Què és el suport de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és el suport de Bitcoin?

Què és el suport de Bitcoin?

Es pregunta què bitcoin està recolzat per? La resposta no és res en absolut, però que en realitat no és una mala cosa. Com la majoria de les monedes modernes Bitcoin no està recolzat per or o altres objectes preciosos. En un sentit, el valor de Bitcoin es deriva de la nostra creença comuna que Bitcoin té valor. El mateix és cert del dòlar nord-americà, la lliura esterlina i l'euro de la Unió Europea, així com gairebé totes les altres divises moderna.

Històricament parlant, fins a l'agost 15th1971 majoria de les monedes estaven recolzats per una mercaderia, generalment or o plata. De fet, abans de la invenció del paper moneda, la majoria de les monedes eren monedes de moda de metall preciós. A més, després de la Segona Guerra Mundial i fins a 1971, la major part dels països del món que funcionen sota l'acord de Bretton Woods, les monedes van ser recolzades per l'or.

L'Acord de Bretton Woods i el final dels productes bàsics suport Monedes

Per tal d'entendre el sistema actual, és important entendre el sistema antic. Sota el sistema de Bretton Woods, els bancs centrals serien capaços de comerç d'or, entre d'altres, i les monedes estarien vinculats al valor d'or, i vinculat un contra l'altre. Quan es canvia un tipus de canvi, això vol dir que s'estableix seu valor. Així que si el dòlar nord-americà buys.75 lliures esterlines, que és el valor que es fixa en. La majoria de les taxes de PEG són en realitat les taxes de paritats ajustables, el que significa que els responsables polítics poden ajustar el valor quan sigui necessari.

El sistema de Bretton Woods va ser dissenyat per reduir les fluctuacions de la moneda vist en els anys 1920 i 1930. Durant aquest període les monedes es movien ràpidament i sense control, el que va provocar la inestabilitat internacional, i va contribuir a empitjorar la Gran Depressió, i crear les condicions que van portar a l'esclat de la Segona Guerra Mundial. Mentre que el sistema de Bretton Woods va funcionar bé per un temps, que finalment va causar interrupcions del seu propi.

La fi de Bretton Woods i la pujada de Fiat Monedes

La Bretton Woods va aconseguir crear estabilitat en els anys immediatament posteriors a la segona guerra mundial. A finals de la dècada de 1960, però, les fallades greus en el sistema estaven començant a emergir. Entre els majors defectes és que el dòlar era massa forta, el que va causar interrupcions en el comerç internacional. Per aquesta raó, entre altres, els governs van decidir abandonar l'acord, i per utilitzar monedes "fiat" al seu lloc.

Bàsicament, una moneda fiduciària és una moneda de lliure flotació que no està recolzada per cap tipus de mercaderia. En el passat, els dòlars o altres monedes haurien estat digne d'una certa quantitat d'or o una mercaderia més. A la pràctica, el comerç en dòlars d'or era sovint molt restringit, encara dòlars van ser almenys hipotèticament mereix una certa quantitat d'or.

Ara, el dòlar ja no està lligat a l'or. Per descomptat, encara es pot comprar or amb els seus dòlars, però els seus valors són independents l'un de l'altre. La majoria de les principals monedes tampoc estan vinculades entre si, sinó que se'ls permet surar. Els tipus de canvi poden variar tant entre les diferents monedes. Fa alguns anys, un euro podria haver comprat uns $ 1.4 dòlars americans. Ara? Un euro va a comprar només al voltant de $ 1.13 dòlars.

Bitcoin és una espècie de moneda fiduciària, però ¿i què?

Igual que el dòlar i l'euro, bitcoin i la majoria d'altres monedes digitals són una mica Fiat. Se'ls permet surar en el mercat, i el seu valor està determinat pel mercat. D'alguna manera, fins i tot es podria dir que les monedes digitals i el seu valor es determinen per consens.

A diferència de les monedes fiduciàries tradicionals, però, hi ha diversos factors clau que fan que el valor de Bitcoin potencialment més fiable. En primer lloc, bitcoins han de ser extrets a través d'ordinadors, el que requereix una inversió de temps i diners. A mesura que es fa més car de bitcoins mines, és probable que el valor dels bitcoins si augmentarà lentament.

