És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa | Catalan.Lamareschale.org

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

És Bitcoin Anonymous? Aquí hi ha la resposta completa

Una de les principals característiques la gent sol enllaça amb Bitcoin és l'anonimat, però és totalment anònima Bitcoin? D'una banda, és totalment anònima. De l'altra, és completament transparent i rastrejable des de totes les transaccions es recordedin un llibre de comptabilitat pública.

Bitcoin és el que s'anomena pseudònim. Enviament i recepció de bitcoins és com escriure amb pseudònim. En Bitcoin, el seu pseudònim és l'adreça a la que rep Bitcoin. Si la vostra adreça és d'alguna manera vinculada a la seva identitat quedi exposada.

Atès que totes les transaccions a la xarxa Bitcoin es registren al poble Blockchain ara serà capaç de saber la quantitat de bitcoins és el propietari d'aquesta direcció, que s'ocupa d'enviar diners i que va rebre diners de vostè.

Si per exemple s'està sol·licitant donacions al seu lloc web amb una adreça Bitcoin específic - que la direcció ja no és anònim.

Llavors, què es pot fer per seguir sent totalment anònima?

En primer lloc el millor és utilitzar una nova direcció Bitcoin per cada transacció que realitzi. Aquest és un bon començament, encara que això no garanteix l'anonimat complet. Això és a causa del fet que si utilitza múltiples entrades per a una transacció i una d'aquestes entrades prové d'una direcció compromesa - totes les seves direccions d'entrada A continuació s'exposen.

En la nostra recent guia: l'ús de Bitcoin detall anonymouslywe els passos exactes a prendre per tal de mantenir els més alts graus d'anonimat.

Per millorar l'anonimat s'ha d'utilitzar múltiples carteres. Creació d'una nova direcció de canvi per a les seves entrades també pot millorar l'anonimat com una nova direcció es crearà una vegada que arribi el canvi dels pagaments que vostè ha enviat. Aquest va comptar amb el suport de la Bitcoin Coreclient per exemple.

Mètodes menys convencionals addicionals inclouen amagar l'adreça IP del seu ordinador, utilitzant els serveis de barreja que comercien a terme les seves bitcoins per als que tenen una història diferent, usant el navegador TOR i la connexió a Internet a través de VPN.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

22 dabril de 2015

Post Bitcoin

BetChain es converteix en el primer casino de Bitcoin per oferir girs gratuïts a les darreres girs gratuïtes de Promoció del divendres

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange dArgentina perdre comptes bancaris

Post Bitcoin

Guanya 40 € en Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Oportunitats darbitratge Bitcoin: una breu guia

Post Bitcoin

Coin Breu informe diari: Bitcoin VeriCoins, Internet of Things dIBM, Syscoin contra Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Preus de Bitcoin en ascens després del mes turbulento!

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay fa $ 1 Milió en transaccions diàries!

Post Bitcoin

30 dabril de 2015

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Ghash.io, Iraq i la subhasta de lFBI

Post Bitcoin

Informe anual de preus del Bitcoin Weekly Break: del 24 al 30 dagost de 2014