wikipedia comença a acceptar donacions de bitcoins després de guies recents de lIRS

En 30 de juliol de Wikipedia afegir Bitcoinas una opció de la donació entre els 13 mètodes de pagament diferents. Sembla que la fundació Wikimedia sense ànim de lucre darrere de Wikipedia estava esperant alguna cosa. En comparació amb altres organitzacions sense ànim de lucre, fins i tot podríem dir que Wikimedia podria fins i tot ser tard per començar a acceptar la moneda digital per donacions. Altres organitzacions sense ànim de lucre grans com Wikileaks andEFF beneficiat de ser alguns dels primers organismes que accepten donacions Bitcoin per tornar el 2011. Llavors, què va ser el que sostenia Wikimedia esquena?

Ser escèptic de la viabilitat de Bitcoin

Tornar a la fi de 2012, Jimmy balenes el creador de Wikipedia va respondre a una pregunta a la pàgina web de preguntes i respostes Quora. La pregunta va ser Què pensa sobre Jimmy Wales Bitcoin? I la seva resposta? 

Sóc Jimmy Wales i per tant tenir una quantitat raonable de coneixement sobre el que penso i el que he fet.

És interessant, però jo sóc cautelosament escèptic. El que vull dir és que si un s'imagina un espectre de "optimista" fins a "escèptics", llavors jo sóc una mica més a prop de "escèptics" que "optimista".

Crec que és un interessant projecte pilot i l'experiment, però que és poc probable que sigui molt més que això. Es pot proporcionar les bases intel·lectual i l'experiència d'una mica més àmpliament utilitzable i favorable als consumidors en el futur, però!

A partir d'això, se'ns assegura que Wikipedia era conscient de Bitcoin des de fa gairebé dos anys o fins i tot més. Cal tenir en compte però que tornar quan Jimmy balenes va respondre a aquesta pregunta el preu de Bitcoin mai havia estat més gran de 15 dòlars nord-americans. Bitcoin va començar a rebre més de corrent de popularitat a mitjans de 2013, però encara avui en dia encara és considerat per molts com un experiment. Fins i tot veiem "Aquest és un programari experimental" en l'última versió de la cartera nucli Bitcoin. Suposant que Bitcoin és una cosa nova per a la majoria de la gent és totalment justificable que Jimmy balenes seria escèptic, especialment a l'esquena el 2012. I per ser honest, no era l'únic. Fins i tot FEP, un dels primers beneficis no per acceptar Bitcoin, va deixar d'acceptar donacions mesos després d'haver començat a acceptar la moneda. La primera raó per la qual basen la seva decisió en que s'expressen en una actualització va ser que ells no entenen completament les complexes qüestions legals involucrades en la creació d'un nou sistema monetari. No va ser fins l'any passat tot i que l'Electronic Frontier Foundation va començar a acceptar donacions Bitcoin un cop més. No obstant això, una sense ànim de lucre, Wikipedia també podria tenir la seva preocupació sobre aquestes qüestions legals.

Vista de Wikimedia Bitcoin i digitals Monedes

En el passat, la fundació ha estat fortament criticat al respecte de vista sobre Bitcoin. Més en particular, es tractava d'una declaració que van fer tornar al desembre de 2013 a través de les seves preguntes més freqüents que té la comunitat Bitcoin furiós. Les preguntes més freqüents des de llavors ha estat actualitzat però l'actualització de desembre, van declarar el següent:

La Fundació Wikimedia, com una organització impulsada pels donants, té un deure fiduciari a ser responsables i prudents amb els seus diners. Això s'ha interpretat en el sentit que no acceptem monedes "artificials" - és a dir, els que no estan recolzats per la plena fe i crèdit d'un govern emissor. Nosaltres, però, ens esforcem per proporcionar la major quantitat de mètodes de donació com sigui possible i seguir vigilant Bitcoin amb interès i pot tornar a aquesta posició canvien si les circumstàncies. 

Uns quatre mesos després d'aquest incident, Jimmy balenes va venir a dir-nos que ell està jugant amb Bitcoin en una publicació de Reddit que va fer. També li va donar un addresshe pública estava fent servir. Més tard aquesta direcció va ser assaltada amb 21 bitcoinscoming de persones desitjoses de donar Bitcoin en Wikipedia. Balenes va dir que estaria reobertura de la discussió amb la fundació sobre l'acceptació de donacions Bitcoin. Però també va portar algunes raons per les que no ho han fet.

Finalment, bitcoins!

No va ser fins ahir 30 de juliol de 2014 que la Wikipedia, i la fundació Wikimidia, començarien a acceptar Bitcoin per a les donacions. Com molts altres grans jugadors, Wikimedia associar amb Coinbaseto comenci a acceptar Bitcoin. Coinbase també va fer un anunci al seu bloc. En aquest announcementwe pot veure que a partir d'ara, Coinbase estarà oferint una tarifa de processament 0% per als no beneficis A diferència de les companyies regulars que treballen amb Coinbase que paguen una quota de processament d'un 1 per cent després del primer $ 1 milió en vendes.

Wikipedia també va publicar el següent a Facebook per anunciar que estan començant a acceptar donacions Bitcoin:

"En l'actualitat, acceptem 13 diferents mètodes de pagament que permet donacions de gairebé tots els països del món, i avui dia, que va afegir una més :. Bitcoin" Tenint en compte l'orientació recent de l'IRS, la Fundació Wikimedia ha decidit acceptar el digital moneda com part dels seus esforços per fer de la donació el més simple i més inclusiu possible.

Així que potser això és el que sostenia Wikimedia esquena. Et servien manca d'orientació i normes legals podria ser la raó per la Fundació Wikimedia era tan escèptic sobre Bitcoin. Era la mateixa raó, l'Electronic Frontier Foundation va deixar d'acceptar Bitcoin al 2011.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Millor maquinari de mineria dEthereum (2018 actualitzat)

Post Bitcoin

7 Negocis en línia Actualment acceptant Bitcoin

Post Bitcoin

Com acceptar les donacions de Bitcoin al vostre bloc

Post Bitcoin

Qui és propietari de Bitcoin? És Bitcoin a Scam?

Post Bitcoin

Els pacients amb càncer van obligar a utilitzar els mercats il·legals il·legals de Bitcoin per comprar medicaments

Post Bitcoin

Mt. Els creditors de Gox presenten reclamacions amb Kraken, els llocs contraquen el bloqueig de Bitcoin a Rússia i més

Post Bitcoin

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

Post Bitcoin

OCDE: Bitcoin és prometedor, però mai pot convertir-se en moneda

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin contra USD (dòlar) contra lor: quina és una millor inversió?

Post Bitcoin

Els efectes de Bitcoin en el sistema D - Leconomia submergida