Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur | Catalan.Lamareschale.org

Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur

Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur

Crec que una de les principals preguntes que em fan els nous lectors es "és Bitcoin segur?". Les persones que no entenen Bitcoin tendeixen a pensar que no és segur perquè senten tota mena d'històries sobre el robatori i el frau i assumeixen que no pots posar la seva confiança en Bitcoin. El que passa és que en la majoria d'aquestes històries és l'amo de Bitcoin que va crear el problema i no en si Bitcoin.

"He sentit a molta gent perd diners quan MT.Gox es va declarar insolvent" 

És cert que quan MT.Gox botiga tancada a principis d'aquest any, al voltant de 850.000 bitcoins es "van perdre" (gairebé $ 480 milions al tipus de canvi de la data donada). Molta gent va perdre molts diners. Però això no és causa de Bitcoin, això és a causa de:

  1. La negligència en el maneig dels fons per part MT.Gox
  2. La gent que deixa les seves bitcoins en el canvi de lloc de retirar-se a la seva pròpia cartera

Anem a parlar d'aquestes qüestions febrer. El primer pot succeir en qualsevol empresa, fins i tot va fer fallida Lehman Brothers i ningú va veure venir. No és ni remotament relacionat amb Bitcoin. El segon és un resultat de la mandra de la gent a l'acció de conversa.
Recordo que uns 3 mesos abans MT.Gox van col·lapsar l'escriptura estava per tota la paret. La gent cridava a terme en els fòrums "No deixeu els seus diners en MT.Gox, o en qualsevol canvi d'aquesta matèria". Una vegada que els diners es deixa en l'intercanvi no té cap control sobre ell.

 "Hmmm... Bé, però cada dos dies m'assabento d'un altre intercanvi de ser atacat"

Així que és culpa d'aquest Bitcoin o culpa del propietari del lloc web que no va posar prou mesures de seguretat al seu lloc. La quantitat de diners robats dels comptes bancaris es va estimar en $ 1 mil milions en 2013 i que ni tan sols està relacionat amb Bitcoin. Cal assegurar-se que el lloc d'emmagatzemar o intercanviar les seves bitcoins van llançar és prou fiable.

Com pot vostè fer-ho? Una manera seria la de buscar el nom del lloc + la paraula "comentaris" a Google. Una forma més fiable seria la de buscar el nom del lloc en el major fòrum BitcoinTalk- Bitcoin més antic i avui. A més, si aquesta és la primera vegada que treballa amb un lloc no posar una gran quantitat de diners en ella - comprovi que funciona en petites quantitats. Però el més important és recordar que la seva pròpia cartera és el seu "refugi segur" - una vegada que els seus bitcoins hi ha ningú pot tocar-los per el mouen de nou a la seva pròpia cartera tan aviat com vostè té l'oportunitat.

"Però fins i tot carteres de la gent hacker!"

Sí que tens raó, els clients de cartera, fins i tot respectats com Blockchain.info ser hacker de tant en tant. Això encara no vol dir que Bitcoin com una forma de pagament o un protocol no és segur. Hi ha diversos measureyou de seguretat poden i han de prendre per protegir la seva pròpia cartera. Amb gran diners que comporta una gran responsabilitat - suposo que és només una de les coses que haurà de fer front ara que vostè no ha de pagar totes aquestes comissions no raonables al seu banc.

Alguns passos l'hi recomano encaridament estan usant 2 factors d'autenticació i movent els seus bitcoins a emmagatzematge en fred (utilitzant un paper walletor TREZOR). 2 Factor d'autenticació (de vegades conegut com 2FA) és quan es necessita un formulari de verificació addicional per accedir al seu compte (per exemple, introduint un codi d'accés que s'envia al seu telèfon mòbil).

Una última cosa a tenir en compte són els intents de phishing. Hi ha un munt d'aquells donant voltes en els últims mesos i cal assegurar-se que si algú sol·licita qualsevol informació a través de correu electrònic o un lloc web en realitat és que vostè pensa que és i no un impostor.

"Si perdo la meva cartera Bitcoin no puc aconseguir els meus bitcoins tornar"

Vols dir que si perd el dispositiu es s'emmagatzemen les seves claus privades? Com el tipus que a través de distància $ 9 millionin bitcoins? Estàs en el cert. Però si la reserva el seu walletregularly i mantenir la còpia de seguretat en un dispositiu diferent de la seva cartera (per exemple, una unitat flash) - vostè sempre serà capaç de restaurar les seves bitcoins perduts, encara que la cartera primària es llença.

"Bitcoin és només un esquema Ponzi"

Això és un argument que en realitat no puc contradir. No perquè és cert, però perquè es basa només en la ignorància i el que s'estableix això clarament no ha pres el temps per educar-se a si mateix en el que Bitcoin és. És com et vaig a mostrar una casa i em vaig a dir que és un cotxe, no una casa. És cert que hi ha hagut molts Ponzi schemesthat utilitzat com una eina de Bitcoin però hi ha una quantitat igual d'esquemes utilitzant el dòlar dels EUA o qualsevol altra moneda per al cas. Fins i tot congressista Jared Polis saysthat si prohibim Bitcoin, anem a prohibir el bitllet d'un dòlar també.

Així que sí Bitcoin és tan segur com qualsevol altra moneda, si no més segur

Segur Bitcoin té els seus propis riscos com el 51% fluctuacions attacksor del tipus de canvi, però encara he de veure qualsevol acusació concreta contra el protocol Bitcoin sent insegura 1 si estic equivocat sobre això vostè és benvinguts a deixar la seva prova en els comentaris. Bitcoin pot tenir defectes en el moment, però la seguretat no és una d'elles.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Fed April Minuts de reunió publicats: Quina és la política futura de la política federal per Bitcoin

Post Bitcoin

Elecció de la junta directiva de la fundació Bitcoin: Jim Harper, Olivier Janssens o la matèria?

Post Bitcoin

Sha reiniciat el recent hack de Bitcoin Mixer, el debat de Darkcoin contra els mescladors de confiança i els mescladors de confiança guanyats

Post Bitcoin

Canadà per implementar el reglament Bitcoin

Post Bitcoin

Antonopoulos deixa la base de Bitcoin sobre Mgmt

Post Bitcoin

Com obtenir Bitcoins gratuïts amb aixetes Bitcoin que realment paguen

Post Bitcoin

5 Mètodes per comprar Bitcoin amb PayPal instantàniament el 2018

Post Bitcoin

Revisió de Changelly: The 1 Thing They Will not Tell You

Post Bitcoin

Com arrossegar els beneficis del Faucet Bitcoin amb un sol pas

Post Bitcoin

Economia Bitcoin Size Size: Clarificació i revisió darguments

Post Bitcoin

Bitcoin en 2014: Els alts i baixos dun any

Post Bitcoin

Què són els blocs de Bitcoin i les confirmacions de Bitcoin?