Què és la mineria de Bitcoin? | Catalan.Lamareschale.org

Què és la mineria de Bitcoin?

Què és la mineria de Bitcoin?

Vostè pot preguntar-se "d'on procedeixen de bitcoins?"

Bitcoins no s'imprimeixen com els diners tradicional, que s'extreuen del sistema. Un miner és només una persona amb un ordinador que executa un programa de mineria a ell. La raó es diu la mineria es deu a:

  1. Igual que qualsevol altre recurs natural, hi ha una quantitat finita de bitcoins. Pel que la quantitat màxima de bitcoins que es pot generar és de 21 milions. Fins avui es van extreure més de 12 milions d'bitcoins.
  2. Igual que la mineria al món real, cal invertir l'energia per tal d'extreure aquests bitcoins. L'ordinador del miner necessita resoldre problemes matemàtics complexos, i una vegada que els resol - nous bitcoins es generen i s'atorgarà a ell.


Però els miners no només generen nous bitcoins. També utilitzen els seus ordinadors per verificar les transaccions i prevenir el frau. Així que més miners significa verificacions de transaccions més ràpides i menys frau. És per això que volem per compensar els miners per la seva ardu treball.

En verificar una transacció el miner aconsegueix un mòdic preu d'aquesta transacció per al seu treball. Així que els miners se'ls paga dues vegades - una vegada per verificar les transaccions i altra vegada quan es generen amb èxit nous bitcoins. Sona rendible? Bé... No tan ràpid...

Satoshi, el tipus que va inventar Bitcoin, volia que el nombre de bitcoins que s'extreu cada vegada que es manté constant, independentment del nombre de miners vénen a bord. És per això que la dificultat de l'extracció augmenta a mesura que més miners a la xarxa.

Així que si el 2009 es podia extreure 200 bitcoins amb l'ordinador personal a casa. El 2014 li prendrà prop de 98 anys per extreure sols 1...

Per això es van inventar els miners ASIC. Súper potents ordinadors dissenyats només per bitcoins mineres. Però ja que molts miners s'han unit en els últims anys segueix sent gairebé impossible només meva. Per resoldre aquest problema piscines mineres van ser inventats. Grups de miners formats junts per fer front a la creixent dificultat de la mineria Bitcoin. Cada miner se li paga per la seva participació relativa del treball.

Així és com neixen bitcoins, a través dels miners.... 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Twitch.tv ha començat a acceptar Bitcoin per a subscripcions

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini i CoinX Battle per ser la primera borsa de Bitcoin amb llicència

Post Bitcoin

Quin és el millor processador de pagament Bitcoin? Coinkite o BitPay?

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Què és la Mineria Bitcoin?

Post Bitcoin

Vostè pot comprar un passaport amb Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Els perills de la Reserva Federal Fraccional

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

6 Restaurants que accepten Bitcoin

Post Bitcoin

Subhasta de la ruta de seda i limpacte en el preu de Bitcoin

Post Bitcoin

Assegureu la meva Bitcoin Wallet: consells de seguretat de Bitcoin

Post Bitcoin

BitPay estrena Copay: moneder Bitcoin de diversos segments per a grups

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin amb un compte bancari. Transferència bancària