Compra coses amb Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Compra coses amb Bitcoin

Compra coses amb Bitcoin

Fer compres amb Bitcoin és realment guanyant popularitat. No només és la compra de coses amb Bitcoin molt fàcil, però cada vegada més els comerciants estan acceptant Bitcoin com a forma de pagament.

Com vostè compra coses d'un comerciant amb Bitcoin

Si un comerciant o botiga accepta Bitcoin, generalment es mostrarà el taronja i el logotip de Bitcoin blanc, o algun altre avís com "Bitcoin Acceptat aquí". Això podria semblar en un aparador, o al peu de pàgina o pàgina de pagament a la seva pàgina web. Si no està clar si el comerciant accepta Bitcoin, el millor és que només cal preguntar si ho fan.

En fer el pagament pels seus productes o serveis, el comerciant us apareixerà un preu total i una adreça Bitcoin a enviar-li el pagament. La quantitat de pagament i direcció Bitcoin també poden aparèixer com un codi QR que es pot escanejar amb una cartera Bitcoin en un dispositiu mòbil. En cas contrari, haurà de copiar / enganxar manualment la direcció i la quantitat en la seva cartera Bitcoin per realitzar el pagament. Aneu amb compte en fer això: assegureu-vos que tant la direcció Bitcoin i la quantitat de Bitcoin són exactament correcta abans de colpejar el botó "Enviar". Transaccions Bitcoin són irreversibles!

Molts comerciants utilitzen un processador de pagaments (com Bitpayor Coinbase) per gestionar els pagaments entrants. Això vol dir que pot ser dirigit a un altre lloc web que mostrarà la direcció Bitcoin i l'import del pagament.

Trobar a comerciants que accepten Bitcoin

 • Spendabit.co- un motor de cerca de productes que es poden comprar amb Bitcoin. Tenen gairebé 2 milions de productes disponibles de més de 15 comerciants que donen suport Bitcoin (com Newegg, Overtstock.com i TigerDirect.com).
 • Coinmap.org- un mapa internacional de les ubicacions físiques que accepten Bitcoin. Amb més de 5.000 comerciants que apareixen, coinmap.orgis el lloc de facto per trobar botigues físiques i col·locar.
 • Secció de comerç al wiki de Bitcoin - enorme llista de serveis que accepten Bitcoin organitzats per categories. També hi ha una llista i mapa de botigues físiques que accepten Bitcoin.

Comprar coses d'altres persones en un mercat Bitcoin

Bitcoin mercats connectar a les persones que volen vendre directament les seves pertinences a altres persones per bitcoins. Són bàsicament com Craigslist i eBay per Bitcoin. Fer una ullada a la llista de Bitcoin marketplacesto trobar una oferta de persona a persona en les coses que vol comprar.

Comprar coses a Amazon

Tot i que Amazon.com no accepta Bitcoin, encara es pot usar Bitcoin per comprar coses d'ells. Purse.ioallows a comprar articles de Amazon.com amb Bitcoin per tenir una altra persona a fer la compra real per a vostè (és a dir, amb la seva pròpia targeta de dèbit o targeta de crèdit) i tenen l'ordre enviada a la seva adreça. A canvi, aquesta persona rep una quantitat de les seves bitcoins, que pot ser igual o menor que el preu de l'orde (vostè pot triar el percentatge de descompte). Purse.ioacts ja que tant l'intercanvi i el proveïdor de custòdia per als malgastadors i compradors. Per tenir una millor idea de com funciona, pagament i enviament aquest vídeo:

La seva altra opció per comprar coses a Amazon és comprar una targeta de regal usant Bitcoin (vegeu més endavant).

Comprar targetes de regal amb Bitcoin i utilitzar-los en els minoristes principals

Aquests proveïdors de targetes de regal en línia li vendran targetes de regal per Bitcoin. Però no els envia cap a fora targetes de regal físiques a vostè. En el seu lloc, es pot descarregar o aconseguir "targetes electrònics de regal", que serà només un número únic que li donen una certa quantitat de crèdit de la botiga per correu electrònic. Alguns proveïdors de targetes de regal tenen aplicacions mòbils que mostren un codi de barres que representa la seva targeta de regal electrònica comprat.

Pot electrònics de regal targetes per comprar les coses, tant en línia o en la botiga. En fer una compra en línia amb una targeta de regal electrònica, simplement copiar / enganxar el nombre durant el procés de pagament. Al moment de pagar a la botiga, pot tenir el caixer escanejar el codi de barres en la seva aplicació mòbil o donar el número al caixer i fer que entren manualment en el seu registre.

