Veniu Bitcoins en una borsa | Catalan.Lamareschale.org

Veniu Bitcoins en una borsa

Veniu Bitcoins en una borsa

Bitcoin exchangesand outletscan ser una forma molt convenient de la venda de bitcoins. Aquests llocs web són els serveis en línia que accepten dipòsits Bitcoin i li permeten vendre ells, mentre es carrega una tarifa de percentatge en cada operació. El desavantatge és que la majoria caldrà que per provar la seva identitat i pagar amb un compte bancari o transferència bancària.

Passos per vendre bitcoins en una bossa o Outlet

Per vendre bitcoins en la majoria dels intercanvis i sortides, necessitarà un correu electrònic, un compte bancari, i certa quantitat de bitcoins. Algunes bosses també poden requerir una identificació amb foto digitalitzada per ser presentada, així com els documents que proven la seva direcció actual.

  Fes-ho per obtenir un compte en el lloc web d'un servei (vegeu la llista més avall). Vostè haurà de proporcionar la seva adreça de correu electrònic i, possiblement, el seu país de residència per aquest pas. Nota: és possible que no es pugui inscriure o comercial si el servei no és compatible amb el seu país de residència.

  Proporcionar informació personal perquè la seva identitat pot ser verificada. La majoria dels països fan complir les regulacions contra el rentat de diners (AML anomenats / KYC als Estats Units) que requereixen serveis per validar la identitat dels seus clients abans que puguin fer negocis. La informació requerida és normalment la seva adreça, una anàlisi de la seva identificació amb foto, i possiblement el seu número de document nacional d'identitat.

  Espereu que la seva identitat sigui verificada pel servei. El servei ha de comprovar que la seva identificació amb foto no és fals, i que el seu nom no apareix a la llista de terroristes i persones sancionades. També poden intentar validar la seva direcció. Depenent del país i el servei, el procés pot durar des d'unes poques hores fins a un parell de setmanes.

  Configuració d'un mètode per a la retirada de la moneda nacional va a vendre els seus bitcoins per. Els mètodes de retir disponibles dependran del servei d'intercanvi i el país. S'estenen des del compte bancari de retirada d'efectiu, transferència bancària, transferència bancària ACH, dipòsit de la SEPA, o xec per correu. La pàgina web del servei ha de tenir instruccions detallades sobre com fer un retir o vincular el seu compte bancari al seu servei.

  Bitcoins de dipòsit en el servei. El servei ha d'oferir una direcció Bitcoin única perquè vostè enviï a bitcoins (normalment es troba en una secció de "fort" al lloc web "Finançament" o). En general, dins d'1 hora després d'enviar els bitcoins (el temps que sol trigar de 6 confirmacions), seran acreditats al seu compte i llest per ser comercialitzat.

  Poseu una ordre de venda al lloc web del servei per la quantitat de bitcoins desitja desfer-se de i el preu que estàs disposat a acceptar per Bitcoin (també conegut com una ordre limitada). També pot posar una ordre per vendre una certa quantitat de bitcoins al preu més barat disponible en base a les ofertes actuals (també conegut com una ordre de mercat). Comproveu cartera de comandes del lloc per obtenir una llista completa de les ofertes actuals.

  En qualsevol dels casos, un cop que una ordre (s) d'acord amb la compra existeix en la cartera de comandes de servei, una operació s'executarà automàticament, i la moneda nacional serà acreditat al seu compte, i bitcoins es deduirà de la compte. El servei també carregarà una petita tarifa percentatge basat en el cost de l'operació.

  Retirar la seva moneda nacional acabada d'adquirir utilitzant el mètode de retirada prèviament configuració.

Diferència entre un Canvi de Bitcoin i una sortida de Bitcoin

Mentre que els intercanvis i sortides poden aparèixer a fer el mateix, la forma en què duen a terme les transaccions dels seus clients és diferent. Intercanvis faciliten les operacions entre compradors i venedors que fan comandes amb el servei. Si el preu de l'ordre d'un comprador compleixi preu de la comanda d'un venedor, l'intercanvi comercia els fons entre les dues persones.

