Anuncieu que la vostra empresa accepta Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Anuncieu que la vostra empresa accepta Bitcoin

Anuncieu que la vostra empresa accepta Bitcoin

Si accepta pagaments Bitcoin, és una bona idea per donar-lo a conèixer. Deixar que la multitud Bitcoin saben que poden passar el seu partida de moneda digital en la seva matèria l'ajudarà a obtenir els bitcoins rodant a!

Posar un logotip Bitcoin al seu lloc web

Publicitat gratuïta en llocs web entusiastes Bitcoin és una gran manera de promoure el seu negoci i aconseguir un cert trànsit. Bitcoiners encanta veure nous productes i serveis que compleixin amb la seva monedes. A continuació es presenten els millors llocs per mostrar el seu negoci acceptar Bitcoin:

 • Yelp- aconseguir que el seu negoci no apareix allà i especifiqui que accepta Bitcoin. Yelp afegit recentment un nou Accepta Bitcoin? Atribut que es pot activar en qualsevol de les fitxes d'empresa.
 • Spendbitcoins.com- un lloc llistat del directori comerços que accepten Bitcoin. Crear un negoci profileand aconseguir que figuren al seu lloc.
 • Coinmap.org (només botigues físiques) - un mapa interactiu que mostra la ubicació de comerços que accepten Bitcoin. Gran per aconseguir clients locals a la porta!
 • Subreddit- Bitcoin té més de 122.000 subscriptors. Fes-ho per un compte de reddit i crea una nova entrada a / r / Bitcoin sobre el que fa el seu negoci i que ara accepta Bitcoin. No us oblideu d'afegir un enllaç al seu lloc web empresarial. Un missatge d'exemple podria ser:
 • Títol:

 • Faig personalitzats d'alta qualitat, barrets de vaquer per a una vida - i ara els estic venent per Bitcoin!
 • Cos:

 • I posseir [customcowboyhats.com] (http://customcowboyhats.com). He descobert recentment Bitcoin i configuració només la meva pàgina web per a acceptar ordres Bitcoin. Tinc moltes ganes de fer alguns barrets expulsar el cul de Bitcoin!
 • Recordeu que els usos anteriors, reddit format bracketsto crear un enllaç a la pàgina web. No us oblideu de reemplaçar el "http://customcowboyhats.com" amb l'URL del seu lloc web.
 • Anunci de servei de Bitcointalk subforum- enviar una convocatòria en sobre el seu nou mètode de pagament Bitcoin. Aquest lloc és on els Bitcoiners incondicionals van per totes les seves notícies i esdeveniments relacionats amb Bitcoin.
 • Secció de comerç al wiki de Bitcoin - aquesta pàgina té un alt rang Google per a les recerques relacionades amb Bitcoin comerços que accepten. Tingueu en compte que haurà de registrar-se per obtenir un compte i pay.001 BTC per la capacitat de fer canvis a la wiki (la quota de BTC és una mesura de dissuasió contra el correu brossa).
 • Bitcoin Megaphone- si tens uns pocs centaus de Bitcoin, pot publicar un anunci ràpid i un enllaç al seu lloc web utilitzant aquest servei. Bàsicament, Bitcoin megàfon li permet enviar qualsevol quantitat de text en ell de lloc, però has de pagar per cada personatge en BTC (actualment la quota és de 0,00001 BTC per caràcter). Hi ha un bo SEO massa: qualsevol text que comença amb "http" es converteix en un hipervincle que no conté un rel = atribut "nofollow".

Crit ell cap a fora sobre Social Media

Enviar un Twitter tweetand fer un Facebook postabout la seva nova acceptació de Bitcoin. Deixi que els seus clients i seguidors saben que ara poden pagar amb primera moneda descentralitzada del món!

Obtenir una mostra per a la seva botiga

Si vostè té una botiga física, podria ser aconsellable tenir un signe o adhesiu a la porta d'entrada que es notifica als clients que accepta Bitcoin. Per estalviar una mica de diners, pot imprimir una alta resolució "Bitcoin Acceptat aquí" PDFand cinta o cola a la finestra de la seva botiga.

En cas contrari, es pot comprar una etiqueta adhesiva confeccionada per sobre $ 2 a la bitstickers.net o btcgear.com.

Si realment voleu atreure una mica d'atenció, es pot obtenir un senyal de neó que brilla "Bitcoin Acceptat aquí". Mentre que tenen un preu força elevat de $ 325, que sens dubte va a fer que la seva botiga es destaquen entre la resta de les empreses al carrer!

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Rise and Rise of Bitcoin # 1 a iTunes

Post Bitcoin

Vostè pot comprar un passaport amb Bitcoin

Post Bitcoin

Linforme diari de Bitcoin: els pagaments de Bitcoin per Newegg.ca, Apriva Partners amb GoCoin i molt més

Post Bitcoin

Bitcoin Dificultat Gràfica de Mineria = Dades Històriques

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Millionin Millionaires de 5 millors

Post Bitcoin

Per què predir les bombolles Bitcoin és inútil

Post Bitcoin

Canadà per implementar el reglament Bitcoin

Post Bitcoin

Tot el que sempre heu volgut saber sobre els caixers automàtics de Bitcoin

Post Bitcoin

Què és Bitcoin, Com utilitzar BTC, Bitcoin a USD?

Post Bitcoin

5 formes de comprar Bitcoin amb PayPal: estafes i legítims

Post Bitcoin

Sestà registrant a Mt.Gox

Post Bitcoin

Com es dirigeix a Mine Dash si sou principiant: una guia per a la mineria Dash amb lAntminer D3