Revisió de CoinMX: és un Exchange Bitcoin de confiança? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de CoinMX: és un Exchange Bitcoin de confiança?

Revisió de CoinMX: és un Exchange Bitcoin de confiança?

De juliol d'Actualització de 2015: Coin.MX ha suspès el seu negoci a causa dels càrrecs presentats contra els propietaris.

CoinMX és una de les principals borses Bitcoin que li permet comprar bitcoins amb una targeta de crèdit en l'actualitat. He sentit molt sobre ell i vaig decidir finalment provar-ho per mi mateix. Aquesta revisió es descriuen meva experiència personal amb el canvi, així com les diferents opinions d'altres clients CoinMX He aconseguit reunir des del web.

CoinMX és un americà d'intercanvi de Bitcoin basada basada en Dallas, Texas. Es va establir a principis de 2013 i ha estat acceptant els clients en tot el món des de llavors. La primera cosa que he notat és que, a banda d'una ubicació física no hi ha individus que es mostren en el lloc web que realment executa el lloc. Això sempre activa una alarma per a mi, com moltes de les estafes que he trobat tenen aquesta característica. No obstant això no vaig a eliminar un intercanvi basat en què sol.

La verificació és una gossa, però les coses van bé després.

Una vegada que es crea un compte a CoinMX que necessita per verificar la seva identitat. A diferència d'altres intercanvis CoinMX li demana a rodar un vídeo de si mateix sostenint una identificació emesa pel govern (per exemple, passaport). Aquest va ser un moment molt difícil en la meva vida ja que mai he estat requerit per gravar un vídeo per a la verificació, però vaig accedir. Va prendre prop de 2 dies per aconseguir verificada, però jo crec que si els missatges de correu Immediatament després de presentar el video es pot aconseguir que es faci en menys de 12 hores.

Quan vaig arribar coses van ser verificats bastant suau. Els dipòsits i recessos oportuna de bitcoins estaven confirmació. Us recordo MAI deixar bitcoins que jeuen en un intercanvi. Per exemple, el lloc web l'altre dia de CoinMX era a baix durant un parell d'hores i no podia retirar els meus monedes. Un sempre vol tenir el control sobre els seus fons. També ajuda a reduir les pèrdues en cas que un lloc s'apaga.

La interfície del lloc és bastant senzill i la navegació a través d'ell és fàcil. El tipus de canvi és més gran en aproximadament el 2% del que es veu en Coinbase. Tenint en compte el fet que es pot utilitzar una targeta de crèdit (que no es pot en Coinbase) ho fa bé en el meu llibre.

Bitcointalk usuaris de Reddit i estan dividits en les seves opinions

Vaig a començar amb els mals exemples. Un usuari de Reddit anomenat apehxtron va registrar una pantalla shotof una conversa que va tenir amb un representant de xat en línia. Llarga història curta, que demostra com es sol·licita cancel·lar la seva acount donant un correu electrònic d'identificació i no hi ha altra forma de verificació i se les arregla per fer-ho. Aquesta mostra algunes de les normes de seguretat molt baixos per CoinMX. No obstant això, aquest tema va ser abordat per CoinMXon CryptoCoinsNews i s'explica en detall, mostrant que la seguretat sembla bastant ajustat al lloc web de CoinMX.

Quan vaig mirar a les revisions CoinMX de Bitcointalk He trobat que la majoria de la gent estava feliç amb el lloc però ens indica que és relativament alta taxa de canvi. L'única cosa que em molesta amb aquests comentaris Bitcointalk és que van ser fetes majoritàriament pels novells pel que realment no es pot confiar en molts d'ells. Una altra threadwith usuaris més veterans de nou confirma que CoinMX és de fiar i només té preus més alts.

35 comentaris dels usuaris de Facebook donen una qualificació de 4.2 estrelles

Un cop de les crítiques més imparcials, probablement es pot trobar al web són opinions dels usuaris de Facebook. És bastant difícil de manipular aquests comentaris ja que Facebook els mostra a l'atzar i no es pot escriure de forma activa una revisió, cal "convidats" per Facebook. Pel que fa als usuaris de Facebook de CoinMX revisa Es pot veure que moltes persones es queixen de procés de verificació de vídeo. Vaig veure cap problema de persones no aconseguir els seus diners i la majoria de les crítiques positives que semblava de fiar també.

CoinMX és una solució de fiar una mica car per a la compra de Bitcoin amb una targeta de crèdit

Per resumir aquesta opinió crec que si vostè està mirant per comprar bitcoins amb una targeta de crèdit CoinMX és una bona solució. Pot portar el seu temps per obtenir el seu compte verificat però després que ha d'anar molt més ràpid. Tot i que el preu és una mica alt, és probable que sigui la solució més barata a la compra d'bitcoins amb una targeta de crèdit en l'actualitat. Ja que les qüestions de càrrec causen molts intercanvis no acceptar targetes de crèdit, aquells que els necessiten no accepta cobrar algun tipus d'una prima - prima de CoinMX és el més barat que he vist fins ara.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Una llista de 8 exploradors de blocs i quins són exactament?

Post Bitcoin

El meu primer Bitcoin: una anècdota en lintercanvi voluntari

Post Bitcoin

Guia per a principiants de bitcoins miners

Post Bitcoin

Entrevista amb el fundador de bitLanders Francesco Rulli

Post Bitcoin

Onyx Ashanti - Nòmada digital, inventor, músic, filòsof i entusiasta de Bitcoin

Post Bitcoin

Regles dapostes en línia i regulació de Bitcoin: tres opinions rellevants dexperts de la indústria

Post Bitcoin

Bad News For Bitcoin: Força de treball dels Estats Units per publicar Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Conspiració contra les transaccions instantànies de Bitcoin: RBF, CPFP i Earth Scorched

Post Bitcoin

Guanya un miniplant 100% gratis - Lletecina bitcoïna de mina Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Lhackeo del drama de Satoshi Nakamoto va ser una gran pèrdua de temps