Conspiració contra les transaccions instantànies de Bitcoin: RBF, CPFP i Earth Scorched | Catalan.Lamareschale.org

Conspiració contra les transaccions instantànies de Bitcoin: RBF, CPFP i Earth Scorched

Conspiració contra les transaccions instantànies de Bitcoin: RBF, CPFP i Earth Scorched

Tothom assumeix que les transaccions Bitcoin són instantanis, i per a la major part de la història d'aquest Bitcoin va ser pràcticament cert-que podria assumir aquesta sense molt risc. No obstant això, si mirem una mica més profund, veiem que això no pot ser la realitat per molt temps.

El que és el doble de despesa?

El "doble despesa" és el gran repte tècnic que Bitcoin resol per als sistemes descentralitzats. Igual que amb tots els arxius digitals, és pràcticament impossible per a donar-li valor, que pot ser intercanviat ja que els ordinadors poden copiar i enganxar tan fàcilment.

Si imaginem transaccions Bitcoin com un xec, que especifica on venen els diners i on va (juntament amb una signatura criptogràfica), podem verificar tota aquesta informació fàcilment - és la seva inclusió en el blockchain Bitcoin que fa aquesta comprovació realment vàlida.

Ja que un pot signar milers d'aquestes comprovacions tot utilitzant els mateixos diners, tots els controls es recuperarà a excepció de la que s'inclou en el blockchain.This és la transició d'una transacció de confirmació de zero a una transacció confirmada. D'altra banda, les transaccions en conflicte utilitzant les mateixes monedes més d'una vegada es diuen doble gasta.

De moment, i d'acord amb el comportament actual de la xarxa Bitcoin, la primera transacció per a ser vist serà el que s'inclouran en el blockchain. Això és fàcil i còmode. Miners tirarien transaccions de distància en conflicte, de manera que el moment en que vegi una transacció vàlida de la xarxa (que és instantani) es podria assumir que no serà el doble gastat i finalment inclòs en el blockchain (no instantani).

¿Es recomana que confiar en això?

He estat recomanant que confiar en les transaccions de confirmació zero, però per a transaccions petites només. Pel bé de petites transaccions, un atacant planificació per cometre frau en una transacció de confirmació zero hauria d'organitzar un atac complex, que probablement requereixi algun element de manipulació o el suborn, i això és molt poc probable que succeeixi quan les petites transaccions estan en joc, com la compra de cafè o un ordinador portàtil.

No obstant això, la realitat és que les transaccions de confirmació zero no són "beneïts" pel blockchain i, per tant, no reben totes les promeses que ofereix Bitcoin ja que són potencialment "reversibles" (fins que es confirmi).

Llavors això vol dir que les transaccions Bitcoin no poden ser alhora irreversible i instantània La resposta curta és "veritable": transaccions estàndard Bitcoin no gaudeixen d'aquestes dues propietats alhora. La resposta llarga és òbviament més complicada.

Nen-Pays-A-Pares (CPFP) vs. Substitueix-By-Fee (RBF)

Com sabem, els miners són responsables d'incloure les transaccions en el blockchain, i en canvi reben les taxes de transacció, a més de rebre la recompensa de bloc per blocs minades (encunyar noves monedes) concedits directament del protocol.

Si assumim que els miners prioritat als guanys, podem suposar que un miner intel·ligent inclourà les operacions no rendibles (transaccions d'honoraris-menys) si estan vinculats a transaccions amb suficients taxes per cobrir els beneficis per a ambdues operacions.

Per exemple, si estic pagant un negoci i saben que la taxa és massa petit, poden prendre aquestes monedes i enviar-los a una altra direcció amb una nova transacció que té el doble de la tarifa. Això vol dir que el miner va a entendre que ell o ella només pot obtenir el doble càrrec si ell o ella inclou la primera transacció en el procés.

Aquest mètode de donar un afany de lucre als miners per acceptar les transaccions es diu "Nen Pays Per Pares"

CPFP), i podem suposar que en algun punt dels miners es comportarà com això de manera fiable. Això permet resoldre certs problemes d'honoraris com ara permetre que l'extrem receptor de pagaments per pagar la tarifa de transacció, i assegurar en general que certes transaccions siguin inclosos en el blockchain.

Això permet que l'extrem receptor de motivar els miners per confirmar una transacció específica. No obstant això, el remitent també pot motivar els miners per confirmar una transacció específica mitjançant l'ús d'un doble despesa que té una taxa més elevada. Al capdavall, és tan raonable suposar que els miners triaran de major quota de doble gasta. Això es diu "Canvia Per Fee" (RBF), el que és vàlid i legítim d'acord amb el protocol, i és contradictori amb la recomanació de confiar en les transaccions de confirmació zero. Això també permet resoldre certs problemes de taxes, com ara permetre que el remitent per cancel·lar o corregir les transaccions (sempre que encara no estan confirmats al blockchain).

A partir d'ara, els miners realment no es comporten com això i pel que encara poden donar per fet que la majoria de les petites transaccions de confirmació zero són segurs. No obstant això, no hi ha manera de prometre que això seguirà sent així en el temps.

Espereu... Si tant l'emissor com l'extrem receptor poden motivar els miners de forma independent per confirmar transaccions específiques, Qui guanya? La doble despesa o la transacció original?