En segon lloc, mentre que els governs poden incrementar la seva oferta de diners en un moment donat, es deprecia per tant el valor d'unitats monetàries individuals, el subministrament de Bitcoin està estretament regulada, i el nombre de nous bitcoins que entren al mercat s'està desaccelerant decreixent. Bitcoin no està subjecte als capricis dels funcionaris del govern o qualsevol altra persona per a aquesta matèria. És una moneda lliure i independent.

Què "esquenes" una moneda és irrellevant, el que importa és la percepció

Des del final de l'acord de Bretton Woods, la idea que es necessiten matèries primeres per donar suport a les monedes s'ha tornat irrellevant. En canvi, la percepció pública i les polítiques econòmiques són el que importa. Els diners té valor perquè creiem que té valor. Això és cert per al dòlar, l'euro, la lliura, i sí, fins i tot Bitcoin.

Podem intercanviar els nostres diners per a les mercaderies. Molts minoristes ara accepten com a pagament Bitcoin. De fet, en avaluar noves monedes "exòtics" com Bitcoin, les taxes d'adopció, la capacitat de comprar béns i serveis, història establerta, i la mida de la comunitat són sens dubte els millors indicadors del valor d'una moneda. Són persones que l'utilitzen per comprar béns? És la pròpia comunitat gran, sostenible, i ha establert? Per Bitcoin, la resposta a aquestes preguntes és sí.

Molta gent pensa en bitcoin més com un actiu d'inversió d'una moneda veritable. Part de la raó dels preus es deu al fet que bitcoin tendeixen a allunyar-se una mica de forma espectacular. El valor de totes les monedes fiduciàries pot pivotar també dràsticament, però. Això és cert fins i tot per a les monedes recolzades pel govern, que estan subjectes als capricis de les polítiques del govern. La lliura esterlina, per exemple, ha perdut gran part del seu valor durant les últimes setmanes següents el vot Brexit.

En alguns casos, la hiperinflació, fins i tot pot colpejar amb els diners convertint-se gairebé sense valor. Penseu Zimbabwe, on la inflació es va posar tan malament fa uns anys que el govern va començar a imprimir fins a 100 mil milions de bitllets d'un dòlar. Quan la moneda va ser eliminat, 35 bilions de dòlars de Zimbabwe van igualar 1 dòlar americà. Més recentment, l'abril del IMFreported que Veneçuela patiria la inflació d'aproximadament un 500% aquest any, i 1,800% el proper any. A mesura que es desenvolupa aquesta inflació, diners veneçolà perdrà ràpidament el seu valor.

Més sovint que no, la ràpida aparició de la inflació és causada per la mala gestió del govern i de la sobre-impressió de diners. Aquesta és la raó per bitcoin pretén ser lliures govern. Les persones creen els seus propis diners a través de la mineria. A continuació, es permet bitcoin per ser negociats lliurement al mercat. A més, ja que la pròpia oferta de diners és limitat i ja establert, les negociacions de polítiques ja no són possibles. Així que si bé és cert que Bitcoin no està lligat a qualsevol producte, i que depèn de la nostra percepció col·lecció, com la majoria de les monedes modernes, la moneda P2P és possiblement una moneda més fiable que les monedes fiduciàries recolzats pel govern.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

The Doomsday Cult of Bitcoin - NYMAG

Post Bitcoin

Lentament però segurament, Bitcoin sembla estar caient a part - NewStatesman

Post Bitcoin

Què és Bitcoin? Una explicació simple (però a fons)

Post Bitcoin

La resolució de lexperiment de Bitcoin: Mike Hearn

Post Bitcoin

Com pagar impostos Bitcoin als Estats Units

Post Bitcoin

Com és lescena Bitcoin Start Up a lÀfrica?

Post Bitcoin

Drama lloc de notícies

Post Bitcoin

Bitcoin Value part 2: els diners fins i tot necessiten un valor dús?

Post Bitcoin

Bitcoin Value Part 3: Teoria del valor de Bitcoin de Konrad S Graf

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Està segur Bitcoin? Sí. Esteu segur que no nestic segur

Post Bitcoin

El Banc Central Argentí té por de Bitcoin