Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta? | Catalan.Lamareschale.org

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Les tarifes de Bitcoin es van explicar: la transacció de Bitcoin és realment gratuïta?

Aquest vídeo conté conceptes avançats que han explicat en els vídeos anteriors. Si vostè és nou en Bitcoin és millor que veure el tutorialsbefore anterior observació d'aquest.

Una de les principals avantatges de Bitcoin és que suposadament pot enviar diners entre dos punts en la terra de forma gratuïta. Però si vostè ha enviat bitcoins una o dues vegades abans que probablement ha notat que hi ha a les taxes de transacció de dades - així que el que està passant aquí exactament?

Abans d'explicar com es calculen les taxes vull explicar el que les taxes són Bitcoin. Quan els miners ordre transaccions en blocksinside la Blockchain que se'ls paga dues vegades - El primer pagament és pel que vostès dirien "el sistema" - el que els atorga una recompensa per tenir èxit en entrar al seu bloc de transaccions. El segon pagament és els honoraris dels usuaris connectats a les transaccions que s'incloïa en aquest bloc.

Però no sempre s'ha de pagar aquestes quotes, hi ha certes normes que dicten si i quan vostè ha de pagar ells. Per descomptat, es pot optar per no tenir en compte les regles i no adjuntar una quota per al seu pagament, però llavors és possible que la seva transacció es durà molt de temps per ser processats.

Regla # 1 - Quantitats més petites paguen una quota

Si el nombre de bitcoins que està enviant és menor que 0,01 bitcoins se li demanarà a pagar la quota de miners. Es requereix aquest càrrec per tal d'evitar que els usuaris d'spam de la xarxa amb micro transaccions.

Fins i tot si tota la transacció és més de 0.01 bitcoins però el canvi s'obté de tornada de yourinputsis més de 0.01Bitcoins haurà de pagar una quota.

Heus aquí un petit exemple:

Diguem que vostè vol comprar un rellotge de 1.999 bitcoins. S'utilitza una entrada de 2 bitcoins i rep de nou una entrada de 0.001 bitcoins com el canvi. Atès que el canvi és una quantitat tan petita que es requereixen per pagar la quota d'un miner addicional per a ell també.

Regla # 2 - Monedes més velles tenen menys les despeses

Si les entrades que està enviant en el seu transacció són grans, llavors hi ha una major possibilitat que no es requereix una quota. Monedes antigues monedes vol dir que no s'han mogut durant molt de temps.

Regla # 3 - transaccions més petits requereixen menys les despeses

Cada transacció està fet d'entrades. Els menys insumos utilitzats per a compilar una transacció, es requeriran els menys les despeses. Així que si vostè és enviar 1 Bitcoin i l'ús de 4 entrades de 0,25 bitcoins és més probable que això requereix una quota de llavors, si anés a enviar només 1 entrada d'1 Bitcoin.

Tingueu en compte que la majoria de les vegades que no van a tenir tant control sobre si la seva transacció requereix honoraris o no. El seu Bitcoin walletwill encareixen l'optimització de les entrades perquè de manera que evitar càrrecs quan sigui possible. Quota de la minera d'avui és 0,0001 Bitcoin, que és d'al voltant de $ 0,06 i és probablement val la pena pagar per obtenir el seu transacció processada ràpidament.

La informació en aquest post va ser construït utilitzant el coneixement dels AlefBit (pàgina web en hebreu) ​​i BitcoinFees- Les dues fonts d'informació sorprenents Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Com podria accelerar Bitcoin, o limitar, la inflació Fiat

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

Sobre les aixetes Bitcoin

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada Bitcoin Part 1: Metodologia

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: adéu a les reserves fraccionades

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?

Post Bitcoin

Alibaba IPO Responsable de Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit eleva $ 3M, Bitcoin Gasting PAC, i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin a la part principal 1: paper suís de recerca de bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - El més càlid BTC Round Up!

Post Bitcoin

Deflation Part 1: La naturalesa deflacionista del preu de Bitcoin