 • Gyft- Gyft pot ser el més popular distribuïdor targeta de regal. Es venen targetes de regal de més de 200 minoristes (és a dir, Amazon.com, Target, Walmart) per Bitcoin, i ofereixen un programa de recompenses punts 3% que es pot utilitzar per a la seva pròxima compra de targeta de regal.
 • EGifter - eGifter també té una gran selecció dels minoristes (CVS, Bass Pro Shops, Gamestop) i també ofereix un programa de recompenses punts 3% als pagaments amb Bitcoin.
 • Cryfter- accepta diverses cryptocurrencies per a targetes de regal electròniques. Les targetes s'ofereixen per als minoristes com Apple, Fandango, i Hulu.
 • GiftCardBTC - només ven targetes de regal d'Amazon de Bitcoin.
 • Bitcoin regal Cards- una targeta de regal d'Austràlia distribuïdor oferint proveïdors com Google Play, Dymocks i Bunnings Magatzem.

Les principals companyies que accepten Bitcoin

 • Dell.com- el major mercat en línia per acceptar Bitcoin (fins ara). Dell.com ven productes electrònics i ordinadors d'una varietat de venedors. Per desgràcia, els pagaments Bitcoin només estan disponibles per als clients dels Estats Units. Dell.com va començar a acceptar Bitcoin el 18 de juliol 2014 a través d'Coinbase.com.
 • Hustler.com- aquesta important editorial entreteniment per a adults va començar a acceptar Bitcoin per la membre que comencen el 10 de juliol 2014 a través d'GoCoin.
 • Newegg- un important minorista en línia de maquinari, programari i l'electrònica va començar a acceptar Bitcoin l'1 de juliol, 2014 a través d'Bitpay.
 • Floral línia 1800flowers- i 1800flowers.com minorista regals van començar a acceptar Bitcoin l'1 de juliol 2014 a través d'Coinbase.
 • Expedia- una companyia de reserves de viatges en línia, Sortida començar a acceptar Bitcoin l'11 de juny, 2014 a través d'Coinbase.com.
 • Cañas Jewelers- aquesta cadena de joies de Carolina del Nord va començar a acceptar Bitcoin el 10 de juny 2014 a través d'Coinbase.com.
 • TigerDirect- una botiga d'articles electrònics en línia, amb seu a la Florida, va començar a acceptar Bitcoin el 23 de gener, 2014 a través d'Bitpay.
 • Overstock.com- Overstock.com es va convertir en el primer minorista en línia principal per acceptar Bitcoin el 10 de gener 2014 a través d'Coinbase.com.

Impostos (a Estats Units)

Recentment als Estats Units, l'IRS ha declarat que Bitcoin s'ha de tractar com una propietat, no s'albira, a efectes fiscals. Això vol dir que les participacions Bitcoin estan subjectes a impost sobre els guanys de capital, fins i tot si vostè està utilitzant per fer una compra. Així que si vostè va obtenir els seus bitcoins a un preu de $ 100 per BTC, i després de realitzar una compra utilitzant bitcoins quan són un valor de $ 200 pels guanys de capital BTC, que ha realitzat un ingrés de $ 100 per BTC. Així que si la seva compra va costar 1 BTC, i s'havia aferrat al fet que Bitcoin durant més d'un any, que li ha de $ 15 d'impost sobre els guanys de capital (15% per als valors mantinguts més d'un any).

Això no s'ha d'interpretar com assessorament legal o d'instruccions, poseu-vos en contacte amb un advocat d'impostos per això.

Més sobre la compra de la matèria amb Bitcoin

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break Weekly: Del 19 al 25 doctubre de 2014

Post Bitcoin

Expliqueu un Bitcoin hash per a mi Like Im Five

Post Bitcoin

Arbitragant Bitcoin: Com he aconseguit un 12,12% de retorn de la inversió en 1 hora

Post Bitcoin

La visió de Winklevoss twins sobre la moneda digital: la realitat de Bitcoin

Post Bitcoin

Excedit per utilitzar el 3% del benefici de Bitcoin per promoure la consciència de Bitcoin

Post Bitcoin

Com pot la moneda digital activar els agricultors a lÀfrica?

Post Bitcoin

La nova cartera Bitcoin de Blocktrail ofereix un desenvolupament tecnològic interessant

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin ensenya llibertaris tot el que no sap sobre leconomia: The Washington Post

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin depèn de tu

Post Bitcoin

Revisió de Changelly: The 1 Thing They Will not Tell You