Relació entre Criptocurrency i Social Media | Catalan.Lamareschale.org

Relació entre Criptocurrency i Social Media

Relació entre Criptocurrency i Social Media

Les xarxes socials juguen un paper vital en molts aspectes de la nostra vida moderna. Moneda digital ha tingut la seva part justa de les interaccions amb els mitjans socials, molts d'ells bastant singular. El valor de Bitcoin es troba tant en la idea darrere d'ella com la tecnologia que fa que funcioni. Moltes formes diferents dels mitjans socials - des dels mitjans de comunicació venerables com Internet Relay Chat (IRC) i fòrums de discussió a les últimes aplicacions i llocs com Facebook, Twitter, Slack, i Telegrama - han contribuït a difondre la idea.

Antecedents històrics

El sorgiment de Bitcoin atret molta atenció i discussió en línia. La paraula es va estendre al llarg de molts canals, incloent llistes de correu, xats d'IRC i llocs de discussió i com Bitcointalk.org. Molts dels majors impulsors de la moneda digital van descobrir Bitcoin a través d'aquestes interaccions socials. Discussió de la comunitat era vital no només per fer córrer la veu, sinó també a la gestió de la xarxa Bitcoin en si.

Quan Satoshi estava tractant primer a promoure i discutir la idea de Bitcoin, va utilitzar fòrums incloent la P2P Foundation, la Fundació Linux, i Bitcointalk.org per expandir la comunitat Bitcoin naixent. El primer ús de Bitcoin en una transacció "món real" - un parell de pizzes comprades per a 10.000 BTC - es va organitzar a través d'un fòrum d'internet. Llocs com aquest eren on els individus van començar a operar Bitcoin. També van fomentar noves idees i van ajudar als principals actors descobrir i incorporar noves innovacions tecnològiques.

El cypherpunks correu listalso va jugar un paper clau en el desenvolupament de Bitcoin. Aquesta llista té el seu origen en 1992 com una manera perquè les persones interessades en la criptografia i informàtica per compartir idees. Aquesta llista es va disparar a 2.000 subscriptors actius el 1997, i l'intercanvi d'idees relacionades amb la criptografia, el xifrat i monedes electrònics fluïa ràpid i pesat.

L'escena moderna Social Media

Bitcoin ha esclatat en la consciència general, i en l'actualitat no hi ha escassetat de canals informatius que cobreixen la moneda. Es pot utilitzar pràcticament qualsevol plataforma de mitjans socials per conèixer les últimes novetats en el món de Bitcoin. Facebook, Reddit, i Twitter són plataformes especialment populars per discutir Bitcoin i compartir informació. Aquesta gran popularitat ha ajudat a popularitzar una sèrie de diferents solucions moneda digital.

Les xarxes socials juguen un paper vital en el desenvolupament i operació de cryptocurrencies, així com una manera perquè els seus usuaris es comuniquin. Les empreses, desenvolupadors, altcoin equips, i fins i tot els periodistes que cobreixen la moneda digital colpejar tot l'ús d'eines de mitjans socials com Telegrama i Slack per coordinar els seus esforços. Aquestes plataformes permeten als equips distribuïts àmpliament de tot el món a col·laborar de manera efectiva. Aquesta nova forma, holocratic del treball en grup ha donat lloc a nous paradigmes de com s'organitzen les empreses d'alta tecnologia.

Reddit mereix una menció especial per les seves contribucions fonamentals per al camp de la moneda digital. Subreddits ofereixen als usuaris l'oportunitat d'organitzar la seva informació i compartir les últimes notícies sobre blockchains, Bitcoin, i cada espècie d'diners virtuals. Aquest és també un centre de distribució de publicacions dels mitjans en la indústria moneda digital creixent, i les històries de premsa tant del corrent principal i la indústria de la informació privilegiada publicacions són de lliure comerç. Notícies particularment popular o important sovint flueix fora de Reddit i en altres xarxes socials.

Dels mitjans de comunicació social canviant paper en el futur

La cada vegada major disponibilitat de notícies Bitcoin ha creat una enorme quantitat d'interès en el valor de la moneda, sinó que també s'estén incertesa. El mercat de comerç al moneda digital pot fluctuar cap amunt i cap avall depenent del caràcter de la notícia es va difondre en els mitjans socials. Una història àmpliament compartit que pretén un intercanvi ha estat hackejat, per exemple, pot deprimir seriosament el preu de Bitcoin en moneda fiduciària.

Això explica per què les comunicacions de xarxes socials juguen un paper vital en la taxació i valoració de cryptocurrencies com Bitcoin. L'intercanvi ràpida de la informació ha permès fins i tot que els comerciants en algunes situacions per sortir del mercat abans de perdre massa de la seva inversió en Bitcoin. No obstant això, certes eines poden resultar en la compra d'likesand pot esbiaixar la informació.

Avui dia hi ha fins i tot els esforços per fer ús de Bitcoin amb la finalitat de recompensar als usuaris de mitjans socials. Plataformes especialitzades que utilitzen aquest model inclouen Steemit, Synereo, i la Xarxa saluda aviat-a-llançament. Amb l'augment del valor de l'atenció dels mitjans socials - per als anunciants, per exemple - aquestes noves xarxes poden ser un dia tan popular com els gegants d'avui en dia com Twitter i Facebook.

L'intercanvi d'informació és una part vital del desenvolupament i l'execució d'un moneda digital com Bitcoin. Plataformes de mitjans socials han estat una part fonamental del món Bitcoin des de la creació de la moneda - si no abans. En el futur, aquesta tendència bé pot revertir. Vam poder veure la propera ronda de les xarxes socials en forma per la tecnologia blockchain en lloc de al cinc

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

BitPay estrena Copay: moneder Bitcoin de diversos segments per a grups

Post Bitcoin

Bitcoin és una víctima de la desinflació - The New York Times

Post Bitcoin

La inversió de Bitcoin 2016: val la pena?

Post Bitcoin

Comissió Europea per seguir la regulació de Bitcoin

Post Bitcoin

Com fer la còpia de seguretat de la seva cartera Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Canadà per implementar el reglament Bitcoin

Post Bitcoin

Intentant comprar Bitcoin amb PayPal? Heus aquí com en 2 minuts

Post Bitcoin

Com convertir Satoshi en Bitcoin

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Capital One Contractant a Bitcoin Researchers

Post Bitcoin

Com utilitzar PayPal per comprar i convertir Bitcoin: una guia senzilla

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014