Terra cremada

Si combinem aquests dos conceptes, que són legítimes i potser fins i tot anticipat, s'arriba a una conclusió poc estranya: ni el remitent ni les victòries extrem receptor. Només els miners fan. Com s'ha esmentat, tots aquests motius de lucre es realitzen mitjançant l'augment de la taxa que el miner espera rebre d'una determinada transacció, i per tant cada vegada que el remitent o l'extrem receptor intenten motivar el miner, les pujades de taxes i els beneficis miners.

Anem a provar un exemple.

Anem a suposar que Bob vol cancel·lar una transacció d'un MBTC que va enviar a Alice, però Alice vol assegurar-se que la transacció passa a través. Originalment Bob ni tan sols afegir una quota i la cartera d'Alice s'adona d'això pel que utilitza automàticament CPFP i afegeix el doble de la tarifa (tarifa d'0,2 MBTC, suposant que la taxa estàndard és de 0,1 MBTC).

Quan els miners veuen aquesta segona operació, que va voler incloure la transacció original, perquè és l'única manera d'aconseguir la doble tarifa. Bob vol cancel·lar aquest, així que usa RBF i crea una nova transacció en conflicte que envia l'original MBTC de nou a ell, excepte amb una quota de 0,3 MBTC. Des honoraris es treuen de l'Alice total és de realment disposat a comprometre i obtenir només 0,8 MBTC i pagar 0,2 MBTC als miners, mentre que Bob està disposat per obtenir només 0,7 MBTC (amb 0,3 MBTC utilitza com un suplement).

Un miner que està buscant en aquest veurà un conjunt d'operacions que se li NET 0.2 MBTC en honoraris, i una altra transacció que li reporti li 0,3 MBTC en honoraris, i probablement voldrà confirmar la transacció de Bob. Alice sap i crea una nova transacció CPFP amb una taxa més elevada de 0,4 MBTC. Després de tot, és millor obtenir el sobrant 0,6 MBTC d'aconseguir res. Bob segueix endavant i aixeca la RBF a 0,5 MBTC. Com es pot imaginar això continuarà fins que Bob ofereix 0,9 MBTC en honoraris, mentre tornant a només el 0,1 MBTC. Alice, ara extremadament furiós, oferirà una nova transacció sense sobrant i la plena MBTC com honoraris per als miners simplement malgrat Bob.

Tota aquesta carrera quota ha causat Alice i Bob a gravar a través de tots els diners i utilitzar-lo com honoraris fins que no va quedar canvi. Tothom va actuar de forma racional i com era d'esperar. Qui guanya? La minera, que té tota la transacció com una taxa, en lloc de la tarifa estàndard petita. I aquí arribem al que s'ha denominat la "terra arrasada" de les transaccions de confirmació zero.

Bé, és per aquesta raó i altres que les transaccions no confirmades no es consideren segurs, sobretot en comparació amb les transaccions que tenen moltes confirmacions. Encara que aquesta no és la realitat avui en dia, tot això és vàlid i legítim d'acord amb el protocol i no requereix que li passi res, excepte que els miners comencen a actuar més "racional" i donar prioritat als guanys.

No hi ha tal cosa com transaccions Bitcoin "instantanis"?

En el món dels diners tradicional, les transaccions instantània només pot succeir amb diners en efectiu en persona, o amb un tercer. Bitcoin està dissenyat per eliminar la necessitat de tercers, i encara que podem anticipar Terra Cremada, resulta que les transaccions instantànies són encara possibles sense tercers, però no amb les transaccions estàndard Bitcoin.

canals de pagament són un altre concepte que pot permetre que teòricament transaccions instantània o d'alta freqüència, i de fet utilitza el fet que es pot signar transaccions sense difusió necessàriament de ser inclosos en el blockchain immediatament.

Aquestes idees, juntament amb altres solucions de cadena fora típicament requereixen fons "bloqueig" per endavant, sinó que podien oferir les tarifes més barates, les transaccions instantànies i generalment major flexibilitat, alhora que sent sense esperances i sense tercers.

En conclusió, les transaccions estàndard Bitcoin no són beneït ser instantani, almenys no pel protocol. No obstant això, les operacions no estàndard Bitcoin com ara els canals de pagament fora de la cadena pot ser instantània, i potser oferir encara més de transaccions estàndard fan.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Bitcoin Mining en 2015: ASIC, mineria en núvol i dificultat

Post Bitcoin

BitXBay: un mercat anònim basat en Bitcoin, descentralitzat

Post Bitcoin

Les filtracions dAshley Madison: què fer quan senfronten amb el xantatge Bitcoin

Post Bitcoin

Els grans governs esclafaran Bitcoin, però no ho mataran - Forbes

Post Bitcoin

Armory Technologies està publicant una versió actualitzada de la seva cartera Bitcoin després daconseguir una inversió de $ 600k

Post Bitcoin

El subministrament flexible de Bitcoin no estabilitzarà el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin és brillant: la caiguda de preus i levolució

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

Auditoria Bitcoin de Bitstamp mostra Reserves Cobrir tots els dipòsits

Post Bitcoin

Anàlisi del preu adequat de Bitcoin: Introducció al valor de USD a BTC

Post Bitcoin

Metalls preciosos de lEuro Pacífic de Peter Schiff per acceptar Bitcoin

Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions