Venda de Bitcoins directament a una persona | Catalan.Lamareschale.org

Venda de Bitcoins directament a una persona

Venda de Bitcoins directament a una persona

La venda de bitcoins directament a una altra persona pot ser una de les maneres més ràpides i anònimes per obtenir bitcoins. En la majoria dels casos, no haurà de presentar la documentació que acrediti la seva identitat o esperar per un període de verificació. I si la venda de bitcoins de cara a cara amb una altra persona diners en efectiu, no hi ha necessitat de revelar el seu nom, adreça, o dades personals.

El repte és trobar una altra persona de confiança disposats a comprar la quantitat de bitcoins que estàs venent a un preu raonable, mitjançant un acord sobre la forma de pagament. Existeixen mercats en línia per ajudar els compradors i venedors es troben mútuament pel que els permet publicar anuncis de la quantitat de bitcoins que estan comprant o venent, i el seu preu desitjat. Alguns d'aquests llocs web, com localbitcoins.com, ofereixen un servei de custòdia que protegeix al venedor Bitcoin d'ofertes de compra fraudulentes. A més, el sistema de realimentació d'usuari integrada en alguns serveis pot ajudar a identificar persones de confiança per comerciar amb, així com establir la seva pròpia reputació.

De persona a persona Bitcoin Marketplaces

Avantatges

  • Oficis de persona a persona són generalment més ràpid que l'ús d'un intercanvi.
  • La venda de bitcoins per diners en efectiu d'una altra persona és la forma més anònima per comprar bitcoins.

Desavantatges

  • Molts compradors només es pagaran preus més baixos perquè puguin fer un petit guany pel seu temps i servei - En general, acaben rebent un preu una mica més petit per bitcoin que ho faria en un intercanvi.

Alguns consells

  • El comerç amb els usuaris que tenen una alta puntuació de vots i un gran nombre de mercats trades.Most seguiment de la reputació dels comerciants a través de la retroalimentació. La reputació d'un comerciant és important per al seu negoci continu ja que estableix la confiança. Pel que els comerciants han demostrat ser dignes de confiança amb els altres tindran una alta puntuació de vots (al voltant del 100%) i en general un gran nombre d'operacions. Hi ha molt menys risc involucrat en fer negocis amb un comerciant establert.
  • No mantenir una gran quantitat de moneda nacional o bitcoins dipositat sobre un marketplace.There Sempre hi ha el risc que el servei pot tancar bruscament cap avall, i els seus fons ja no estarà disponible per a vostè (vegeu la debacle MtGox). Intenta només per dipositar la quantitat necessària i, a continuació, retirar els seus bitcoins després del comerç o la compra s'ha completat.
  • Ús de PGP / GPG missatges xifrats per una capa addicional d'anonimat (avançat).Messages que enviï a altres operadors en aquests mercats són emmagatzemats en text pla en els servidors del servei. L'ús de PGP / GPG per xifrar aquests missatges ajudarà a limitar la visibilitat de la informació d'identificació personal (és a dir, una adreça de Meetup, el seu nom real, adreça d'enviament, etc.) que només la persona que està amb el comerç. Tercers, com ara el servei de mercat o aplicació de la llei, no seran capaços de desxifrar el text xifrat. Així que quan s'inicia una operació, primer verifiqui si el comprador té una clau pública PGP / GPG i demanar-los que es la s'enviaran. A continuació, pot utilitzar-lo per xifrar el text sensible sobre si mateix i el comerç; el text xifrat només es podrà llegir per al comprador. Això és, per descomptat, llevat que decideixin compartir-ho amb els altres.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Heu de o no invertir a Bitcoins el 2016?

Post Bitcoin

Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur

Post Bitcoin

Més de 40 països estan interessats en la nova màquina de caixers automàtics Bitcoin de Lamassu

Post Bitcoin

Entrevista amb el fundador de bitLanders Francesco Rulli

Post Bitcoin

On els diners van a morir - AlephBlog

Post Bitcoin

OP-ED: lextensió de BitLicense inadequada prova els esforços de la fundació Fruitless

Post Bitcoin

Expliqueu un Bitcoin hash per a mi Like Im Five

Post Bitcoin

Relació entre Criptocurrency i Social Media

Post Bitcoin

Publicació de Wallet Dark Alpha 5

Post Bitcoin

Tot el que sempre heu volgut saber sobre els caixers automàtics de Bitcoin

Post Bitcoin

Com minimitzar els Bitcoins a la llar en 5 passos

Post Bitcoin

Tres maneres de comprar fàcilment Bitcoins al Regne Unit i un nou intercanvi britànic