Una sortida, per contra, ven bitcoins directament als clients de les seves pròpies reserves que ha comprat a si mateixos. Si una sortida no té suficients reserves bitcoin a la mà d'una comanda, es poden comprar i vendre bitcoins en nom dels seus clients mitjançant l'intercanvi (que pot prendre temps addicional). Punts de venda normalment cobrar tarifes més altes que els intercanvis, però tenen un procés de comanda més simplificat. Els intercanvis tenen opcions de comanda més avançats, però la moneda nacional de la quantitat disponible per comprar bitcoins es limita a les ordres d'oferta altres comerciants han col·locat.

Fes una ullada a la llista belowfor intercanvis Bitcoin bona reputació i punts de venda.

Tl; dr; intercanvis Bitcoin coincideixen les persones que volen comprar i vendre bitcoins, i executar les transaccions en nom seu. Mitjans de Bitcoin venen bitcoins directament a vostè.

Avantatges

 • Més convenient que reunir-se per negociar amb una persona cara a cara.
 • Els intercanvis amb un alt volum de comandes solen tenir els millors preus.

Desavantatges

 • Vostè ha de confiar en el servei no per robar els seus fons i ser solvent.
 • La venda mitjançant un intercanvi o de sortida no és anònima. La seva identitat es pot vincular els bitcoins que ha venut si els registres del servei són cada vegada filtrades o emplaçat per una entitat governamental. A més, hi haurà un rastre de paper dels recessos i dipòsits vinculats al seu compte bancari.
 • Intercanvis i punts de venda cobren tarifes en les rutes, i també poden cobrar càrrecs pels dipòsits i recessos. El seu banc també pot cobrar tarifes addicionals per la transferència de diners en i fora de servei (és a dir, les taxes de transferència de filferro).
 • Aconseguir moneda nacional dins i fora de la borsa o la sortida de vegades pot portar molt de temps si el servei està experimentant un alt volum de dipòsits i recessos. Això es deu normalment límits diaris que els bancs lloc de la quantitat total de transaccions en moneda nacional que es permet el servei a realitzar.

Alguns consells

 • No mantenir una gran quantitat de diners o bitcoins diposita en una bossa o outlet.There sempre hi ha el risc que el servei pot tancar bruscament cap avall, i els seus fons ja no estarà disponible per a vostè (vegeu la debacle MtGox) nacional. A menys que vostè és un comerciant de dia o tractant de treure profit de les oportunitats d'arbitratge, només s'ha de dipositar la quantitat necessària, i després retirar els seus bitcoins després del comerç o la compra s'ha completat.
 • Només fer negocis amb un canvi important o serveis outlet.Avoid que no mostra la seva ubicació física o estan a càrrec de les entitats anònimes.

Principals bosses de Bitcoin i Mitjans

Els serveis a continuació són alguns dels més fiables quan es tracta de comerç i venda de Bitcoin.

Ubicació dels altres intercanvis Bitcoin

L'anterior no és una llista exhaustiva de tots els intercanvis Bitcoin - estigueu atents, es publicaran més a mesura que revisar-los. Si el seu país no està disponible per a qualsevol de les borses anteriors, visiteu el lloc de Bitcoin Chartsfor una llista d'intercanvis Bitcoin gairebé tots els actius per moneda nacional.

 

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

6 Els nous caixers automàtics de Bitcoin i on trobar-los

Post Bitcoin

La mort de Bitcoin - TradingView

Post Bitcoin

Què és prova de la prova laboral de lestaca?

Post Bitcoin

Anàlisi de preus i predicció setmanals Bitcoin 1

Post Bitcoin

Bitcon és Geld vol que Bitcoin sigui diners

Post Bitcoin

Revisió de laplicació: Mycelium Bitcoin Wallet per a Android

Post Bitcoin

Com es fa créixer la Comunitat Bitcoin a través de la consciència

Post Bitcoin

Coin Breu Weekly Bitcoin Informe de preus: del 2 al 8 de novembre de 2014

Post Bitcoin

Bitcoin contra USD (dòlar) contra lor: quina és una millor inversió?

Post Bitcoin

Invertir amb Bitcoin

Post Bitcoin

Coinbase: el líder actual en la compra directa de Bitcoin

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució