Qui admet Bitcoin Cash (la llista completa) | Catalan.Lamareschale.org

Qui admet Bitcoin Cash (la llista completa)

Qui admet Bitcoin Cash (la llista completa)

El dimarts 1 d'agost a les 04 a.m. (GMT), el que molts descriuen com un altcoin es bifurcarà fora de la xarxa Bitcoin principal. Primera agost és també l'activació programat de BIP 148, també conegut com l'usuari Activat Soft Forquilla (FASU).

El nou, moneda que es bifurquen, Bitcoin efectiu, es llançarà com una crida Activat per usuari dur Forquilla (UAHF) - en la realitat; un miner Activat dur Forquilla. Tots els titulars de Bitcoin (BTC) rebran una quantitat en efectiu equivalent Bitcoin Bitcoin les seves propietats.

Nota: Si es troba confós per tot això "parlar forquilla", fes un cop d'ull a aquest article sobre la subjector Andreas Antonopolous 'excel·lent' Forkology 'presentació).

Una Breu Guia de Bitcoin efectiu

Operador principal fabricant i la mineria piscina ASIC xinès, Bitmain, plannedand codifica una resposta a la possibilitat d'una forquilla UASF induïda. Aquest codi, originalment anomenat Bitcoin ABC i ara es coneix com Bitcoin Efectiu (símbol BCCor BCH), es bifurcarà a una versió de Bitcoin sense SegWit però amb una mida de bloc més gran de 8x.

Actualment, Bitcoin és efectiu que s'estimi comptar amb el suport de tan sols el 0,26% del total hashrate mineria Bitcoin i el seu preu al de futurs marketis ViaBTC aproximadament el 12% de Bitcoin del. Com aquestes xifres es desenvoluparan després de produir-se la forqueta és un assumpte altament especulativa.

Gràfic diari de Bitcoin preu dels futurs d'efectiu en ViaBTC; Actualment l'únic mercat disponible. El tipus de canvi present d'CNY a USD és 0,14.

El consens sembla ser que Bitcoin efectiu deixarà de guanyar tracció significativa. Sense el suport financer massiu, BCH probablement operant en un rang de 3 (o fins i tot 2) dígits poc després del llançament, com a titulars Bitcoin vendran a les masses de Bitcoin o Fiat.

Com Intercanvis gestionarà el Bitcoin efectiu Forquilla

Si els seus bitcoins es duen a terme de manera segura a la seva cartera personal Bitcoin, el saldo BTC serà acreditat i va igualar a la cadena BCH. La divisió de les monedes i després es converteix en la seva responsabilitat, en cas que vol negociar un costat o l'altre.

Assegureu-vos de fer la seva investigació a fons abans d'intentar dividir les seves monedes; que és un procés força complex i tècnic. Després de produir-se el forquilla, controlar el preu de Bitcoin en efectiu per la qual cosa jutja el guany potencial davant del possible risc, més el temps i l'esforç necessaris.

Són els Compte amb els serveis que ofereixen a dividir les seves monedes per a vostè! A no ser verificat com a part d'una companyia d'intercanvi de confiança, cartera o Bitcoin similars, com ofertes bé podrien ser estafes de robatori de monedes!

Si els seus bitcoins s'emmagatzemen en una bossa (que no és recomanable per raons de seguretat), el custodi corresponent decidirà el destí del seu BCH. En diversos casos, no rebrà cap BCH.

La següent taula exposa les posicions exposades pels intercanvis Bitcoin i carteres en relació amb aquest assumpte:

Com Moneders gestionarà el Bitcoin efectiu Forquilla

Sempre i quan els seus bitcoins es duen a terme de forma segura en una cartera personal, no es pot perdre els seus cashcoins. No obstant això, hi ha una lleugera possibilitat que els miners maliciosos podrien robar les seves cashcoins quan realitza transaccions Bitcoin. Per evitar aquest risc, és possible que vulgueu dividir les monedes en les carteres específiques Bitcoin Bitcoin i efectiu.

Certes carteres voluntat o han publicat actualitzacions específiques, serveis i tutorials per dividir les seves monedes. Si la seva cartera no suporta aquesta característica, pot considerar temporal o permanentment en moviment les seves monedes a una cartera de suport. Com sempre, tenir molta cura quan es mou valors significatius.

Com carteres Bitcoin efectiu requereixen accés a la clau privada i la contrasenya de la seva cartera Bitcoin per tal de reclamar cashcoins, s'ha de tenir molta cura en descarregar qualsevol carpeta de l'efectiu de. Seria molt més segur per moure les seves bitcoins a una nova carpeta amb un nou privkey i contrasenya després de produir-se el forquilla. Només una vegada que els seus bitcoins estan en una nova cartera en cas que introdueixi el seu privkey / contrasenya en qualsevol cartera Bitcoin efectiu. Això evita el risc de fuites privkey / contrasenya a través de possibles programes maliciosos.

