Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?

Diguem que jo us envio 1 Bitcoin. Després d'uns minuts es veu que aquesta transacció ha rebut una "confirmació". El que significa això realment?

El bloc de la cadena es construeix fora dels "blocs". Cada nou bloc és un conjunt de noves transaccions Bitcoin únics que es van fer recentment. Així que quan em transmès a la xarxa que vull que li enviï 1 Bitcoin la transacció va entrar en una piscina transaccions sense confirmar.

Els miners van entrar a la piscina transaccions sense confirmar, va prendre aquesta transacció i altres com ell, van verificar que eren vàlids (és a dir, en realitat tinc l'1 Bitcoin passar), i els agrupen en un bloc. El nou bloc es fixa en la part superior de la blockchain i es considera confirmada. Ara els miners puguin passar a construir el següent bloc a la part superior d'aquell.

Cada vegada que un nou bloc es construeix significa que els blocs de més edat van aconseguir van confirmar de nou (ja que es comproven també en el procés). Els més confirmacions que rep, més difícil serà per a algú de manipular el sistema i retiri el bloc que conté aquesta transacció de la paret (o blockchain) ja que està enterrat sota els altres blocs que van ser confirmats.

Es recomana esperar almenys 6 confirmacions per tal de ser el 99,9% segur que la seva transacció no es cancel - això pren aproximadament 1 hora per aconseguir. Si vostè està tractant amb petites quantitats de diners que està probablement bé amb l'espera de només 1 de confirmació.

Revertir una transacció requereix d'una planificació, temps i esforç i una gran quantitat de potència de càlcul. La majoria de la gent probablement no van a passar per tot aquest treball per a una petita quantitat de diners.Els compradors de Bitcoin haurien destar preparats per perdre tots els seus diners, segons informa el regulador britànic-CNBCAndrew Bailey, director executiu de l'Autoritat de Conducta Financera (FCA), va dir "Newsnight" de la BBC dijous, "Si vostè vol invertir en Bitcoin, estar preparat per perdre tots els seus diners."

Bailey va dir que la manca de suport dels governs i els bancs centrals de la moneda digital més popular del món, era evidència que posar diners en bictoin no era una inversió segura.

Elogi fet per Andrew Bailey


Calculadora de Bitcoin: calcular el valor de mercat actualQuè és una calculadora Bitcoin? Anem a fer una ullada més de prop a algunes de les complexitats de la instal·lació bitcoin, a partir del que és una calculadora bitcoin i com utilitzar una calculadora de Bitcoin. Bàsicament, una calculadora de mineria o calculatoris energia utilitzada per rastrejar i calcular quant bitcoin seu sistema en particular pot meva.

L'ús de la informació tal com la taxa de hash actual i l'estat actual dificultat, aquesta calculadores poden estimar amb precisió els bitcoins generats. Això, en essència, respon a la pregunta del que és una calculadora de Bitcoin. També hi ha la calculadora de rendibilitat bitcoin que ajuda a calcular la quantitat real de diners que el sistema és capaç de generar tenint en compte l'estat actual de la taxa de canvi de Bitcoin.

En realitat no és difícil entendre com utilitzar Bitcoin calculatorand amb una mica de pràctica i coneixement del procés es fa més fàcil. Utilitzeu la calculadora bitcoin dalt i veure el valor de la moneda de Bitcoin. Fins al moment, aquesta calculadora bàsica només pot calcular Dòlar dels Estats Units (USD), lliura esterlina (GBP) i euros (EUR). Estem treballant per afegir més monedes / països.

Bitcoin Calculadora


Hi ha un defecte mortal en les criptoconcies, el que significa que mai poden ser monedes realsEl problema que cryptocurrencies cara és que fallen els dos mètriques clau del que fa que una moneda d'una moneda ", va dir Donovan. "Una moneda ha de ser un mitjà àmpliament utilitzat d'intercanvi. Cryptocurrencies mai van a aconseguir això. Període ".

"El problema fatal per cryptocurrencies és que l'oferta d'ells tan sols pot anar cap amunt", va dir. "Hi ha unlimitedupside al subministrament d'cryptocurrencies."

Elogi fet per Paul Donovan


Bitcoin és un engany que podria conquerir el món: lAtlànticNo ha transformat l'economia d'avui dia. Mentre que el nombre de transaccions Bitcoin està creixent cada any, no és gens prop d'una tecnologia de consum per al mercat massiu, com Google o Netflix, o fins i tot PayPal. Bitcoin segueix sent molest d'utilitzar (la transacció típica pot trigar fins a 10 minuts) i el preu és extremadament volàtil. És, per ara, una moneda francament terribles construït damunt d'un potencial de tecnologia de transformació.

Eulogy feta per Derek Thompson


Bitcoin, Ether i altres criptoconcies poden estar veient linici del final: MarketWatchLa repressió xinesa sobtada en la recaptació de fons de la moneda virtual del bitcoin i altres cryptocurrencies que va causar la caiguda és o bé el final del principi per al cripto-partit - o, més probablement, el principi de la fi....

No té cap sentit seriós. En altres paraules, cryptocurrencies no tenen precisament la suposada alça il·limitada que els especuladors poden somiar. L'única manera en què cada vegada estem mirant els anomenats valoracions de "cel blau" és si els governs de tot el món perden la ment col·lectiva...

I pel que fa als aficionats moneda digital i les seves fantasies llibertàries: Si pensa bitcoinor èter o el que és d'alguna manera més enllà del control del govern perquè és tan descentralitzada a través de tants equips diferents, s'equivoca. Els governs poden no ser capaços de tancar tots els servidors, però no ha de fer-ho. Ells poden, en teoria, la gent Ban i empreses sota la seva jurisdicció des de la compra, venda, intercanvi, o la celebració d'aquestes coses. Els governs poden fer les seves cryptocurrencies no convertible en alguna cosa útil...

Cripto-mania pot continuar per ara. Els operadors estaran atents a les llistes per veure com es desenvolupen les tendències. Però la història d'inversió a llarg termini s'assembla a una altra cosa. Els riscos estan augmentant.

Elogi fet per Brett Arends

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Estudi: la ruta de la seda va ser un canvi de paradigma en el comerç de drogues

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Lawsky Outlines revisat BitLicense, GAW llança Paycoin, i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opcions de negoci per a principiants

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Lavanç de Bitcoin és el Impossible de les plataformes futures de combustible

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

GEGF: Bitcoin positiu però arriscat per als governs

Post Bitcoin

Per què els experts de Bitcoin no tenen por dun atac de 51%

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserva al 104%