Bitcoin Core (també conegut com Bitcoin QT)

Són els la instal·lació automàtic en la mateixa màquina que la base és perillós. Ús de les opcions d'instal·lació predeterminades, En efectiu sobreescriurà i dades corruptes Bitcoin Core - potencialment netejar el seu balanç bitcoin de veritat! Més informació sobre les dades de Bitcoin directoryand còpia de seguretat - especialment del seu arxiu wallet.dat! - abans d'instal·lar efectiu.

Bitcoin Core no donarà suport Bitcoin efectiu de cap manera.

Electro

Mentre que l'última versió de l'electro, 2,9, és capaç de distingir entre cadenes competidores, electro no suporta oficialment Bitcoin efectiu. De fet, consideren que la forqueta "electro efectiu" del seu programari per a ser una violació de marca registrada.

Èxode

La cartera i l'intercanvi de servei combinat, Èxode, no donarà suport Bitcoin en efectiu, ja sigui a través de la divisió o la prestació d'un mercat.

Trezor

El popular cartera de maquinari Trezor donarà suport Bitcoin efectiu. La interfície web de trezor comptarà amb una eina per dividir de forma segura les seves monedes. Consulti oficial més informació statementfor de Trezor

Llibre major

El popular cartera de maquinari Ledger també donarà suport Bitcoin efectiu. La seva interfície de cartera Chrome també comptarà amb una utilitat dividida i un selector per a ambdues cadenes. Consulti les seves dades oficials statementfor.

Jaxx

Atès que els usuaris Jaxx sempre estan en control de les seves claus privades corresponents, Bitcoin Efectiu (BCH) estarà fora de perill en la seva cartera Jaxx. No obstant això, si us plau, sé que no seràs capaç d'accés / enviar / rebre la seva Bitcoin Efectiu (BCH) fins que la integració es porta a terme.

Blockchain.info

Si vostè té una cartera Blockchain, és essencial que conservi la seva cartera i la corresponent frase de recuperació i no eliminar-los, fins i tot si es buida l'equilibri BTC. A més, si vostè està considerant retirar fons d'intercanvis que no donaran suport BCC, és segur retirar a la seva cartera Blockchain.

En el cas de dos blockchains separades després de 01 d'Agost 2017 Blockchain.info donarà suport a la cadena més llarga. Al dia d'avui, no té Blockahin.info plansto immediata és totalment compatible amb la forquilla Bitcoin efectiu dins el nostre producte principal. Però, si BCC es converteix en una cadena real i el mercat, vostè serà capaç d'utilitzar la seva frase de recuperació per exportar els seus fons i utilitzar-los en aquesta cadena, independentment de si és o no Blockchain tria per donar-li suport.

Keepkey

KeepKey planeja supportall forquilles de Bitcoin com monedes úniques i li permetrà canviar entre ells amb canviar de forma.

Copagament

El copagament no soporta plansto immediata BCC. Atès que aquestes aplicacions són veritables bitcoin carteres, els usuaris mantenir les claus privades i tenen, accés exclusiu complet als seus fons. Mentre que els usuaris no seran capaços d'observar un equilibri BCC o CCO crear transaccions en aquest moment, és possible accedir a la BCC en una data posterior amb programari addicional.

BTC.com

Si el tenidor té èxit va automaticallyhave la quantitat equivalent de BCC com la quantitat de BTC emmagatzemat en la seva cartera BTC.com.

Quan en dubte la visita BitcoinCash.orgto veure si s'admet l'intercanvi o cartera.

Tenir informació addicional per compartir? Siéntase lliure de deixar en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Expedia accepta Bitcoin per a reserves dhotels!

Post Bitcoin

Qui és propietari de Bitcoin? És Bitcoin a Scam?

Post Bitcoin

Valor Bitcoin: la naturalesa i lorigen dels diners

Post Bitcoin

Anàlisi de preus de Bitcoin: Tim Draper guanya la subhasta de la ruta de la seda

Post Bitcoin

Veniu Bitcoins per PayPal: convertiu els vostres Bitcoins a USD al vostre compte de PayPal

Post Bitcoin

Bitcoin ja està en Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

Com es fa créixer la Comunitat Bitcoin a través de la consciència

Post Bitcoin

El camí dun únic Bitcoin de Enviar a rebut

Post Bitcoin

La mineria Bitcoin és il·legal?

Post Bitcoin

Com comprar Bitcoin amb un compte bancari. Transferència bancària

Post Bitcoin

El minorista en línia ShopJoy introdueix el mètode de pagament de Bitcoin

Post Bitcoin

Com la neutralitat de la xarxa podria afectar Bitcoin